Widok
I ponownie:
APELUJE DO PANA HALEWICZA !!
niech jakąś prace znajdzie, albo jakieś twórcze zajęcie. Siedzi pan non stop na tym forum czy co? W jaki temat rozmowy bym nie weszła jest w nim i pański wątek! Z całym szacunkiem ale pan BARDZO DENERWUJE swoimi mądrusiowatymi wypowiedziami WSZYSTKICH Użytkowników. Chyba ma pan za dobrze i za dużo wolnego czasu- wiem, to nie moja sprawa ale mógłby pan się czasem "ugryźć w język" i pozostawić wątek bez ZBĘDNEGO komentarza.
P.S. "Zapewniam Cię, że wielu obchodzi co mam do napisania" myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Nikogo nie obchodzi co pan ma do powiedzenia, może pan to sprawdzić patrząc na tzw. łapki w dół, przy każdym pana wątku.
APELUJE DO PANA HALEWICZA !!
niech jakąś prace znajdzie, albo jakieś twórcze zajęcie. Siedzi pan non stop na tym forum czy co? W jaki temat rozmowy bym nie weszła jest w nim i pański wątek! Z całym szacunkiem ale pan BARDZO DENERWUJE swoimi mądrusiowatymi wypowiedziami WSZYSTKICH Użytkowników. Chyba ma pan za dobrze i za dużo wolnego czasu- wiem, to nie moja sprawa ale mógłby pan się czasem "ugryźć w język" i pozostawić wątek bez ZBĘDNEGO komentarza.
P.S. "Zapewniam Cię, że wielu obchodzi co mam do napisania" myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Nikogo nie obchodzi co pan ma do powiedzenia, może pan to sprawdzić patrząc na tzw. łapki w dół, przy każdym pana wątku.
jak na razie p[anie halewicz z tego co widze to wszyscy szydza z pana jakie to przykre a chcial pan byc guru na tym forum,niedlugo zaczna pisac o pnu dowcipy.no ale jeden cel pan osagnal jest pan slawny jak beznadziejny polityk szkoda tylko ze na takim bylejakim forum ale kazdy ma tam swoje ambicje jesli to panu wystarcza i jest pan z siebie dumny to zycze dalszych sukcesow i rozwoju na tym forum moze chociaz ktos tu zwruci na ciwebie uwage biedny Halewiczu.pozdrawiam
moze Admin wytnie juz tę odę do H.? pleaseeeeeeee
L3lELv , swsvzjokabbg, ktyuziotargy, http://fnklsekeafvd.com/
BEDdqy , ilrqzoohbeud, ztsyigbdbkly, http://nkyjphtgytmr.com/
kurcze to jest internet ,wolne forum,absolutnie każdy może coś napisać od siebie ,na tym to właśnie polega
jesteśmy różnymi ludźmi mamy różne doświadczenia i poglądy
mamy prawo do własnych opinii i wygłaszania ich,nie musimy się ze sobą zgadzać
nikt nikogo nie zmusza do czytania
zachowujecie się czasem jak dzieciaki w piaskownicy
jesteśmy różnymi ludźmi mamy różne doświadczenia i poglądy
mamy prawo do własnych opinii i wygłaszania ich,nie musimy się ze sobą zgadzać
nikt nikogo nie zmusza do czytania
zachowujecie się czasem jak dzieciaki w piaskownicy
no i po co to komu ? on sie tylko cieszy i ma z was niezłą beke że nawet o nim piszecie jest to jest ludzie są różni może i czasem ma swoje dziwne wypowiedzi z którymi sie wogole nie zgadzam ale ma do tego prawo jesli on ma brak zrozumienia czasem dla innych za to ja mam zrozumienie nawet dla niego a pewnie jesczez by sie okazało ze za tą twarda skorupą kryje sie dobry normlany facet
Zdarzylo mi sie czytac tego pana wypwiedzi....Mysle,ze jet to ciekawa postac.Nawet przez chwile zastanawialam sie kim moze byc :),intryguje mnie.Jego wypowiedzi sa rzeczowe,zdania stylistycznie pisane,wiec nie jest ograniczony intelektualnie. Sadze,ze moze pisac co chce,gdzie chce.Widac dysponuje czasem i jego sprawa jak ten czas pozytkuje.Krzywdy nikomu nie robi :)i sadze,ze raczej jego wypowiedzi nie ublizaja nikomu.