Widok

Grabate:

a nie wiem..
Juz ci mowilem, ze nie jestem po to, zebys Ciebie uszczesliwiac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krabate:

The GamE is OveR ..

wicherek

i oto spada twoj snieg oby go wiecej spadlo

tonieja

...ale tak publicznie, teraz wszyscy wiedzą ;-)

Takie tam banały...

Słowo miłość to przykrywka garnka, w którym gotują się 3 rodzaje pożądania- pożądanie chwały, pożądanie marzenia i pożądanie powłoki. Gdyby Wokulski nie zjadł zupy z garnka ułudy, nie cierpiał by przez pustą powłokę Izki, pod którą nic się nie kryło.

Krabate

zycze ci powodzenia z matematyka.
mam nadzieje ze jest lepsza kochanka niz faceci :)

Lenonnka

no widzisz jakie z nas facetow swinie?

Cytat (o Bogu!!)

"Dla kogoz uczynil Pan te gwiazdy i planety, ktore przebiegaja firmament, kieruja swiatlem i porami roku, niezmiennie, a wciaz sie zmieniajace, pisza na niebie coraz to nowe stronnice kazdego wieczora, kazdego miesiaca i roku, jakby chcialy powiedziec: zapomnijcie o wiezieniu, pozuccie wasze pisma, pelne ciemnych rzeczy, spraw zepsutych, brudnych, trujacych, klamliwych, przeklinajacych, psujacych - a wzniescie sie choc spojzeniem na nieograniczona swobode firmamentu, patrzcie na wszystko pogodnie, zaniescie do wszych ciemnych wiezien swiatlo, czytajcie to, co piszemy na niebie, te slowa milosci, bo zawsze jestesmy wobec Tego, Ktory jest. Kochamy Go za to, ze nam dal istnienie, te moznosc przebiegania firmamentu. Sluchajcie jak glosimy wam o Bogu tymnaszym swiatlem i cieplem, i pieknem, wsluchajcie sie w te wszystkie glosy: szmer wody, glos fal, smiech dzieciecy, westchnienia starcow, te beczenie, te myczenia, to wszystko mowi: Bog jest!
Dla kogo Bog uczynil te niezliczonerodziny zwierzat i ptakow: wszystkie one sa slugami czlowieka: biegna, pracuja, karmia go i zavbawiaja. Dla kogo te niezliczone gatunki roslin, owocow, kwiatow?... Bog niczego nie potrzebowal. Wystarcza On Sam Sobie. Cale stworzenie nie zwiekszy ani na atom Jego nieskonczonej radosci, piekna istnienia i mocy.
Uczynil to wszystko dla czlowieka, tylko dla czlowieka. Warto zyc dla poznania teo wszystkiego i dla wdziecznosci za to. A choc jestescie teraz tak bardzo niewierni, pyszni, nieczysci, i zabojcy, Bog pozwala wam jednak cieszyc sie pieknem i dobrem wszechswiata i obchodzi sie z wami jak gdybyscie byli jego dobrymi synami. Wszelkie inne poznania i odkrycia, ktore maja na sobie znamie zla, pochodza od szatana."

27.VIII.1944 tak mowil Jezus Marii Valtortcie a co potem z jej dziennikow zostalo wydano w ksiazce "Poemat Boga-Czlowieka"

Else

a podobno masz faceta!!?? wiec co cie z nim trzma skoro nie wierzysz w milosc?

7sk

moze istnieje milosc, ale ja jej jeszcze nigdy nie poczulam do osoby, z ktora jestem

Else

juz nie jstes i co teraz?

!!!

JUTRO NIE MA IMPREZY W ORBITALU !!!!

!!!

PRZEPRASZAM DZISIAJ !!, JEST PRZECIEZ 2.19, oj i spac sie chce.

Nowe idzie...

nowości na www.miltedus.hg.pl w dziale Varia i Składnia.
Pan Witek i skrót wiersza, możliwy teraz do przeczytania.

nicosc

Nie jestem w stanie pisac o pieknie i milosci
nie ma jej juz
we mnie
jest tylko bol i gorycz
konam

aspis

Hmmm co o tym sadzisz
, , ty mala zmijo...''
to dla mnie komplement
no nie?
Tylko ze do zmiji duzo mi brakuje
bo one sa jadowite iw dodatku sa pod ochrona
hmm A ja nie

nicosc

Jak ukoic bol
Bol tak wielki ze rozdziera kawalek po kawalku moje serce
Pragne ciemnosci
zimna
Bo tylko to moze zatamowac krwotok
lod... chlod... zimno....
i ty moja ukochana
czekam na ciebie
czekam na wybawienie czekam na smierc
krabate boginka ciemnosci

Gdy mi nuda doskwiera, rzucam gwoŸdziami
w zdjęcie Leszka Millera.

Koncert

Słyszałem, że dzisiaj o 19 jest jakiś koncert w Rudym Kocie. Czy ktoś z was się wybiera?

ATMA

O ile sie orientuje (prawo prasowe to nie moja dziedzina) to nieautoryzowany artykul nie bedacy wywiadem moze zawierac wypowiedzi "redagowane"...juz sie nie wymadrzam:) Ale mogli dac lepsze zdjecie i pokolorowac "uczestnikow" wywiadu:)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry