Przerwa techniczna - niektóre funkcje są chwilowo niedostępne
Widok
Grypa podczas ciąży...
Witam wszystkie przyszłe mamy :) Po kilkunastu miesiącach z forum ślubnego przeniosłam się na rodzinne :))) Wiem, że zawsze można liczyć na forumowiczki i w związku z tym mam pytanie do Was... dowiedziałam się, że jestem w 7 tyg ciąży no i boli mnie gardło i mam lekki katar, jak w tym okresie zadbać o siebie i o dzidzię????
Jak tylko czujesz takie objawy od razu wcinaj czosneczek, jakąś herbatke z miodem..no wiesz wszelkie domowe sposoby. Najlepiej sprawdza sie ten śmierdzący czosnek:/ Taka niewielka infekcja czy katar to nic wielkiego ale trzeba od razu wyleczyc bo jeżeli zrobi się jakieś grypsko to już niewesoło.
Trezba domowymi sposobami bo leków raczej żadnych nie dostaniesz. Z resztą wiadomo..w ciąży nie powinno się nic brać. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia:)
Trezba domowymi sposobami bo leków raczej żadnych nie dostaniesz. Z resztą wiadomo..w ciąży nie powinno się nic brać. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia:)
Koniecznie idź do lekarza, nie lecz się na własną rękę, owszem domowe sposoby są dobre, ale jesteś w pierwszych najważniejszych tygodniach ciąży, nie lekceważ tego! To właśnie w tych tygodniach kształtuje się mózg Twojego maleństwa i każda infekcja może być niebezpieczna.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.