Widok
Halewicz i Cross
dwoch idiotow probujacych blyszczec na trojmiejskim forum. czy oni poza forum nie widza swiata? jakiego watku bym nie czytal, 50% postow to ich madrosci zyciowe. tacy "forumowi celebryci". szkoda mi ich obu. ciekawe tylko czy w realnym swiecie nie sa to 2 przychlasty z ostatniej klasy gimnazjum z ktorymi nawet nauczyciele nie gadaja.
Do autora wątku.
Jestem pod dużym wrażeniem że w ogóle potrafisz czytać.
A twoja umiejętność formułowania i wyrażania myśli rzuciła mnie po prostu na kolana.
Twoi nauczyciele nie byliby z Ciebie dumni. Wręcz przeciwnie pewnie byłoby im wstyd.
I zupełnie na marginesie istotą forum jest wymiana poglądów. Bez wpisów użytkowników forum nie miałoby sensu. Nie pasują Ci moje wpisy? Nie ma problemu. Nie czytaj, nie wchodź na to forum, ewentualnie przestań używać komputera.
A jak już musisz się tu pojawiać to zamiast jojczyć na wypowiedzi innych sam napisz coś mądrego.
Jestem pod dużym wrażeniem że w ogóle potrafisz czytać.
A twoja umiejętność formułowania i wyrażania myśli rzuciła mnie po prostu na kolana.
Twoi nauczyciele nie byliby z Ciebie dumni. Wręcz przeciwnie pewnie byłoby im wstyd.
I zupełnie na marginesie istotą forum jest wymiana poglądów. Bez wpisów użytkowników forum nie miałoby sensu. Nie pasują Ci moje wpisy? Nie ma problemu. Nie czytaj, nie wchodź na to forum, ewentualnie przestań używać komputera.
A jak już musisz się tu pojawiać to zamiast jojczyć na wypowiedzi innych sam napisz coś mądrego.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Powiem tylko tyle że od oszołomów wyzywają innych ci którzy sami nie mają nic istotnego do powiedzenia. Cały ten wątek opiera się właśnie na tym. Koleś który do powiedzenia nie ma kompletnie nic postanowił nagle zaistnieć. A jak na forum zaistnieć najłatwiej i najszybciej? Obrzucić kogoś gó...m.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Nie wiem czy ktoś zauważył ale ani Halewicz ani Cross nie umieszczają nowych wątków tylko po to żeby komuś nawrzucać albo wypisywac jakieś pierdoły o tym kto jest jak bardzo beznadziejny ...
Ludzie wrzućcie na luz, a jeżeli to jest wasz jedyny powód do zmartwień no to wam szczerze zazdroszcze takich problemów ...
Co do tego co napisał Cross to się zgadzam....
Sami promujecie te nicki, oni postów nie zakładaja sami o sobie .. a pretensję macie że ich wszędzie pełno!
Ludzie wrzućcie na luz, a jeżeli to jest wasz jedyny powód do zmartwień no to wam szczerze zazdroszcze takich problemów ...
Co do tego co napisał Cross to się zgadzam....
Sami promujecie te nicki, oni postów nie zakładaja sami o sobie .. a pretensję macie że ich wszędzie pełno!
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.