Widok

Gospoda Gdańska, Machandel??opinie!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś organizował może wesele w Gospodzie Gdańskiej i może coś bliżej powiedzieć na ten temat?jak się obsługa spisała?jak było z jedzeniem czy ludzie nie chodzili głodni??proszę o wasze opinie,bo zastanawiam się nad robieniem tam wesela w 2010 roku.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hallo czy ktoś coś wie na ich temat????
Ja mam okazję z nimi pracować z innej strony bo wspieram ich informatycznie. Powiem tak szefostwo się zmieniło na młodych dwóch wspólników, przejelii lokal praktycznie złym stanie bo nic w nim nie było robione przez kilkanaście lat... I jak wpadam do nich czasami na kontrole itp to widzę że cały czas coś działają aby lokal stawał się coraz bardziej miły dla oka klienta. Co do jedzenia to mają smaczne jedzenie i dość tanio jak na centrum Gdańska. Jedynym mankamentem jest jeszcze sama restauracja mi osobiście się nie podoba ale jeśli tobie się podoba to nie wiedzę problemu mogę polecić ich za obsługę i jedzenie to na 100%. Nie trzeba też korkowego płacić :) My osobiście nie skorzystamy z ich oferty tylko dla tego bo nie zbyt nam się podoba lokalizacja i sama restaracja od środka.

ehhe powinienem premie dostać za reklamę :P :)

pozdrawiam
image
image
ja jestem umówiona z nimi na piątek na obejrzenie sali ale niby to co maja na stronie internetowej to niby tak to wygląda w rzeczywistości a teraz to mnie wystraszyliście ze to co jest na stronce to rzeczywiście tak nie jest. a co do jedzenia to jeszcze mama pytanie czy jest tego dużo czy na poprawiny wystarcza?
pozdrawiam
szczerze nie wiem ile jest jedzenia bo nie miałem przyjemności być na weselu organizowanym przez machandel. Mogę powiedzieć tylko po pojedynczych posiłkach, Powiem tak oni mają bardzo dużo konferencji itp wiec o czymś to świadczy że klientów mają. Co do sali to nie przejmuj się tym co pisałem o gustach się nie rozmawia. Nam się nie podoba sala i otoczenie do organizacji naszego wesela wolimy po za miastem gdzie jakieś drzewka są obok itp ;) Tobie może się taki klimat spodoba. Co do strony to wiadomo że najładniejsze zawsze zdjęcia się umieszcza ale to nie tylko machandla dotyczy tylko większości firm. Szefostwo jest bardzo porządku wiec zawsze można z nimi się dogadać do szczegółów.
image
image
a jeśli można wiedzieć to jaki lokal wybraliście?
jeszcze nie wybraliśmy zastanawiamy się nad 5 ale jeszcze we wszystkich nie byliśmy dopiero przyszłym miesiącu wybieramy się do pozostałych i w tedy podejmiemy decyzję.

myślimy nad:
dworek oleńka
ośrodek ADLER
dworek barwik
casilia
magnat

myśleliśmy też nad novotellem salą kaszubską (bardzo ładna i kliemtyczna sala jedna z ładniejszych jakie widzieliśmy) ale sporo negatywnych opinni jest na temat obsługi i jedzenia oraz samego podejścia szefostwa do par. Podobno zmieniła się szefowa i jest lepiej to akurat może za miesiąc będą lepsze opinie.
image
image
jesli mogę cos doradzic to powiem o magnacie gdyż moja siostra tam robiła w sierpniu wesele i najprawde bylo fajnie. Jedynym manakamentem byla klimatyzacja. W ten dzień bylo bardzo goraco ponad 30 stopni i każdy pływał bo nie włączyli klimatyzacji a jak im się przypomniało o niej to zanim włączyli to każdy już był "rozpuszczony":)a na dodatek tego na wejście pary młodej rozpalili w kominku wiec możecie sobie wyobrazić jak było gorąco w sali przy 30 stopniowym upale i każdy mimo skwaru na dworzu wychodził sie ochłodzić bo w sali nie dało sie wytrzymać. Jedzenie było dobre ale trzeba pilnować bo np na poprawinach zapomnaili o surówkach do obiadu i sosach do mięsa i trzeba było im przypomnieć i dopiero wtedy je wystawili. Gdyby nie odległośc to byśmy sie skusili robić też tam wesele ale niestety dojazd nasz odstrasza, ponieważ mamy duzo gości w starszym wieku i niestety wolą na noc wrócić do domów i dlatego szukamy czegoś w mieście. Jeśli możecie coś innego doradzić będę wdzięczna za każdą informacje:)
pozdrawiam
dzięki za info, będziemy wiedzieli już aby zabezpieczyć się na taką ewetualność ;)

Co do odległości my chcemy wynająć autokar dla gości który zawiezie z kościoła i potem nad ranem odwiezie (nie których pewnie zmotywuje to do dłuższej zabawy bo jak będą wcześniej wracać to na własną rękę )
Z tego co dowiadywaliśmy się to od PKS można już za około 300-500 zł wynająć autobus. Wiec to duże koszta nie są. Zostawimy tylko zaproszeniach ewentualne namary na hotel którym będziemy robić wesele jak ktoś by chciał sobie mimo to zarezerwować pokój bo poprawiny też planujemy zrobić tym samym miejscu.

Daj znać jak machandlem poszło :)
image
image
Jak sie zdecydujemy to dam znac jak się spisali bo w zanadrzu jeszcze mamy Hotel Gniecki w Przejazdowie chyba, że znajdziemy jeszcze coś innego niedaleko Gdańska lub w Gdańsku. Może macie jakieś namiary na dobra i niedrogą restauracje lub hotel gdzie organizują wesela?
My od początku chcieliśmy po za Gdańskiem gdzieś kawałek za miastem wiec nie rozglądaliśmy się nawet za bardzo w mieście. Wiec nie jesteśmy stanie ci pomóc w tym.
image
image
Moja połówka dostała cynka że tu jest oki i tanio może Ciebie to zainteresuje jak chcesz w mieście.

http://nawzgorzu.twojhost.net/index.php
image
image
dziękuje za informacje ale już się tam wcześniej dowiadywałam i jedynie robią małe wesela max 40-50 osób a ja mam listę na 100 wiec ten lokal odpada, ale dziękuje za informacje. W piątek byłam w Gospodzie Gdańskiej rzeczywiście z zewnątrz nie wygada zbyt zachęcająco ale akurat wczoraj było wesele i widziałam jak sala była przygotowana i podobało mi się. jak nic nie znajdę innego lepszego to chyba jednak tam będziemy robić wesele.
pozdrawiam
Gorąco polecam Gospode :)
Ostatnio psiapsióla robiła tam wesele i muszę przyznać że było super:)
Chłopaki są sympatyczni i mają ciekawe pomysły...zawsze pomogą coś wybrać, doradzą itp.
Jedzenie pyszne i duże porcje, tj. półmiski :)
to mnie cieszy:) a na ile osób było to wesele i mniej więcej kiedy?i czy nie było mało miejsca na parkiecie??
jedzenie rzeczywiście bardzo smaczne i ładnie udekorowane,miejsca do tańczenia wystarczyło, chociaż myślę, że np 100osób naraz nie wejdzie, ogólnie polecam.
a wesele na ile osób było?bo ja planuje ok 100 ale boje się ze będzie za ciasno:(wiadomo cale 100 osób nigdy w jednym czasie nie będzie tańczyć ale mimo to obawiam się ze przy stolach będzie ciasno:(
Wesele na którym ja byłam było na ponad 100 osób i nie było najmniejszego problemu z miejscem!
Jak mówicie, nie każdy tańczy w tym samym momencie :)
Dodatkowym plusem, dla palaczy, że nie trzeba wychodzić na dwór zapalić tylko na korytarzu są wystawione fotele i można wygodnie sobie rozmawiać :)
Wesele było we wrzesniu :)
a masz może jakiś kontakt z osobą u które byłaś na weselu?czy mogla bym dostać menu jakie miała ?czy wprowadzała jakieś zmiany?
Zmiany jakieś wprowadzali, ale teraz nie powiem jakie bo przy ostatecznej decyznji mnie nie było...
Niestety Młodzi wyjechali na "miesiąc" poślubny tak więc chwilowo są poza zasięgiem :)
Moja kolezanka tam byla i byla bardzo zadowolona napisze za chwilke
a możesz napisać coś więcej na ich temat?ile było osób na weselu czy jedzenia wystarczyło na poprawiny?czy było jego wystarczająco?
Znajomi nie robili poprawin na sali, a w domu... Jedzenia zostało na tyle że każdy się najadł.
Na weselu było około 120 osob... dokładnie nie wiem bo kilku gości zrezygnowało w ostatnich godzinach, ale ponad 100 było na bank.
Sala pomieściła wszystkich, nie było ścisku na parkiecie, ani przy stołach...
Jedzenie było smaczne, nawet bardzo i przede wszystkim było go sporo....
czy ktos jeszcze może powiedzieć cos o gospodzie gdańskiej??jakieś nowe opinie?
hej:) wracam do wątku sprzed ponad roku:)
czy ktoś służy jakąś opinią o Gospodzie Gdańskiej znajdującej się w budynku NOT-u na ul. Rajskiej w Gdańsku (koło Madisona)???
bardzo z góry dziękuję :-)
Oglądałam salę w Gospodzie. Właściciele bardzo sympatyczni. Rzeczywiście próbują zrobić z tego co kiedyś tam było lokal na poziomie.
Przedstawili bardzo atrakcyjną ofertę weselną. Niestety sala dosyć ciasna, szczególnie parkiet do tańczenia - usytuowany w przejściu przy samych schodach. Jak dla mnie sala na małe wesela, do 80 osób.
Chodzi o Gospodę Gdańską koło NOTu>?
bo jesli tak, to mialam tam kiedyś praktyki i musze powiedzieć że p.Sławek (szef Kuchni) jest niesamowity i bardzo sie starala. Dobrze i CZYSTO gotuje!! o ile nie zmienił się szef kuchni, to naaprawde gorąco polecam, bo jakby nie było to przeciez w dniu wesela kuchnia jest najwazniejsza.
A z tego co pamietam sal było kilka ( na gorze i na dole)
Sala weselna jest na górze. Jedzenia nie próbowałam. Szukałam sali na prawie 180 osób tak więc tą musiałam odrzucić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety jedzenia weselnego jest mało bo obiad jest wielkosci porcji "restauracyjnych" ok 100g

Sala jest ładna, (mają fajne oswietlenie) ale długa
ale obsługa super :) i ceny tez ok

ale malo jedzenia bo tez ogladalismy tą sale
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
skąd wiesz, że mało jedzenia?
to nie leży na półmiskach, tylko jest już podane każdemu na talerzu???
szkoda... :(
czekam na dalsze opinie:)
uprzejmie proszę i uprzejmie dziękuję :)
Warto samemu się tam wybrać, zobaczyć salę i zapoznać się z ofertą.
Duże wesele planujesz? Mnie zniechęciła szczególnie część sali do tańczenia. Sala zbyt podłużna i wąska. Mało przestronna. Parkiet jakby w przejściu. Gdyby nie powiedzieli mi że to jest parkiet nie zwróciłabym na to uwagi.
Dużym plusem są właściciele, bardzo kreatywni, sympatyczni, chętni do współpracy. Podobały mi się ich pomysły. Można się z nimi dogadać. Sama wybrałam inną salę, ale tam kontakt z właścicielami jest trudny, raczej nie są oni "dla klientów".
Dzięki Ala, i Ania1988, i Ona :)
Niestety nie mam możliwości pójśc tam osobiście, ponieważ jestem za granicą i w Gd. będę dopiero za ok. 2 m-ce.
Kontakt (mailowy) z panem Pawłem jest rzeczywiście przyjemny, ale...to chyba nie wszystko, a nawet za mało, by wesele było na 6-kę :(
Zniechęciłyście tą ilością jedzenia oraz parkietem - a to przecież bardzo istotne sprawy...
Właśnie zastanawiające jest, że na swojej stronie www są zdjęcia tylko stołów, ustawienia itp., a nie ma zdjęcia całości wraz z parkietem.
No szkoda... Pozdrawiam Was serdecznie:)
Acha, a gdzie Wy w takim razie wyprawiacie swoje wesele, skoro nie w GG ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w Zaścianku:)
w Magnacie
dzięki za inspirację:)
ja jeszcze mailuję z panem Pawłem z Gospody, naprawdę sympatyczny Gośc:)
chyba faktycznie przejdę się tam jak tylko będę w Polsce i zobaczę ten parkiet na własne oczy... ;)
szkoda, że "Ona" (forumowiczka o takim nicku) już TU nie wróciła i nie rozwinęła wątku o tej małej ilości jedzenia...
pozdr:)
Hej

