Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sprawnie i dość tanio wątek zamknięty Kupilem laptopa i jestem zadowolony
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 października 2014

Serwis wątek zamknięty Najwieksza wada tego sklepu jest jego serwis. Kompletny brak profesjonalizmu,...
~Shandoo
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 października 2007

bezkonkurencyjny sklep w trojmiescie :)) wątek zamknięty po pierwsze najnizsze ceny (nie znajdziesz nigdzie taniej sam sprawdzalem) po...
~Remii
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 grudnia 2008

Nikomu nie polecam wątek zamknięty Najgorszy sklep w jakim byłem . Nie dość że obsługa jest nie miła to jeszcze...
~Kamil Werner
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 grudnia 2013

Najtaniej chyba wątek zamknięty Dobry sklep z dużą ofertą i świetnymi cenami, jedynie kolejki i olewactwo...
~marcinpruszcz
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 września 2010

totalny brak kompetencji i dbałości o klienta wątek zamknięty Zamówiłem we wspomnianym sklepie zestaw komputerowy. Ponieważ chodziło mi o...
~phanocles
1

dodano: 15 listopada 2010

ŻENADA wątek zamknięty Nie polecam nikomu, poza totalnymi desperatami. Złożyłem tam ostatnimi czasy...
~Krzysztof Nowicki
1

dodano: 19 grudnia 2010

SouldSire - opinia wątek zamknięty Typowy twór działający zgodnie z PRL-owskimi standardami, czyli nie oni są...
~SouldSire
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 listopada 2010

2% to jest marżą skelpu wątek zamknięty 2% to jest marżą sklepu a tyle pobiera bank za obsługę takiej płatności!...
~SK
1

dodano: 12 grudnia 2009

No more GRAL!!! wątek zamknięty Nie dosyć że gwarancja na zestaw komputerowy to rok czasy tylko to oprócz...
~jabba
-

dodano: 16 stycznia 2010

zupełny brak kultury wątek zamknięty Sprzedawca po prostu był chamski, arogancki i ironiczny. Zero kultury, miałem...
~niezadowolony klient
-

dodano: 7 stycznia 2010

...!!!! wątek zamknięty Ten sklep to totalna porażka. Informują klienta , że przy płatności kartą...
~Artur W.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 listopada 2009

zero szacunku dla klienta wątek zamknięty Widze, ze w Gralu nic sie nie zmienilo przez lata. Totalne olewanie klienta....
~Wojciech B.
-

dodano: 27 listopada 2009

... wątek zamknięty .....ZGODNIE Z OFERTĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ SPORZĄDZIŁEM SOBIE ZESTAW...
~SPO
-

dodano: 16 października 2009

Zdecydowanie ODRADZAM wątek zamknięty Nieprofesjonalny serwis. Za "ekspertyzę" (zresztą całkowicie nietrafioną)...
~micol
-

dodano: 15 października 2009

Brak kultury wątek zamknięty Brak kultury i chamstwo osób pracujących w serwisie. Zakupiłem produkt...
~Goocio
-

dodano: 16 września 2009

serwis raczkuje wątek zamknięty Szczerze odradzam. Serwis po niezej pasa. Wmawiaja mi że wszytsko naprawili,a...
~Magda
-

dodano: 4 września 2009

lepiej pójść do ... wątek zamknięty kupiłem tam nie dawno odtwarzacz mp4 Creative ZEN i muszę szczerze powiedzieć...
~miesiek
-

dodano: 17 sierpnia 2009

Zla obsluga serwisowa wątek zamknięty Jestem zaskoczony nieprofesjonalna obluga serwisowa. Zglosilem komputer do...
~Janusz Limon
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 listopada 2008

Odradzam! wątek zamknięty Komputer zakupiony w Gralu ok. rok temu. Gwarancja na kartę graficzną- 3...
~Zbulwersowana konsumentka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

27

wątków

do góry