Widok
HOTEL FALKO RUMIA OPINIE
moja siostra tam miała wesele, ale 3,5roku temu, więc dawno troszkę ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne:) mieliśmy okrągłe stoliki co mi się bardzo podoba, miejsca sporo (wesele na ok 100osób), obsługa się szybko uwijała ze wszystkim, niczego nie brakowało:) podobało mi się też przedsionek przed salą z miejscem na papierosa, ładna kanapa, fotele, stolik, tam też robiliśmy zdjęcia pamiątkowe gości z młodymi:) ogólnie bardzo zadowoleni byliśmy z miejsca:)
Pamiętajcie, że Falco się trochę rozbudował ostatnimi czasy, więc opinie sprzed kilku lat będą nieaktualne...
Mi tez sie spodobala sala i wlasnie dlatego ja wybralismy :)
poza tym podoba mi sie ze jest do wyboru uklad stolikow, podobaja mi sie okragle ale nie jestem jeszcze pewna czy to dobry wybor i fajnie ze mozna to w kazdej chwili ustalic.
A poza tym, nic nie wiem o organizacji wesel, na forum na pewno popularny nie jest.
poza tym podoba mi sie ze jest do wyboru uklad stolikow, podobaja mi sie okragle ale nie jestem jeszcze pewna czy to dobry wybor i fajnie ze mozna to w kazdej chwili ustalic.
A poza tym, nic nie wiem o organizacji wesel, na forum na pewno popularny nie jest.
Ja nie patrze na opinie ludzi,chce zeby było tak jak nam sie podoba :)Przy stołach jest 8 osób wystarczająco zeby jakoś wszystkich podzielić :)Dziewczyny damy rade,a w jakim okresie macie wesele,bo ja we wrześniu,nie mam zamiaru przystrajać sali nie wiadomo jak chche dodać tylko kilka fioletowych akcentów typu płatki róż czy fioletowe kokardy na krzesłach.
my mamy 10 września :-) Jeżeli chodzi o to salę będzie nam stroiła firma z Redy. Już byliśmy na spotkaniu i ustaliliśmy kolory przewodnie bordo i ecru, takie kolory najbardziej nam pasują. Pani, która będzie stroiła salę zajmie się kwiatami, dekoracją stołów, kokardami na krzesła, winietkami, tablicą z rozmieszczeniem gości. Chcemy żeby było wszystko "z klasą" dlatego nie przesadzamy z dekoracjami.. Przy okrągłych stołach w naszym przypadku będzie trochę większy problem z rozsadzeniem gości, a nie chcemy żeby ludzie się "izolowali" na imprezie...
My tez mamy w Falko wesele, 16 lipca 2011. Ja już sporo słyszałam o tym miejscu i były to same dobre opinie. Sala jest wg mnie śliczna i jesli chodzi o wystrój, to tez będzie dekorowac firma z Redy- może ci sami? Jak na razie stawiam na bordo + ecru + oliwka (ponoc ładnie będzie rozjasniać). Będziemy mieć okrągłe stoliki.
Szczerze to ja fioletu tam nie za bardzo widzę, wykładzina jest bordo, wydaje mi się, że to może ciut nie pasować.
Pozdrawiam :)
Szczerze to ja fioletu tam nie za bardzo widzę, wykładzina jest bordo, wydaje mi się, że to może ciut nie pasować.
Pozdrawiam :)
Hej, firma to diamond decor z Redy można sobie podejrzeć stronkę http://www.diamond-decor.pl/ przemiła Pani, naprawdę można się z nią dogadać. Jeżeli chodzi o cenę to uważam, że nie jest wygórowana - za cały wystrój sali, kwiaty (łącznie z moją wiązanką, butonierkami itp. ) i strojenie samochodu będziemy płacić ok. 1400 złotych. Zgadzam się co do kolorów z Rayfall, bordo i ecru pasuje idealnie do kolorystyki w Falko. A na jakie menu się decydujecie dziewczyny ? My myślimy o tym za 225 za osobę, bo tam już są napoje bez ograniczeń w cenie i ciasta...
Może macie racje z tym kolorem hhhmmm kurczaki dobrze nie pamietam juz całej wizualizacji sali chyba sie przejade i dobrze ją obejże :)
Jeżeli chodzi o menu to my bierzemy to za 150-170 po wszystkich obliczeniach które robił mój R. a robił to naprawde dokladnie i skrupulatnie :) stwierdziliśmy ze wszelkie napoje alkohole ciasta kupujemy sami,a dokladne menu ustalimy sobie z P.Moniką jakoś w lipcu,ale nie zamierzmy przekraczac kwoty 170zł.
Jeżeli chodzi o menu to my bierzemy to za 150-170 po wszystkich obliczeniach które robił mój R. a robił to naprawde dokladnie i skrupulatnie :) stwierdziliśmy ze wszelkie napoje alkohole ciasta kupujemy sami,a dokladne menu ustalimy sobie z P.Moniką jakoś w lipcu,ale nie zamierzmy przekraczac kwoty 170zł.
Hej, Ja tez mam wesele w Falko 18.06. Sporo najezdzilam sie za salami zanim sie zdecydowalismy, sala robi wrazenie. Bardzo podobaja mi sie okragle stoly i chyba sie na nie zdecydujemy. Co do menu to myslalam o tym za 150zl ale zmodyfikowanym, tzn dolozyc troche mies, zeby bylo 2,5 szt/os i ewentulanie cos jeszcze z zimnych zakasek.

l