Widok

H&M w których sklepach działy ciążowe?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, mam pytanie w których sklepach HM w Gdansku sa ubrania ciazowe. Kupilam koszulki w HM na Matarni, niestety za duze musze wymienic ale moze gdziś blizej mają tez te działy? (wydaje mi sie ze w Alfie nie ma, a w Bałtyckiej tez nie widziałam) :( ale moze sie myle. Oświećcie mnie plis :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I w Alfie i w Galerii są wieszaki z ubraniami ciążowymi, tam gdzie są ubranka dla dzieci. W Alfie na pietrze w głębi sklepu, a w Galerii na samym dole, jak dobrze pamiętam.
w baltyckiej jest na dole tam gdzie dzial dzieciecy
a w alfie na gorze takze gdzie dzial dzieciecy)
Na pewno w H&M na Matarni w Gdańsku(tam gdzie Ikea w pasażu),tam jest bardzo duży osobny dział ciążowy-zaraz przy modzie damskiej:) Warto tam pojechać;)
Boże..ja to roztargniona jestem:P Szybko spojrzałam i myślałam że pytasz gdzie są sklepy H&M z modą ciążową;P
Dzieki dziewczyny, jakos w Alfie nigdy nie widzialam a w Baltyckiej nie bylam nigdy na dziale dzieciecym, bo nie bylo jeszcze takiej potrzeby :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry