Widok
Halewicz, jak nie głową , to rusz d...
i odejdż od kompa, bo cię hemorojdy dopadną.i przejdź się do bilblioteki albo księgarni, i wypożycz albo kup se coś do poczytania - pisówę Staniszkis, pisiaka Zybertowicza i paru pomniejszych pisiorów jak Ziemkiewicz czy Wildstein. Mogę także polecić kryptopisiaków zza oceanu jak Benjamin Barber, Richard Sennett, Geoffrey Miller, Antonio Damasio czy Michael Tomasello. Będzisz pan miał czas wolny wypełniony do emerytury. Jeśli to nie pomożę , to , d... goła, pozostaje tylko udać się do babki w Wilkowyjach, żeby urok zdjęła.
@ kocio
Do tematu, do tematu proszę wrócić. Ja tu nie mówię co ludzie mają robić, ja tu mówię o tym jak ludzie myślą i dlaczego myślą, tak jak myślą i czy naprawdę myślą czy też powtarzają to co ktoś w mediodajniach im zapodał.
A dopiero następnie mogę moić coludzie powinni robić. NIe można tego mówić ? Gdzie jest zakaza mówienia tego , co ludzie powinni robić. Właśnie o to chodzi, żeby mówić ludziom jak należy postępować w różnych sytuacjach, szczególnie jeśli robią źle. A skąd ty zetjot wiesz co to jest źle - takie pytanoia proszę sobie darować.
Do tematu, do tematu proszę wrócić. Ja tu nie mówię co ludzie mają robić, ja tu mówię o tym jak ludzie myślą i dlaczego myślą, tak jak myślą i czy naprawdę myślą czy też powtarzają to co ktoś w mediodajniach im zapodał.
A dopiero następnie mogę moić coludzie powinni robić. NIe można tego mówić ? Gdzie jest zakaza mówienia tego , co ludzie powinni robić. Właśnie o to chodzi, żeby mówić ludziom jak należy postępować w różnych sytuacjach, szczególnie jeśli robią źle. A skąd ty zetjot wiesz co to jest źle - takie pytanoia proszę sobie darować.
"A skąd ty zetjot wiesz co to jest źle - takie pytanoia proszę sobie darować."
Rozumiem że uważasz że jesteś w posiadaniu Jedynej, Wielkiej Prawdy Objawionej i powinniśmy uznać Cię za Guru a Twoje opinie i sądy za jedyne i najwłaściwsze.
A brałeś już dzisiaj tabletkę?
Rozumiem że uważasz że jesteś w posiadaniu Jedynej, Wielkiej Prawdy Objawionej i powinniśmy uznać Cię za Guru a Twoje opinie i sądy za jedyne i najwłaściwsze.
A brałeś już dzisiaj tabletkę?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Zetjot, czy rozumiesz, że twoja idea zrozumienia wektorowego myślenia przez pryzmat samoistnego bytu nie ziści się, póki nie okiełznasz modus operandi wiadomych sił. Długo myślałem, że czy jesteś odpowiedzialny za brak mainstreamu w myśleniu ogólnospołecznym i jestem przekonany, że umiejętnie potrafisz nie zaprzepaścić dokonań naszych ojców.
Bezbłędnie jednak rozpoznajesz nurt niemyślowy, co wyraźnie widać w twoim sposobie komunikacji z niebyłymi.
Konkludując, zgadzam się w pełni z ekonomią nienawiści, która szerzy się poza głównym nurtem poza salonem. To z pewnością niepisane wpływy lemingów.
Bezbłędnie jednak rozpoznajesz nurt niemyślowy, co wyraźnie widać w twoim sposobie komunikacji z niebyłymi.
Konkludując, zgadzam się w pełni z ekonomią nienawiści, która szerzy się poza głównym nurtem poza salonem. To z pewnością niepisane wpływy lemingów.
"A panu się zdaje,że wszyscy z powrotem na drzewa wrócili ? Pan jeździsz samochodem albo słuchasz radia? To jest cud czy wynik badań naukowych czyli efekt poszukiwania prawdy ? Naprawdę proszę o zadawanie mądrzejszych pytań."
Powiem krótko.
BEŁKOT !
Powiem krótko.
BEŁKOT !
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem