Widok

Groupon esteticDENTAL - aparat ortodontyczny

Witam forumki!

Czy któraś z Was korzystała z oferty firmy Estetic Dental (Mieszczą się w 3 Żaglach w Gdańsku) i zakupiły aparat ortodontyczny?

http://www.groupon.pl/deals/trojmiasto/esteticdental-gdansk/2618087?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_10&a=410

Jeśli tak, to poproszę o opinię odnośnie rzeczowości ortodonty, profesjonalizmu i czy dobrze doradzał podczas spotkania?

Chciałabym też dopytać, jakie koszty oprócz RTG i samego aparatu są do poniesienia na tej wizycie.

Pozdrowienia i czekam na info :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolejna, już chyba 3 edycja:
http://www.groupon.pl/deals/trojmiasto/esteticdental/3618621?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_57&a=410
Hej, możecie mi powiedzieć o wszelkich ukrytych kosztach jeśli chodzi o groupon? ile kosztują zdjęcia rtg, ew. 2 łuk i comiesięczne wizyty przy 1/2 łukach? warto?
Hej,
cennik podałam wcześniej. Jeśli chodzi o rtg to żaden ukryty koszt. Trzeba to po prostu zrobić i tyle, by orto miała jak zrobić dla Ciebie plan leczenia.
Koszt zdjęcia panoramicznego to około 60 zł i tyle samo kosztuje cefalometryczne. Żadnych dodatkowych kosztów ja przynajmniej nie poniosłam. Chyba że ktoś ma dziury w zębach, to musi je załatać, ale to też wiadomo, że trzeba zrobić :)
a możesz mi jeszcze powiedzieć ile się płaci przy każdej wizycie?
czyli przy dwóch łukach też zapłacę 90 za kontrole, czy 180?
Agusiaaa dziękuję za odpowiedź, no i powodzenia w leczeniu :) ja nadal się waham, z tego co widziałam groupon znowu jest dostępny i tak się zastanawiam, co zrobić.
móglby ktoś rozchwiać moje wątpliwości i napisac jak to jest z tymi wizytami? ;] z góry dzieki.
Najlepiej zadzwoń i zapytaj :) tel. 58 352-68-87, kom. 698 681 042
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mag.kot separacja to nic takiego wklada 4 gumki na 6 tki :) 5 min i po sprawie później trochę zęby bolą, bo się miejsce musi zrobić i gryźć nie można :)
Odklejenie się zamka czy pierścienia to koszt 100 zł. Planu leczenia nie dostałam upomnę się na kolejnej wizycie. Spotkania kontrolne są co 4-6 tyg ja teraz idę dopiero 16 kwietnia, bo wyjeżdżam i nie będzie mnie miesiąc.
Mag.kot podaj maila na priv to Ci prześlę fotkę :)

Kar nie dziękuje za powodzenie :) Podziękuje jak je zakończę czyli za 2 lata wrrrrrrrrrrr A Twoje wahania rozumiem mi to zajeło 8 lat :) Ale w końcu się zdecydowałam i wyszłam dumna z gabinetu z drutem na zębach :)
~ Agusia, a ile kosztują te wizyty kontrolne?
90 zł jest w cenniku. O kontrolę dwóch łuków nie pytałam ;/
Hej :)

Dzięki za info :) moje dwie szóstki akurat we wszystkich zębów wołają o pomstę do nieba, więc mam nadzieję, że nie będzie mnie za bardzo bolało noszenie tych gumek ;)

mój mail: c u r l y m e g @ o 2 . p l - pisane bez spacji
Cześć dziewczyny, ja też myślę nad kupnem grouponu :) z tego co czytam jesteście zadowolone, więc pewnie niedługo będę kolejną szczęśliwą 'zadrutowaną' :) Powodzenia w leczeniu i szybkich postępów zycze wszystkim
:D
Mag.kot fotka poszła na @ :)
Spoko ból jest do wytrzymania tragedi nie ma myślałam, że będzie znacznie gorzej.

Ja byłam tylko wściekła, bo poszłam na założenie gumek i się okazało, że mam 6 i 7 do zrobienia, a tydzień temu powiedziano mi, że zęby są zdrowe.

Także ząbki muszą być bez najmniejszego ubytku szczególnie 6 tki.
Dziś moja córka będzie miała zakładany aparat w estetic..;)

Mam nadzieje ,że wszystko bedzie ok. Separację przeszła jakoś choc po 2 dniach mówiła ,że zęby bardzo bolą.
W naszym wypadku tez nie płaciłyśmy za wyciski ani pierwsza wizytę . Poniosłam jedynie koszty rtg i 50zł za separacje. Teraz dojdzie 200zł przy zakładaniu aparatu. Co w sumie i tak wyjdzie korzystnie jak za ten rodzaj aparatu .
Za jakieś 2 mce bedziemy zakładać aparat na dół ...

Jak będzie póżniej zobaczymy, mam nadzieje ,że nie będę załowała tego zakupu, a jesli cos będzie nie tak ,zawsze można zmienic lekarza .....
Aga76 i jak córka po założeniu aparatu zadowolona?
Dziewczyny, Panie, kazano Wam usuwać ósemki? Panicznie się tego boję ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córa zadowolona:)
Zakładanie nie było bolesne. Jeśli chodzi o wygląd to też jest ok.

Ósemek nie musiała usuwać, ale moim zdaniem to zalezy od przypadku. Kazdy ma inną szczeke. Byc może jak jest zamało miejsca to trzeba usunąć.

Moja córka byc może będzie musiała wyrwac jednego zęba na dole. Bo on wyrósł jakby w dugim rzedzie ;) ale to jeszcze nie jest przesądzone. Być może uda się go wcisnąć na prawidłowe miejsce.

Następna wizyta w kwietniu ...zobaczymy jak będzie.

Będę tu zaglądać ,żeby na bierząco znac Wasze opinie
moje ósemeczki niestety rosną poziomo, wręcz nie wiedziałam że je w ogóle mam, przeraża mnie myśl że ktoś móglby dłubać mi w nerwach itd... będę błagać o litość w poniedzialek. miło że Dziewczyna zadowolona, powodzenia w leczeniu :)
Emdi ja też nie musiałam usuwać 8 ek wrrr tyle, ze ja nie mam obu trójek u góry :) Miałam je wyrwane do poprzedniego aparatu, który posiadałam w podstawówce dawnooo dawnooo temu :) Teraz już ponoć się nie stosuje tej motody usuwania trójek.

Życzę powodzenia i bezbolesnego rwania!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry