Widok

HOTEL FALKO RUMIA OPINIE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie do osób,które miały w tym lub poprzednim roku wesele w ww hotelu.Ja pod koniec tego roku mam tam swoje i chcialabym dowiedzieć sie jakie sa wrażenia i opinie po waszych weselach czy jakiś imprezach w tym miejscu??Jak jedzenie organizacja,obługa odbiór tego miesca??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieliśmy tam wesele. Obsługa profesjonalna i pomocna. Bardzo dobre jedzenie i ogromne ilości (nie do zjedzenia) :) Pyszne torty/ciasta. Pani menedzer i właścicielka świetnie rozumieją parę młodą. Wszystko można ustalić (w ramach rozsądku) Sala jest idealna do tańcowania i nagłośnienia :) (opinia dj) Polecamy każdemu . wesele czerwiec 2017 :)
całkiem przyzwoicie ładna sala jedzenie spoko
Bardzo pozytywne zaskoczenie. Hotel super wyposażony, obsługa bardzo profesjonalna, jedzenie przepyszne. Zorganizowane przyjęcie spełniło wszystkie oczekiwania za równo gości jak i Pary Młodej. Gorące podziękowania za zaangażowanie dla Pani Kierownik Gastronomii- Joanny Ekstowicz. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy! Karolina i Kamil.
Mega fajna sala. Dużo miejsca, miła obsługa, dużo jedzenia. Jak fotograf wykonałem tam sporo profesjonalnych zdjęć. Światło po prostu jest genialne. Uważam, że jest dostojniej niż w Grand Hotelu :) Dodatkowo fajnie można wykonać kilka zdjęć na dole np. w sali bilardowej.

WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam pytanie do osób, które organizowały wesele w Hotelu Falko w tym roku (lub obecnie organizują). Czy wspomniana we wcześniejszych wypowiedziach Pani Monika była w tamtym czasie kierowniczką gastronomii w hotelu czy była to osoba wyznaczona do załatwiania wszelkich spraw dotyczących organizacji wesela z Parami Młodymi przez kierownika? Czy może ktoś współpracował z obecnym kierownikiem gastronomii przy organizacji wesela? Jak układała się współpraca?
I tak też zrobilismy,wysłaliśmy im zdjęcie tortu jaki chcemy i odwalili taką paranoje,że odechciało mi sie go jeść i w ogóle wjeżdżać z nim na sale :/ I tak jak znajde czas to opisze swoje niezadowolenie co do tej cukierni.
image
jeśli chodzi o tort to my daliśmy zdjęcie jak ma wyglądać nasz i w 100% spełnili nasze oczekiwania. Torty w ich katalogu nie wyglądały zbyt fajnie, dlatego warto przedstawić im swoją koncepcję.
Menu 150 od 170 dużo się nie różni głównie tym,że dochodzą ciasta i tort,a ilość posiłków nie jest nie wiadomo jak zróżnicowana,poza tym przecież dania można samemu sobie dobrać stosunkowo do ceny wszystko można sobie samemu ustalić.Nam nie chciało się biegac jeszcze za cukierniami i dlatego wzieliśmy to droższe menu i błędem był tylko tort,ok był smaczny,ale wizualnie Sabinka nam go strasznie spartoliła,gdybym miała jeszcze raz brać od nich tort to bym tego błędu nie powtórzyła.
image
U nas też goście cały czas się bawili, mieliśmy menu za 225 złotych na osobę i generalnie różnica polegała na tym, że dania były bardziej "wykwintne" + napoje bez ograniczeń. Jezenia też nam zostało sporo.. To zależy kto czego oczekuje i jakim budżetem dysponuje. Nasi znajomi mieli wybrane menu za 150 zł od osoby i narzekali, że jedzenia było za mało. Optymalna wersja to 170 złotych, ale jeżeli ktoś oczekuje trochę lepszego jedonka to naprawdę polecam menu 225 zł.
Czy ja wiem.... my mieliśmy menu za 170 i jedzenia zostało bardzo dużo.Wydaje mi się,że to zależy tez od tego czy goście siedzą przy stołach i tylko rozmawiają czy tańczą.U nas praktycznie cały czas wszyscy byli na parkiecie i możliwe,że to było tez powodem pozostałości sporej ilości jedzenia,a tak w ogóle to dania były pyszne :)Także myślę,ze za 150 można spokojnie wesele robić.
image
Zgadzam sie.. 150zl to za malo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wesela w Falko trwają do godziny 4. My bawiliśmy się do 4:30 i nie było problemu. Opcja 150 złotych to wg mnie jest za mało. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam pytanie do której trwają wesela w Falko? i czy opcja 150zł za osobę to wystarczająca ilość jedzenia?
Odnosnie stolu wiejskiego- ja akurat nie lubie kielbas itd wiec nie probowalam, ale wszystkim bardzo smakowalo i wrecz sie zachwycali. Tak wiec zdecydowanie polecam stol wiejski - my wzielismy ten tanszy za 700

Pozdrawiam
dziewczyny jak u was wygląda sytuacja z ciachami i tortami??byłam wczoraj w falko i zaczełam sie zastanawiać czy nie wziąć od nich słodkości,skoro robi to Sabinka a tam smakołyki sa podobno niczego sobie...... hhhmmmm co o tym myślicie??
image
wczoraj byłam w Falko dopytać się o parę szczegółów i dowiedziałam się m.in paru rzeczy na temat stołu wiejskiego - są 2 opcje - za 700 złotych oraz za 1000. Różnią się tym, że ten stół za 1000 złotych jest przygotowany na 100 osób, dodatkowo jest na nim jakaś zupa i 2 butelki wódki... Teraz się zastanawiamy czy w ogóle jest sens to zamawiać.. Z początku pomysł wydawał się fajny a teraz mam wątpliwości.. Co Wy sądzicie na ten temat ?
Hmmm tez myslelismy nad stołem wiejskim,ale stwierdziłam,że chyba za "wiejsko"bedzie wyglądał do tej sali,która sama w sobie jest elegancka hhmmm,a ile falko sobie liczyło za ten stół??
image
Tak jak napisalam w relacji - tak jestem mega zadowolona, nie spodziewalam sie, że aż tak wszystko bedzie fajnie: super organizacja, piękna sala, dosc spory parkiet, dobra obsluga, pyszne jedzenie jak sie okazało - ogólnie nie ma chyba do czego sie nawet przyczepić. Zamawialiśmy też od nich stółwiejski, ktory cieszył się ogromną popularnościa.
image
ania 85 powiedz jak tam twoje wesele zadowolona byłaś z organizacji w Falko??
image
Bylam w Falko kilka dni temu i ku mojemu zaskoczeniu wycieli wszystkie tuje z ogrodka i teraz jest strasznie lyso, jak ktos bedzie przechodzil obok po chodniku to wszystko bedzie widzial. Na prosbe o zasloniecie tej luki zaproponowano mi namiot, niestety nie mialam okazji go zobaczyc. Moze jak wiecej osob zwroci na to uwage to uda sie przeforsowac jakis plotek z kwiatami? Co Wy na to?
do góry