Widok

Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Halewicz pokonał ściankę w tenisa.

Halewicz namówił Goździkową na Apap.

Co Halewicz wręcza swoim bliskim na święta? Nic. Nie musi. Wystarczy, że pozwoli im tylko do siebie podejść.

Gdy Halewicz wchodzi coś załatwić w Urzędzie skarbowym lub ZUS-ie to słyszy: "Dzień dobry, w czym mogę pomóc?".

TP S.A. nie wyłączyła telefonu Halewiczowi przed rozpatrzeniem reklamacji. Nigdy.

Jeśli udało ci się wygrać w jakąś grę z Halewiczem to oczywiście nie znałeś zasad.

Będąc jeszcze w łonie matki Halewicz odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy.

Ktoś kiedyś pozwał Halewicza do sądu. Halewicz pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy.

Halewicz rozumie polski system podatkowy i zna wszystkie unijne przepisy.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dieta Dukana Ci nie pomoże na fałdki, a raczej ich brak...na mózgu oczywiście.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
jakie to biedne korzystać z nudnych, mało zabawnych tekstów. gdzie to znalazłaś? w poradniku młodego skauta?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
widać ją to kręci:) Kompleksy, frustracja, nadwaga - mnóstwo powodów:) Halewicz i tak Cię lubi:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26
dobrze, przynajmniej coś się dzieje - skopiuj nam jeszcze kilka takich, może uda mi się wykrztusić choć trochę śmiechu ( bo to miało być śmieszne, prawda?) :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
~pytajnik - ty tutaj? Gratuluję. Nie mogę się nadziwić że udało Ci się oderwać od politycznych wtrętach w tematach gdzie nie ma słowa o polityce! Szczególnie od wyzywania zwolenników PO. ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
walka z nadwagą jest walką ciężką - ale się nie poddawaj!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
na tropie Dukana :))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Dzięki za wstawienie swojego zdjęcia Halewicz,
nareszcie wiemy jak wyglądasz.
Klasa za odwagę!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba mnie z kimś pomyliłaś "MALEŃKA" ;)
Kierując się Twoim poziomem poczucia humoru zapodam żarcik:

- Przepiszę pani tabletki - mówi lekarz do pacjentki z olbrzymią nadwagą.
- Dobrze, panie doktorze. Jak często mam je zażywać?
- Nikt ich pani nie każe zażywać. Proszę je rozsypywać na podłogę trzy razy dziennie i podnosić po jednej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
"pytajnik" używasz zmiennego IP czy pożyczasz nick?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ej, czekam na jakąś ciętą ripostę z Twojej strony, nie zagaduj mnie...

Nie jestem tym 'pytajnikiem' o którym myślisz, za to Ty jesteś tu zaledwie przecinkiem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
przeca ja jestem facetem, a Ty dziewczynką, która szuka diety-cud:) Staram się Ciebie zmotywować do walki!! *_* Halewicz będzie Cię wspierać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Załóżmy grupę wsparcia. Dziewczyna chciała być śmieszna, a wyszło dosyć żałośnie... Nie zrobił Twój wątek furory :(
Idź zjedz snikersa, czy jakiegoś twixa...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
też znam kilka:

Jasiu z tatą stoi w kolejce.
- Tato popatrz jaka gruba pani.
- Jasiu daj spokój.
Nagle wydobywa się dźwięk komórki z kieszeni grubej pani:
- Tyyt, tyyt, tyyt...
- Tato! Uważaj cofa!

.........

Przychodzi gruba baba do lekarza.
Lekarz pyta:
- Bierze pani te tabletki na odchudzanie?
- Tak, biorę.
- A ile?
- Ile, ile... Aż się najem!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Głodna? Nie jesteś sobą!! ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
Szkoda tylko, że Twoje nie są wcale śmieszne. Widzę, że korzystałaś z tej samej strony co ja i jak widzisz, nie bez powodu kawały, które Ty wybrałaś zostały przeze mnie pominięte...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sądzę, że są zabawne, tylko może Ty nie masz dziś nastroju do żartów?

Niektórym ludziom trudno wydobyć z siebie uśmiech, mi nie trzeba wiele.

Wątek jest na cześć Halewicza, który lubuje się w udowadnianiu innym że się mylą i nie jest w stanie znieść odmiennych niż swoje poglądów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znoszę poglądy innych, pod warunkiem że potrafią argumentować, a ich retoryka trąci logiką. Jednakże jeśli mój adwersarz stosuje przedmenstruacyjną retorykę "nie, bo nie", "tak, bo tak", to raczej mnie nie przekona do swoich racji.
Lubię grecką dyskusję - bo każda polemika rozwija. Nawet jeśli dotyczy tak trywialnego tematu, jak dieta Dukana i fałdki wokół cellulitu O_o
Idąc dalej tym tropem, Halewicz ma własne zdanie, swoje przekonania i wyraża publicznie opinie, bo od tego jest HYDEPARK!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry