Widok

Gospoda Gdańska, Machandel??opinie!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś organizował może wesele w Gospodzie Gdańskiej i może coś bliżej powiedzieć na ten temat?jak się obsługa spisała?jak było z jedzeniem czy ludzie nie chodzili głodni??proszę o wasze opinie,bo zastanawiam się nad robieniem tam wesela w 2010 roku.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś się orientuje, czy w miejscu Gospody Machandel będzie mieć jeszcze salę, czy już nie?

nie ma już gospody

nie ma już gospody
witam,z tego co wiem to nowa sala jest jeszcze w trakcie remontu,ja mam w niej wesele w lipcu,pozdrawiam
witam ;)

Czy państwo mieli wesele w tej nowej sali czy w zastepczej?
witam,
12 kwietnia 2013 mieliśmy okazję korzystać z usług Restauracji Machandel. Osobiście przekonaliśmy się ( wraz z obecnym mężem ), iż istnieją jeszcze ludzie uczciwi, honorowi i bardzo solidni w wykonywaniu swoich obowiązków! :) do tej pory nie mozemy znaleźć żadnego mankamentu. Wszystko było w jak najlepszym porządku, a jedzenia było bardzo dużo, na dodatek było smaczne i świeże. Co najważniejsze - obsługa była ciągle w gotowości. Wielkie podziękowania należą się panu Pawłowi ( człowiek orkiestra, zorganizowany, sympatyczny i zawsze pod telefonem ) oraz pani Jagodzie. Dziękujemy za cierpliwość i za to, że pomogliście nam tak pięknie przeżyć ten dzień ! :)
Pozdrawiamy
P& K
witaj dagmar89,mam pytanie natury technicznej-czy wiesz moze jak wygladaja toalety-czy sa na dole w sali restauracyjnej i co z szatnia?bede wdzieczna za wszelka pomoc!
Za niecałe dwa tygodnie również mamy wesele organizowane w Gospodzie. Współpraca świetna, każda nasza uwaga wspólnie omawiana z panem Pawłem. Sala śliczna, dośc ciekawe propozycje menu, mysle że nie ma się co obawiac napewno bedzie wszystko tak jak powinno być:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,ja planuje zorganizowac tam wesele w 2013-jesli ktos zechce sie podzielic wskazowkami i radami to prosze o maila:chicken42@wp.pl,pozdrawiam
Organizowaliśmy wesele 11 sierpnia 2012 r w Machandlu. Nie mogliśmy lepiej trafić. Współpraca z właścicielami układała się wzorowo. Wszystko profesjonalnie i na najwyższym poziomie. Doskonale doradzali. Jedzenie było pyszne i było go naprawdę dużo. Goście do tej pory je wychwalają. To co zostało pięknie popakowane w plastikowe pojemniki. Właściciele pożyczyli nam nawet skrzynki byśmy swobodnie mogli przewieść pojemniki z jedzeniem. Wystrój sali urzekający. Goście pytali, czy wynajmowaliśmy jakąś firmę do dekoracji.W Machandlu dekoracja jest cudna i co najważniejsze w cenie od osoby. Świeże kwiaty, tiule, atłasy zakupione specjalnie by pasowały do wybranej przez nas kolorystyki. Muszę wspomnieć też o torcie. Lekki, smaczny i bez masła/margaryny, które wrzucają na potęgę inni. O płonącej szynce nie wspomnę, znikała w mgnieniu oka a goście przychodzili po dokładkę. Obsługa bez zarzutów sprawnie i szybko serwowała dania, to samo z alkoholem. Duża przestrzeń, możliwość otwarcia salki dla dzieci, które chcą spać. Jako zawodowy nauczyciel wystawiam 6 z wielkim plusem. Miłym akcentem na zakończenie wesela był prezent od właścicieli - piękne ręczniki z logo Machandel. Polecam z czystym sumieniem wszystkim, szukającym sali na wesele. Będziecie zadowoleni, tak, jak my byliśmy.
Mamy w Gospodzie w przyszłym roku obiad weselny do 12 i robimy go tam tylko dlatego ze moi znajomi miel tam wesele i są mega zadowoleni jedzenia dużo i smacznie a właściciele konkretni i pomocni i obsługa na najwyższym poziomie . Nie stać nas na wielkie wesele ale myślę ze i na naszym obiadku będzie rewelacja :)
Jak można stwierdzić po oglądaniu sali że jedzenia jest mało???

Byliśmy z żoną tam na weselu kuzynki jedzenia zapewniam było dużo.
Na poprawinach wraz ze znajomymi okazało się ile tak naprawdę zostało jedzenia.
JEŚLI KTOŚ PISZE O 100g NA PORCJI TO JEST KŁAMCĄ
Śmieszne
Jaka ściema!!! Widać że konkurencja nie śpi....
Byłam dzisiaj zobaczyć jak wygląda sala juz przygotowana!
Własnie na wasz ślub.
Pieknie wyglądały te mandarynki.
Pozdrawiam
Myśle ze bawicie sie dobrze!
Hej,
Ja również byłam na weselu swojej kuzynki w zeszłym roku w Gospodzie. Powyższy post bardzo mnie dziwi - jedzenie serwowane podczas wesela było bardzo smaczne i było go naprawdę dużo. Na drugi dzień byliśmy zaproszeni tam na poprawiny. Oczywiście dostaliśmy obiad /porcje duże, zupa+II danie/, z boku sali ustawiony był stół z potrawami które zostały z wesela /zarówno zimne jak i ciepłe dania/.

W tym roku we wrześniu zadecydowaliśmy się /narzeczony i ja :)/ na organizację wesela w Gospodzie. Do tej pory ustalenia i rozmowy przebiegają bardzo dobrze. Z podanych przy umowie ilości dań i ilości porcji jesteśmy zadowoleni. Manager powiedział, że wszystko to co zostanie po weselu jest pakowane i zostanie nam przekazane.

Korytarz i toalety w Nocie mnie mniej interesują, bo przecież nasze wesele będzie organizowane w Gospodzie :)) Sala jest przepiękna, jedzenie sprawdzone, więc czego więcej trzeba :))

Dam znać jak było.

Tymczasem może ktoś polecić mi dobrą firmę transportową? Muszę przewieźć swoich gości z Mazur na wesele. Chodzi mi o sprawdzoną firmę!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylismy w ubieglym roku goscmi na weselu u znajomych w Gospodzie Gdanskiej/ Machandel. Na stolach ladne dekoracje, obsluga mila ale serwowali nam bardzo malo jedzenia - goscie wychodzili glodni. Toaleta w budynku NOT i korytarz pamietaja chyba czasy PRLu. bawilismy sie dobrze dzieki dobremu DJowi i bardzo dobremu towarzystwu gosci weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
u mnie będzie grał dj. Marek Malko- zdam relację jak sobie poradził.
Napisz jeszcze prosze jaki Dj grał u Ciebie. :)
Będę Ci bardzo wdzięczna, ja też niestety:) jestem upierdliwa .
Ja mam za tydzień wesele w Gospodzie Gdańskiej- 3 sierpnia. Jak na razie jestem zadowolona ze współpracy z menadżerem restauracji, a uwierz jestem wymagająca i upierdliwa:) Mogę Ci zdać relację jak już będę "po" :)
Chcę ponowić pytanko i jak w gospodzie machandel czy ktoś jeszcze miał tam wesele w 2012 roku. Proszę o świeże info na temat jedzenia i obsługi.
do góry