Widok

HOTEL VICTORIA BOLSZEWO - SZUKAM OPINI :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam... Jesli byliscie lub organizowaliscie tam wesele to poprosze o opinie, wskazowki, na co warto zwrocic uwage, co bylo nie tak itp. Z gory dziekuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop
nikt naprawde nie ma zadnych opinii?
byłam gościem weselnym już parę razy w tym miejscu i nie mam zastrzeżeń.jedzonko pyszne, menadżerka zawsze służyła pomocą MłodejParze przy organizacji,trafne sugestie,więc jeżeli jest to miejsce Ci nieznane na pewno rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości

sala balowa przestronna,ściany w kolorze pomarańczowym,śliczne sukienki na każdym krześle... co jeszcze?
dziekuje za odpowiedz :)
ponawiam pytanie... piszcze co wiecie na temat organizacji wesela w tym miejscu? na co powinnam zwrócić uwagę? będę wdzięczna za rady... pozdrawiam
Zespół MASSUANA grał tam tylko raz,jedzenie było dobre,obsługa również w porządku.Sala pod względem wyglądu i akustyki bardzo dobra.To jeden z najlepszych i najprzytulniejszych lokali.Przesyłam fotkę z dolnej sali.Pozdrawiam Tomasz Dorniak tel.501-183-708
image
MASSUANA poleca w 100%,szczególnie dolną salę.
tel.501-183-708
Witam
Miejsce piekne sentymentalne. Nastrój jest przepiekny czy to na małe kameralne przyjecie weselne czy duże. U nas jedyny minus który otrzymała kelnerka która głośno komentowała gości i Nas państwa Młodych.
Nie uśmiechała sie wogóle i po 2 godzinach od momentu gdy przyjęcie się zaczeło , pani zaczeła znościć jedzenie . Natychmiast uświadomiłam jej że to jest nie na miejscu.
Cała reszta ; dekoracje, kwiaty , jedzenie super! polecam
hej dziewczyny podbijam temat. chciałam poprosić osoby, które miały tam wesele o opinie. zwłazcza te, które miaływeselisko jakos niedawno- w trakcie upałów. powiedzcie jak z klimatyzacją - daje rade? no i ogólnie jak Wasze wrażenia...
podzielcie się:)
ja bylam zadowolona w 100 % a nawet wiecej!! :) mialam wesele 12 czerwca br bylo cieplo ale nie upalnie...jedzonko pycha i spoooro naprade wszyscy goscie byli zachwycenie weselem... menager czesto podchodzil do rodzicow i do nas mlodych by zapytac czy wszystko jest ok... kelnerzy chodzili jak mroweczki- naprawde nie trzeba bylo niczego pilnowac.. jak sie cos konczylo to nie zdazylismy powiedziec a juz wymieniano np.napoj... kolezanka poprosila o cos dla dziecka - nie pamietam czy obiadek podgrzac czy ciepla wode czy jakos tak - nie bylo najmniejszego problemu i zrobioo to od razu a nie "poczeka pani tylko rozdamy obiad". Kelnerzy nosili po ok.9 zupek naraz na tacach wiec praktycznie wszyscy mogli jesc jednoczesnie... jesli masz jakies szczegolowe pytania to zapraszam - chetnie odpowiem. Panie na recepcji (bo pokoje tez wynajmowalismy) byly zawsze usmiechniete, cierpliwe. Jesli chodzi o wystroj sali wszystko mozesz uzgadniac z menagerem - ja chcialam fiolet to mialam fiolet, kwiaty moglam tez wybrac, nie chcialam wysokiego wazonu - no problem itp - bo troche czepiam sie drobiazgow :) parkiet byl wystarczajacy. A najwazniejsze - mialam sale na gorze i wesele na 130 osob.
aaa na maila moge wyslac zdjecie sali juz udekorowanej i ulozenia stolow jakby ktos chcial...:)
dziekuje, kasiu, za odpowiedź:) własnie górna sala mnie interesuje... powiedz mi prosze czy ta klimatyzacja działa w porządku tam... obawiam sie o to dosyc mocno, wystraszona ostatnimi upałami i doswiadczeniem z ostatnich dni z nieklimatyzowanej sali... to była masakra... zdjęcia chętnie zobaczę (nastusia1@o2.pl) jak bede miec jakies jeszcze pytania, to bede sie odzywać :)
pozdrawiam
12 czerwca bylo cieplo ale nie upalnie wiec 100% gwarancji nie dam, ale gdy mielismy wesele to naprawde bez zarzutu dzialala... na poczatku byla wlaczona chyba na jakis mniejszy stopien ale po pierwszym tancu maz poprosil o zwiekszenie klimy i nie bylo problemu. Proponuje przejsc sie w jakis upalny dzien, gdy ktos ma wesele np. na kolacje i wtedy zobaczycie czy ludzie np. czesto wychodza i narzekaja :) zawsze jakis sposob:) albo zapytac menagera jak to jest - my uzgadnialismy wszystko z szefem i faktycznie tak jak mowil tak bylo... jak mowil ze za duzo czegos bierzemy np. wodki (a my oczywiscie wolelismy na zapas zeby nie zabraklo) to faktycznie tak bylo... mozna zaufac :) fotki przesle wieczorkiem lub jutro rano. Pozdrawiam
dziekuje za odpowiedzi, ale fotek nie dostałam jeszcze, czyżbys o mnie zapomniała? :(
juz wyslalam.. :)
bardzo dziękuję:)
Kasiu, czy ja również mogę otrzymać fotki :)
ewerlajna@interia.pl
JUZ WYSYLAM...
witam,

w zeszla sobote (22.06.) mielismy zorganizowane wesele w hotelu Victoria na 65 osob. Chce zaznaczyc, ze wszystko organizowalam na odleglosc (mailowo/telefonicznie), w hotelu bylam tylko dwa razy przed slubem. Mimo wszystko nie bylo to absolutnie zadnym problemem. Moglam zawsze liczyc na wsparcie oraz rady Pani Menadzerki, dzieki ktorej wszystko poszlo bardzo sprawnie.
Co do samego wesela to wypowiem sie w samych superlatywach. Zaczne od pysznego jedzenia (musze wspomniec, ze prawie polowa gosci byla Niemcow a druga polowa Polakow, bylo rowniez pare gosci o innej narodowosci), wszystkim gosciom bardzo smakowaly wszystkie potrawy. Mielismy rowniez zamowiony przez hotel tort oraz ciasta, wszystko bylo dokladnie takie jak sobie zazyczylismy.
Obsluga spisala sie swietnie, wszystko bylo na biezaco dokladane, tak, ze niczego nigdy nie zabraklo na zadnym stole. Nawet na moja prosbe kucharz przygotowal osobna potrawe dla jednej z gosci, ktora jest weganem. Cala obsluga byla bardzo sympatyczna i sluzyla nam az do rana.
Sala byla przepieknie wystrojona, wszystkie dekoracje byly dokladnie takie, jak sobie zazyczylam. A przed hotelem byl rozwiniety czerwony dywan na przywitanie Pary Mlodej.
Polowa naszych gosci nocowala w hotelu i byla z niego bardzo zadowolona. Goscie mogli korzystac z basenu oraz sauny. Nie uslyszalam, zadnych negatywnych opinii.
Goraco polecam Hotel Victorie, caly personel sprawil, ze nasz slub byl idealny!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
klika zdjęć z tej sali w reportażu:
http://blog.krawcywizerunku.pl/2013/10/alicja-i-dawid-zdjecia-slubne-gdynia/
do góry