Widok

Grzybica paznokci - dermatolodzy

Dziewczyny potrzebuje rady, nie jestem z trojmiasta a chce wybrac sie z grzybica paznokcia do dermatologa. Moze znacie jakichs dermatologow wartych polecenia? (oczywiscie prywatnie :/ )

A moze orientujecie sie tez czy w trojmiescie zrobie gdzies zabieg laserowego usuwania grzybicy? Help w google nie znalazlam zadnych konkretow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na grzybice paznokci Jest w aptece dostępny preparat bez recepty, nazywa się Excilor, jest to płyn którym codziennie trzeba smarować zainfekowany paznokieć. Nakłada się go przy pomocy załączonego pędzelka. Pierwsze efekty widać już po 2 tygodniach, stosuje się preparat do momentu aż odrośnie cały zdrowy paznokieć. Jest bardzo skuteczny, ale trzeba być systematycznym w codziennej aplikacji.

Czy próbowałeś Allegro? Mają kilka dostępnych sposobów leczenia paznokci

Kochana a szukasz na fundusz czy moze prywatnie?

a ja polecam podologa, lepiej podpowie co i jak i dostosuje leczenie, wyczyści w gabinecie od razu paznokieć

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

do góry