Widok

Glukoza w moczu w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała w ciąży glukozę w moczu i co było tego powodem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam ... tzw cukrzyca ciązowa
musiałam przejść na dietę
mialam podzyzszony cukier w 6 miesiacu.byla to wina pochalnianych zbyt duzych ilosci winogron:D

zmniejszylam ilosci i cukier byl potem ok.
Może ktoś jeszcze się wypowie.
150 mg/dl, taką mam jednostkę.
To zależy jakie stężenie. Mi się raz zdarzyło, ale pielęgniarka twierdziła, że chyba pojemnik był brudny :))))
Owoców jem bardzo dużo, cukier w krwi zawsze miałam lekko poniżej normy. Jutro idę do lekarza bo już do niego dzwoniłam. Dziękuję za odp.
Ja miałam i prawdopodobnie był to efekt zjedzenia dużej ilości owoców lub słodyczy w wieczór poprzedzający pobranie próbki. Tak mi lekarz powiedziała, bo po zrobieniu glukozy we krwi, cukrzycy ciążowej nie stwierdzono. Tak wiec nie martw się i najlepiej powtórz badanie moczu.
ja nie mialam ale zwykle to oznacza podwyższone stężenie glukozy we krwi

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry