Widok

Halewicz kto to taki?

Kim jest ten jego mość,bo wydaje mi się żę to b..c.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
no naprawde... :) juz osobny wątek na temat Halewicza :) pamietajcie o czym jest to forum :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
strasznie nie przyjemny, zawsze nastawiony na nie, ignorujący wszystkich i wszystko pal...t
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Admin powinien słowo "Halewicz" wstawić do filtru antyspamowego ;p
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
tia... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26
nie wiem ale jak czytam niektóre jego wywody to mi się słabo robi. Zapewne jego życie to internet i czepianie się wypowiedzi na forach
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
To nie czytaj:) Najprostszy sposób na zachowanie dobrego samopoczucia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 34
Najlepszym sposobem będzie Halewiczu, jeśli nie będziesz się wypowiadał. Jak widzisz, nikogo nie obchodzą twoje opinie a jedynie przeszkadzają w wyszukiwaniu tego co nas interesuje.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4
ZOSTAW HALEWICZA W SPOKOJU - DOBRY JEST DODAJE OSTROŚCI
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 29
i jaki sławny :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
I jego pojawienie się w temacie dodaje do oglądalności ;)
..szkoda tylko, że temat schodzi na inny tor, ale jaki prestiż! To tak jakby urządzić imprezę i powiedzieć, że Doda też wpadnie! ;]
..sorry Hal :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
nooo z Dodą, to jeszcze nikt mnie nie porównał :)))) non taken ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26
Zapewniam Cię, że wielu obchodzi co mam do napisania, a Ty czytać nie musisz - zamknij oczy, a najlepiej wciśnij CTRL+ALT+DEL
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 25
Przyjacielu, jak chcesz się pośmiać to idż do kina lub teatru ,to ostatnie w szczególności polecam.A p Halewicz dajmy sobie spokój ,bo tylko oliwy do ognia dolewa,a to nam jest nie potrzebne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty się młotkowy nie wcinaj, gdy starsi rozmawiają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 24
I ponownie:
APELUJE DO PANA HALEWICZA !!
niech jakąś prace znajdzie, albo jakieś twórcze zajęcie. Siedzi pan non stop na tym forum czy co? W jaki temat rozmowy bym nie weszła jest w nim i pański wątek! Z całym szacunkiem ale pan BARDZO DENERWUJE swoimi mądrusiowatymi wypowiedziami WSZYSTKICH Użytkowników. Chyba ma pan za dobrze i za dużo wolnego czasu- wiem, to nie moja sprawa ale mógłby pan się czasem "ugryźć w język" i pozostawić wątek bez ZBĘDNEGO komentarza.

P.S. "Zapewniam Cię, że wielu obchodzi co mam do napisania" myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Nikogo nie obchodzi co pan ma do powiedzenia, może pan to sprawdzić patrząc na tzw. łapki w dół, przy każdym pana wątku.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5
HALEWICZ- nikt Cię tu nie chce!!! :P
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4
..dno
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
halewicz to admin
a jak sie cieszy ,ze o nim sie pisze,przeciez o to mu chodzi...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety jak to czasem człowiek musi się brzydko wyrazić ale czy wam codzi o to że HALEWICZ TO h..J do szczania? czy nie tak ostro bo nie wiem. Oczywiście to moja sugestia ja nie zamierzam nikogo obrażać tylko wale konkretne określenie do waszych postów
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry