Widok

Halewicz i Cross

dwoch idiotow probujacych blyszczec na trojmiejskim forum. czy oni poza forum nie widza swiata? jakiego watku bym nie czytal, 50% postow to ich madrosci zyciowe. tacy "forumowi celebryci". szkoda mi ich obu. ciekawe tylko czy w realnym swiecie nie sa to 2 przychlasty z ostatniej klasy gimnazjum z ktorymi nawet nauczyciele nie gadaja.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czy ja coś pisałem o jachtach i akumulatorach na forum ? Zabij, nie przypominam sobie. Że temat jest mi blisko to fakt. Ale skąd u licha wie o tym Cross?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

On tego nie olewa. To tylko poza. Tacy ludzie mają specyficzne podejście do życia i są bardzo wyczuleni na opinie na swój temat, czego absolutnie nie mogą dać po sobie poznać.
Ja jak ktoś mi lub innym pluje w twarz to nie lubię udawać, że to deszcz pada. To jest podejście ludzi pokroju starego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

"To co według ciebie należy zrobić? Pozwolić mu na to po cichu?"

A co według ciebie daje obrzucanie go obelgami? On i tak to olewa a reszta czytających ma pewnie tego dość.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Głęboka myśl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross

ktos ,kto ma potencjał i zdolny jest budować mocne ,piekne gmachy
nie powinien marnowac swoich talentow na rozdłubywanie
i probe szlifowania czegos ,co sie i tak rozpadnie
nie konserwuj zgniłego
nie mow do głuchego

niech sie zutylizuje i bedzie pozywka dla czegos nowego
czas i okolicznosci zrobia swoje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To co według ciebie należy zrobić? Pozwolić mu na to po cichu?

"Serio jest to dla ciebie ok?"

Nie jest. Naprawdę myślisz że obrzucanie go obelgami coś zmieni? To też nie jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego tak bardzo przeszkadza wam to co robi łowca, skoro sami robicie dokładnie to samo? Przy tym łowca jest fanatykiem a wy działacie z premedytacją.

Nie widzisz różnicy między tym, który wszystko zaczyna a tymi co mu odpowiadają? Serio???
Nie przeszkadza ci to co napisałem wyżej? Nie przeszkadza ci, że gościu wyzywa ludzi od postkomunistów, że nazywa ludzi nowymi ruskimi? Serio jest to dla ciebie ok?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sytuacji kiedy nie ma się jak obronić reagujecie jak zwykle. Obecnie stało się to normą.

"Obrażanie ludzi, szufladkowanie ludzi, dzielenie na my dobrzy i wy źli..."

Dlaczego tak bardzo przeszkadza wam to co robi łowca, skoro sami robicie dokładnie to samo? Przy tym łowca jest fanatykiem a wy działacie z premedytacją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lepiej zrobić ognisko dla kumpli z netu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Jaq natomiast ty masz same światłe i ciekawe rzeczy do napisania.

Psze Pani, a Jaq jest gupi i ciagle mi rysuje w zeszycie jakieś jachty i akumulatory.
Niech Pani mu coś powie...

Jeśli akceptujesz rzeczy, które wymieniłem i uważasz, że po to jest forum, to pozostaje mi tylko ci współczuć.

To jest forum. Nie widzę powodu to tego żeby komukolwiek ograniczać możliwość pisania tutaj. Więc nie, nie idę na to.
Tak na marginesie obelgi, którymi obrzucasz innych świadczą o tobie, nie o obrzucanym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obrażanie ludzi, szufladkowanie ludzi, dzielenie na my dobrzy i wy źli, my polacy wy nowi ruscy i wiele, wiele innych wychodzi tylko i wyłącznie od chorego starego menela. Reszta jest na to odpowiedzią, a w tej sytuacji trudno żeby odpowiedź była miła.
Jeśli spowodujesz, że staruch przestanie pisać to ja ci mogę zagwarantować, że z mojej strony żadnych zaczepek nie będzie. Może czasami z kolegą na temat silników podyskutuje.
Idziesz na to?

"Kto to napisał ? Czy to nie Cross ?"

Już pisałem że dałem się sprowokować więc wcale nie jestem bez winy. Nie wiem czemu się tym tak bardzo podniecasz.

Jaq natomiast ty masz same światłe i ciekawe rzeczy do napisania. Głównie jakieś brednie o jachtach i akumulatorach. No i obowiązkowe przytakiwanie Skydiverowi.
Więc może ty przenieś się na forum Bravo Girl. Tu się od razu zrobi przyjemniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bravo Girl miałem na myśli. Są też zapewne ciekawe dyskusje na forach grzybiarzy i dzialkowcow.

Cross : nikt nie przymusza Ciebie do pisania lub czytania na forum. Nic ciekawgo i tak nie piszesz. Możesz przejść na przykład na forum Pudelek lub Braci Girl.

>obrzucania oponentów wyzwiskami.

Kto to napisał ? Czy to nie Cross ?

>Po prostu się wal kmiocie.
>Na złoty gejów nie chodzę.
>będzie pi*da obita a nie można aż tak ryzykować.

"Zreszta wystarczy spojrzeć na jego wpisy sprzed sześciu lat, kiedy to niejakiemu Halewiczowi proponował ruszanie du....ą, zupełnie nieincydentalnie."

Stylu pisania łowca przez te lata nie zmienił. Mimo to w wątkach, które nie wiadomo po co wykopałeś nie zauważyłem jakże typowego dla waszej wesołej gromadki obrzucania oponentów wyzwiskami.
I właśnie to różni tamto forum od obecnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

>obrzucanie się obelgami incydentalne a teraz są normą

Brawo, dodajmy do tego jeszcze Ratlerka, który zakłada co rusz to nowe wątki poświęcone innym forumowiczom, bo na nich zna się najlepiej. Zreszta wystarczy spojrzeć na jego wpisy sprzed sześciu lat, kiedy to niejakiemu Halewiczowi proponował ruszanie du....ą, zupełnie nieincydentalnie.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry