Widok

Grabate:

a nie wiem..
Juz ci mowilem, ze nie jestem po to, zebys Ciebie uszczesliwiac...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mixer

Mixer, sprawdź pocztę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sylwester

rany pawel, dziewczyna ma pewnie dola jak po meteorze tunguskim, a ty wyjezdzasz z zyciowa szansa? tu potrzeba przyjaciolki, wzglednie koszuli do wyplakania.(chyba :) )

Monika

Zostałaś sama napisz maila - to Twoja życiowa szansa.

sylwester

ja na pewno nie zostane w domu. przyjaciele mnie nie opuszcza, tylko musze znalezc towarzyszke. mam jeszcze cale trzy dni, z hakiem :)

Media Market najtanszy :)

Kochani, dostalem na gwiazdke prezent za 700 z MM. Niby super, ale okazalo sie, ze zasilacz jest included w trzech jezykach europejskich, ale nie ... w Polsce. Oczywiscie zadzwonilem do oficjalnego dealera tej samej firmy i okazalo sie, ze ten produkt nigdy nie byl w ich oficjalnym katalogu (podroba?) :). Zas inne, o podobnej funkcjonalnosci, maja zasilacz w zestawie, polski certyfikat i serwis na miejscu. I kosztuja 60 zl taniej :). Powiecie kupic zasilacz uniwesalny? Kicha, zaden uniwersalny nie ma odpowiedniej, zagietej koncowki. Tak wiec, sprzet albo dziala, albo mozna go prawidlowo ustawic. Nie ma sprawy, nie boje sie lutownicy i jakos sobie poradze. Ale niech zyje "zawodowe zbijanie cen". Supermarkety forever.

Sylwester

To nie jest tylko twoim problemem Karolu . Dzisiaj rano rzucił mnie mój długoletni przyjaciel . Sylwestra spedzę w domu .

Zapraszam do nas!

Jasli zostalas sama to serdecznie Cie zapraszam na sylwestra w bardzo milym towarzystwie...

sylwester

ja tez zostalem bez pary na sylwestra :)

sylwester

włśnie zostawił mnie chłopak, szukam kolegi na Sylwestra, może ktoś jest chętny

Manson

Alez oczywiscie, ze zyje! Dlaczego mialabym juz byc poza tym swiatem? ;-)
Wiele po prostu sie u mnie pozmienialo w zyciu osobistym, ale nadal jestem :-)
Pozdrawiam cieplo i zycze wszystkiego dobrego w nowym tysiacleciu!

c.d. zaproszenia na sylwestra...

...podaje jeszcze maila

MIXER

DZIEŃDOBRY BARDZO...

Plagiat

Jestem w posiadaniu pierwszego i drugiego tomu w wersji pl.Może być?

Mixer

Dzięki, doceniam to.I bardzo się z tego cieszę.

Zaproszenie na Sylwestra

Urzadzamy impreze sylwestrową! Brakuje nam paru osob do pelnego komnpletu... Jestesmy studentami jest nas okolo 8 osób, troche malo zeby sie dobrze bawic, jesli chesz przyjsc to daj mi znac - bedzie super!

ja

czesc witam i życzę powodzenia Gdynianie łšczcie się.

&*&^

przypadl do bruku. swist spadajacyh odlamkow opanowal jego mysli. wbily sie w grunt przed nim. wstal dopadl lezacego nieopodal karabiny i widzac zblizajacy sie cien wroga zza zakretu przeturlal sie po ziemi sypiac gradem kul w miejsce w ktorym chcial zastac swojego adwersarza. chybil. jego przeciwnik schowany za budka smial sie z calych sil. wyjal zawleczke granata, pokulal mala bombke po ziemi w miejsce gdzie lezal zdziwiony w tej chwili kapitan higgins. widzial powoli zblizajacy sie wybuchowy prezent co go za bardzo nie cieszylo. wstal i czym predzej staral sie uciec z pola razenia malego cacka made in tawian.
uderzony fala wybuchu i ugodzony odlamkiem pod lopatke dopadl zaulka. uderzyl w zamkniete drzwi, upadl na ziemie przed nimi. nagle zaslonil go cien. odwrocil sie, ujrzal szereg szczerzacych sie klow i zapadl w ciemnosc.

Mixer

kraaaaaa
kraaaaaaaaaaaa
uuuuuuuuuuuuk :)

FIONA

dolacz do grona swirow i cwirow czyli do mnie i do mixera
bedzie fajnie
a swoja droga masz moze akire w divx? bo mi potrzeba tego do szczescia w tej chwili
??

czy millenium to dla was tylko data?

jestem ciekawy jak inni odbieraja ta date 2000/2001. czy czujecie ta jakby odpowiedzialnosc jaka na nas spoczywa zeby traktowac ten siwat zeby ludzie mogli doczekac sie nastepnego millenium, czy moze terazniejszosc i nastawienie ludzi zupelnie zniszczy ziemie... czy dla was ten symbol ta data cos znaczy?

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry