Widok
ja planowałam wesele na lipca 2013 roku w marcu poinformowano nas że wesela nie będzie a kasy wpłaconej czyli 2 tyś zł nie odzyskamy, podaliśmy ich do sądu nasz adwokat mówi że sprawa jest do wygrania. a hotel nie zbankrutował tylko został zamknięty przez samych właścicieli , można to sprawdzić na stronie urzędu miasta. a kasę muszą oddać.
Hotel zamkniety,wlasciciela wraz ze synem narobili dlugow i doprowadzili do upadlosci majatkowej ale jeszcze maja dom po rodzicach pa Kazimierza,meza wykonczyla calkowicie i zamknela w zakladzie opiekunczym w Kostkowie k/ Wejherowa a sama uciekla w nieznane, to test tragedia ,ale niemoze ujsc bezkarnie,pracowalem tam i tez zalegaja mi z pieniedzmi, wszyscy poszkodowani musimy walczyc o swoje,
my jedziemy dziś się dowiedzieć do księgowej o naszą zaliczkę bo chcemy zabrać. Poinformowano nas że wesele może się odbyć pod warunkiem że znajdzie sie nowy właściciel i co mamy czekać tak ? Bez jaj ludzie tak nie moze być. i co miesiac przed ślubem powiedzą nam przykro ale nie . hahahahhaha Dobre żarty
to musi być okropne! taka wiadomość na kilka miesięcy przed ślubem,,.. szkoda gadać. Swoją drogą nic na ich stronie nie ma o zamknięciu ;|
www.slubwtrojmiescie.pl - Trójmieski portal ślubny, zapraszam
Wiem że może mało ich to interesuje czy płaca czy też nie , ale jesteśmy tak samo poirytowani tą sytuacją jak oni, i również mamy prawo do wypowiedzi, domyślamy się iż jest mała szansa na otrzymanie zwrotu zadłużenia nie oszukujmy się.
chcemy przestrzec i poinformować innych klientów, bo sam hotel raczej nie raczy tego zrobić.
chcemy przestrzec i poinformować innych klientów, bo sam hotel raczej nie raczy tego zrobić.
upadłość nie oznacza braku zapłaty. wszystko zależy od syndyka masy upadłościowej to raz. a dwa - generalnie myślę, że forumowiczów mało interesuje czy płacą czy nie płacą - bardziej zmartwią się te pary młode, które zaklepały tam wesele
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com