Widok
Gumofilce w filharmonii
Krzysztof Wyszkowski, współpracownik Reżimu Bolszewickiego II PRL, wybrał się niedawno do filharmonii.
W filharmonii musiało mu się nudzić, bo nie śpiewał zaden Zenek ani Slawomir.
Artyści ci bowiem kształtują obecnie oficjalną partyjną estetykę w zakresie wokalistyki.
W filharmonii grano Mendelssohna, tak wiec pan Wyszkowski, znany głównie z tego, ze musiał przepraszać Prezydenta Lecha Walese, zrobił relacje z tego, co najlepiej zapamiętał
W filharmonii musiało mu się nudzić, bo nie śpiewał zaden Zenek ani Slawomir.
Artyści ci bowiem kształtują obecnie oficjalną partyjną estetykę w zakresie wokalistyki.
W filharmonii grano Mendelssohna, tak wiec pan Wyszkowski, znany głównie z tego, ze musiał przepraszać Prezydenta Lecha Walese, zrobił relacje z tego, co najlepiej zapamiętał
O jeżu kolczasty... mam nadzieję, że to fake...
Edit: szybko zdjęcie myszy zjadły ;P
to podrzucam link: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/krzysztof-wyszkowski-w-filharmonii-u-pani-dyrygent-widac-odcisk-stanika/fq1j03w
"U pani dyrygent widać odcisk stanika i prześwit w kroczy...ale to tylko Mendelsohn..."
"Mendelsohn to muzyka dla zwiększenia uroku i krów. Ale baba w spodniach nawet ubój potrafi zmarnować."
"Brahms był dobry, bo skrzydło fortepianu zasłanioło babiszcze i widok nie zagłuszał gry Chińczyka (?)". "Publika zamiast oklaskiwać go na stojąco, wychodziła zanim orkiestra wstała (angielska wiocha)"
Edit: szybko zdjęcie myszy zjadły ;P
to podrzucam link: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/krzysztof-wyszkowski-w-filharmonii-u-pani-dyrygent-widac-odcisk-stanika/fq1j03w
"U pani dyrygent widać odcisk stanika i prześwit w kroczy...ale to tylko Mendelsohn..."
"Mendelsohn to muzyka dla zwiększenia uroku i krów. Ale baba w spodniach nawet ubój potrafi zmarnować."
"Brahms był dobry, bo skrzydło fortepianu zasłanioło babiszcze i widok nie zagłuszał gry Chińczyka (?)". "Publika zamiast oklaskiwać go na stojąco, wychodziła zanim orkiestra wstała (angielska wiocha)"
Pełen podziw dla Was, że nie tylko znacie człowieka, ale też poświęcacie czas, by zainteresować się, co ma do powiedzenia.
Ja straciłem 15 sekund na przeczytanie tematu i już mam wyrzuty sumienia:d
Dobranoc
Ja straciłem 15 sekund na przeczytanie tematu i już mam wyrzuty sumienia:d
Dobranoc
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"