A no My tez bylismy ogladac ta salę. Mnie osobiscie ujeły tam fioletowe łuny świetlne i dekoracje np stojak na tort w ksztalcie roweru.
Pan Paweł- własciciel który nas oporowadzal jest przesypatyczny i widac ze zna sie na rzeczy. (nie bałabym się o organizację wesela)

ale jedzenia jest niestety mało bo zapytałam Go w prost jak wyglądają porcje. Teraz nie chce skłamać czy są na półmiskach na stole czy przynoszone ale faktycznie porcje są "restauracyjne" i to mi sie nie podobalo.
a co do schodow w prost dalo by sie to przezyc zalezy na ile osob jest wesele

pozdrawiam:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ps. Wadą może być to, że sam budynek w srodku (na dole) nie ciekawie wygląda
no i moze byc problem z parkingiem bo tam jest szlaban zamykany.

Nie wiem jak ta kwestia wygląda ale pewnie mozna sie dogadac z włascicielami

image
image
Lucy sproboj przecież nie jest powiedziane że jeśli komuś nie wyszło wesele w danym miejscu to stanie się tak innej parze. I odwrotnie.
Hej,

dołączam się do dyskusjii :))

mam wesele w Gospodzie Gdańkiej w Lipcu tego roku. Osobiście uważam, że sala jest ok /wesele planujemy na ok. 110 osób/ jest szeroka i duża. W zeszłym roku bawiłam się z narzyczonym na weselu u kuzyna i powiem szczere, że jedzenia było bardzo dużo - każdy już po obiedzie był najedzony - dlatego nie wiem skąd te informacje o małej ilości jedzenia !!! z tego co wiem nic się nie zmieniło :))

Pozdrawiam
Aga
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mialem tam wesele 3 czerwca wraz z malzonka jestesmy bardzo zadowoleni z obslugi wesela.

- Sala jest fajnie polozona, na starym miescie, blisko wielu kosciolow wiec mozna ze slubu na wesele isc pieszo. My mielismy slub w Sw. Elzbiecie przy ladnej pogodzie przespacerowalismy sie 200m do budynku NOTu

- Sala jest dluga i parkiet nie jest oddzielony od stolow. Wystroj sali jest bardzo elegancki. Polecam pokrowce na krzesla, znacznie podnosza prestiz imprezy. My dostalismy pokrowce gratis z uwagi na termin piatkowy.

- Cena jest bardzo przystepna, szczegolnie biorac pod uwage lokalizacje i wystroj sali. Za piatek mozna dostac rowniez rabat :)

- Wlasciciele/osluga jest mloda i kreatywna. Caly czas staraja sie upiekszyc lokal, poprawic mankamenty. Lokal z zewnatrz nie wyglada rewelacyjnie ale przeciez goscie przez caly czas sa w srodku. Przy letniej pogodzie przyjemnie jest zejsc na dol pogadac/spalic papierosa.

- Na zapleczu znajduje sie sejf gdzie podczas wesela mozna schowac koperty/prezenty od gosci.

- Obsluga pomogla przy wnoszeniu napojow a po weselu spakowala jedzenie i ciasta do pudelek zeby sie nie zmarnowalo.

- Jedzenie bylo bardzo smaczne a wodka trzymana w zamrazarce.

- Przed restauracja jest parking i Para Mloda z rodzina moze zaparkowac tam samochody (miejsce na 5 aut za szlabanem).

- W czesci, gdzie znajduja sie stoly sa uchylane okna a nad parkietem tanecznym znajduje sie klimatyzacja.

- Obsluga jest bardzo elastyczna wiec mozna z nia wszystko omowic. Dodatkowo zaskoczyli nas pozytywnie pewnymi upustami ale szczegolow nie zdradze dla dobra wlascicieli :)

Reasumujac, lokal ma swietna lokalizacje i bardzo konkurencyjne ceny. Z zewnatrz nie jest idealny ale w srodku sala wyglada rewelacyjnie i robi duze wrazenie na gosciach, szczegolnie z pokrowcami na krzesla.
Wlasciciele/obsluga jest bardzo sympatyczna i pomyslowa. O nic nie musielismy sie martwic.

Polecam!

Michał Żywna

mzywna@wp.pl
Mieliśmy wesele w Machandlu 9 lipca 2011 r. na około 90 osób i jesteśmy bardzo zadowoleni! Ogólnie nie wierzymy opiniom w Internecie, które są zbyt pozytywne, ale tak naprawdę możemy mówić o Machandlu tylko w samych superlatywach. Dbałość o klienta i zaangażowanie całej ekipy oceniamy na 5+: o nic nie musieliśmy się martwić, wszystko było dopięte na ostatni guzik, a managerowie doglądali wszystkiego osobiście (szczególnie dziękujemy Pawłowi:) Jedzenie było pyszne, zarówno przekąski, jak i dania ciepłe - w ilościach przekraczających możliwości przerobowe naszych gości. A to, co zostało, oczywiście dostaliśmy zapakowane w pojemnikach jednorazowych do rozdania gościom.

Choć budynek z zewnątrz nie robi wielkiego wrażenia, to jego niewątpliwym plusem jest jego lokalizacja, co zostało szczególnie docenione przez naszych gości spoza Trójmiasta. Z kolei udekorowana sala weselna (mieliśmy okrągłe stoły) robi naprawdę duże wrażenie i wszystkim gościom bardzo się podobała. Wbrew naszym obawom, miejsca do tańczenia było także sporo.

Przy okazji chcielibyśmy wyrazić szczere uznanie i podziękowanie dla mało znanego i dobrze ukrywającego się przed większą sławą zespołu Delivers, dzięki któremu mogliśmy usłyszeć na własnym weselu naprawdę stylową muzykę, do której świetnie się bawiliśmy!
16 czerwca miałam przyjęcie weselne syna.
Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, smacznego jedzenia i miłej atmosfery. Co nie zostało zjedzone na koniec osługa zapakowała. Uczciwi w organizacji i rozliczeniu.Polecam szczerze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chcę ponowić pytanko i jak w gospodzie machandel czy ktoś jeszcze miał tam wesele w 2012 roku. Proszę o świeże info na temat jedzenia i obsługi.
Ja mam za tydzień wesele w Gospodzie Gdańskiej- 3 sierpnia. Jak na razie jestem zadowolona ze współpracy z menadżerem restauracji, a uwierz jestem wymagająca i upierdliwa:) Mogę Ci zdać relację jak już będę "po" :)
Będę Ci bardzo wdzięczna, ja też niestety:) jestem upierdliwa .
Napisz jeszcze prosze jaki Dj grał u Ciebie. :)
u mnie będzie grał dj. Marek Malko- zdam relację jak sobie poradził.
bylismy w ubieglym roku goscmi na weselu u znajomych w Gospodzie Gdanskiej/ Machandel. Na stolach ladne dekoracje, obsluga mila ale serwowali nam bardzo malo jedzenia - goscie wychodzili glodni. Toaleta w budynku NOT i korytarz pamietaja chyba czasy PRLu. bawilismy sie dobrze dzieki dobremu DJowi i bardzo dobremu towarzystwu gosci weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hej,
Ja również byłam na weselu swojej kuzynki w zeszłym roku w Gospodzie. Powyższy post bardzo mnie dziwi - jedzenie serwowane podczas wesela było bardzo smaczne i było go naprawdę dużo. Na drugi dzień byliśmy zaproszeni tam na poprawiny. Oczywiście dostaliśmy obiad /porcje duże, zupa+II danie/, z boku sali ustawiony był stół z potrawami które zostały z wesela /zarówno zimne jak i ciepłe dania/.

W tym roku we wrześniu zadecydowaliśmy się /narzeczony i ja :)/ na organizację wesela w Gospodzie. Do tej pory ustalenia i rozmowy przebiegają bardzo dobrze. Z podanych przy umowie ilości dań i ilości porcji jesteśmy zadowoleni. Manager powiedział, że wszystko to co zostanie po weselu jest pakowane i zostanie nam przekazane.

Korytarz i toalety w Nocie mnie mniej interesują, bo przecież nasze wesele będzie organizowane w Gospodzie :)) Sala jest przepiękna, jedzenie sprawdzone, więc czego więcej trzeba :))

Dam znać jak było.

Tymczasem może ktoś polecić mi dobrą firmę transportową? Muszę przewieźć swoich gości z Mazur na wesele. Chodzi mi o sprawdzoną firmę!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam dzisiaj zobaczyć jak wygląda sala juz przygotowana!
Własnie na wasz ślub.
Pieknie wyglądały te mandarynki.
Pozdrawiam
Myśle ze bawicie sie dobrze!
Jaka ściema!!! Widać że konkurencja nie śpi....
Jak można stwierdzić po oglądaniu sali że jedzenia jest mało???

Byliśmy z żoną tam na weselu kuzynki jedzenia zapewniam było dużo.
Na poprawinach wraz ze znajomymi okazało się ile tak naprawdę zostało jedzenia.
JEŚLI KTOŚ PISZE O 100g NA PORCJI TO JEST KŁAMCĄ
Śmieszne
Mamy w Gospodzie w przyszłym roku obiad weselny do 12 i robimy go tam tylko dlatego ze moi znajomi miel tam wesele i są mega zadowoleni jedzenia dużo i smacznie a właściciele konkretni i pomocni i obsługa na najwyższym poziomie . Nie stać nas na wielkie wesele ale myślę ze i na naszym obiadku będzie rewelacja :)
image
Organizowaliśmy wesele 11 sierpnia 2012 r w Machandlu. Nie mogliśmy lepiej trafić. Współpraca z właścicielami układała się wzorowo. Wszystko profesjonalnie i na najwyższym poziomie. Doskonale doradzali. Jedzenie było pyszne i było go naprawdę dużo. Goście do tej pory je wychwalają. To co zostało pięknie popakowane w plastikowe pojemniki. Właściciele pożyczyli nam nawet skrzynki byśmy swobodnie mogli przewieść pojemniki z jedzeniem. Wystrój sali urzekający. Goście pytali, czy wynajmowaliśmy jakąś firmę do dekoracji.W Machandlu dekoracja jest cudna i co najważniejsze w cenie od osoby. Świeże kwiaty, tiule, atłasy zakupione specjalnie by pasowały do wybranej przez nas kolorystyki. Muszę wspomnieć też o torcie. Lekki, smaczny i bez masła/margaryny, które wrzucają na potęgę inni. O płonącej szynce nie wspomnę, znikała w mgnieniu oka a goście przychodzili po dokładkę. Obsługa bez zarzutów sprawnie i szybko serwowała dania, to samo z alkoholem. Duża przestrzeń, możliwość otwarcia salki dla dzieci, które chcą spać. Jako zawodowy nauczyciel wystawiam 6 z wielkim plusem. Miłym akcentem na zakończenie wesela był prezent od właścicieli - piękne ręczniki z logo Machandel. Polecam z czystym sumieniem wszystkim, szukającym sali na wesele. Będziecie zadowoleni, tak, jak my byliśmy.
witam,ja planuje zorganizowac tam wesele w 2013-jesli ktos zechce sie podzielic wskazowkami i radami to prosze o maila:chicken42@wp.pl,pozdrawiam
Za niecałe dwa tygodnie również mamy wesele organizowane w Gospodzie. Współpraca świetna, każda nasza uwaga wspólnie omawiana z panem Pawłem. Sala śliczna, dośc ciekawe propozycje menu, mysle że nie ma się co obawiac napewno bedzie wszystko tak jak powinno być:)
witaj dagmar89,mam pytanie natury technicznej-czy wiesz moze jak wygladaja toalety-czy sa na dole w sali restauracyjnej i co z szatnia?bede wdzieczna za wszelka pomoc!
witam,
12 kwietnia 2013 mieliśmy okazję korzystać z usług Restauracji Machandel. Osobiście przekonaliśmy się ( wraz z obecnym mężem ), iż istnieją jeszcze ludzie uczciwi, honorowi i bardzo solidni w wykonywaniu swoich obowiązków! :) do tej pory nie mozemy znaleźć żadnego mankamentu. Wszystko było w jak najlepszym porządku, a jedzenia było bardzo dużo, na dodatek było smaczne i świeże. Co najważniejsze - obsługa była ciągle w gotowości. Wielkie podziękowania należą się panu Pawłowi ( człowiek orkiestra, zorganizowany, sympatyczny i zawsze pod telefonem ) oraz pani Jagodzie. Dziękujemy za cierpliwość i za to, że pomogliście nam tak pięknie przeżyć ten dzień ! :)
Pozdrawiamy
P& K
witam ;)

Czy państwo mieli wesele w tej nowej sali czy w zastepczej?
witam,z tego co wiem to nowa sala jest jeszcze w trakcie remontu,ja mam w niej wesele w lipcu,pozdrawiam

nie ma już gospody

nie ma już gospody
Czy ktoś się orientuje, czy w miejscu Gospody Machandel będzie mieć jeszcze salę, czy już nie?

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry