Widok

Halewicz?

w końcu zrezygnował ze statusu bezrobotnego Fightera? i poszedł do biedronki na kasę?

coś dawno nie widziałem jego postów?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
czlowieku, siedz sobie tam spokojnie gdzie jestes i nawet nie udzelaj sie publicznie na forum bo tylko ciagle sie kompromitujesz, miales postanowienie noworoczne to sie tego trzymaj, stopczyk, co wy tam palicie - nie zrozumiales tej anegdoty do dzisiaj, zadnej rewolucji tutaj nie wniesiesz swoimi textami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
rozważam taką możliwość ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też jestem zaaaa
Hal wracaj no...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jestem zaaaa :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Hal a może wrócisz na forum?:)
Szyk...chciałbys być takim "bezrobotnym" jak Hal a tymczasem...pewnie do pięt mu nie dorastasz...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
o_O Strasznie Hal... mi tam Ciebie brakować :-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"@Cross słodki... "

to było miłe ale trochę nie kumam o co Ci chodzi. A ten powyżej to jeden z moich licznych fanów.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
@Cross słodki... :) ale grillka 'skonsumowałeś'.. :) nie...żebym złośliwa była... A teraz jadem....? :)
Obowiazki naczelnego Halewicza trojmiasto.pl przeja ten oto user:

image
http://forum.trojmiasto.pl/?act=user&id=26717

ale w kazdym razie radowalem sie prawie miesiac od tego nowego roku, bo tego stopczyka i jego glupawych podladow juz na szczescie nie ma, widocznie wziol sie za robote bumelant jeden.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz jest jak PRL. Wszyscy pałali do niego nienawiścią. Ale jak odszedl, wszystkim z tęsknoty się łezka w oku kręci :p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bądź co bądź jest to męski wątek... ;)))) Więc ja tak szeptem zza krzaczka... ;))) chcecie chłopaki widelce?:) A może Wam herbatki zaparzyć;)))))) Testosteron... współczuję Wam czasem ;))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Znowu dzieci tęsknią za papą Halewiczem? ^_^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
@ szyk

Problemy będą się kumulowały, dopóki łobywatele nie zaczną kojarzyć sobie, że narodziny dziecka mają jednak pewien związek ze wczesniejszym stosunkiem seksualnym. Jednak upływ ok. 9 miesięcy mędzy tym wydarzeniami skojarzenie takie zdecydowanie utrudnia. Co dopiero można powiedzieć o zachowaniach politycznych, gdzie między jednym wydarzeniem a drugim upływają np. 4 lata ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
uuu rozpętałem burzę, trochę nie o to chodziło ale do jednego się zgadzam coraz trudniej małej firmie funkcjonować w tym kraju
i chyba trochę nie tędy droga, a gdzie VAT od osobówek (paliwo, części) ? zmaleje o 50% hehe (kpina)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak na prawdę to prawda jest jedna. Tylko opinii i gustów jest wiele i każdy ma swoje. Ale to taki szczegół.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podsumowałem zawartośc semantyczną powyższego wpisu Relpatsa:

"zetjot" i inne odnośniki do zetjota pojawiają się ok. 22 razy
"ja" - odniesienia do autora ok. 5 razy

I tak wyglądają, w mniemaniu sporej ilości internautów, własciwe komentarze.

Ponieważ padają też slowa o logicznej argumentacji to dodam, iż logiczna argumentacja polega nie na mozliwie częstym użyciu zaimków "ja" i "ty" lecz na przedstawieniu tezy oraz reprezentatywnej próbki faktów, uporządkowanych wg właściwego dla danej tematyki algorytmu, tak by one tę tezę udowadniały.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
~Zetjot
Panie Zetjot, monosylaby, monosylaby, te same, które zarzuca Pan innym. Oj Pana wypowiedź to dopiero perfectum mobile ble, ble, ble...
...poszukiwanie usasadnienia dla własnego nieróbstwa....
Ale ja niczego nie poszukuje, a w szczególności mojego nieróbstwa, bo go nie ma. Niech Pan nie próbuje braków swojej wiedzy i zrozumienia napisanego tekstu, tłumaczyć, czyimś nieróbstwem. Wiem jakie i czy ono w ogóle jest, a Panu nic do tego, a w szczególności wyrażanie w tym zakresie swojej nijakiej i zbyt ironicznej opinii jest co najmniej nie na miejscu.
...I wychodzi panu, w tej sofistyce, iż nieróbstwo cnotą jest i niedoskonałość cnotą jest, ba, wady cnotą się stają, a poszukiwanie prawdy to jakaś dziwna mania i zniechęcanie biedaków do ...wczuwania się w bebechy własne....
Jeśli porusza Pan sprawę sofistyki, to nie ja, tylko Pan jest idealnym przykładem sofistyki. Nie ja, tylko Pan w wszelaki sposób udowadnia swoje racje, bez względu na wartość logiczną przedstawionej argumentacji. Z mojej strony nie był to sofizmat, ale przyznaję się bez bicia, często popełniałem paralogizmy, ale potrafię się do tego przyznać. A Pan??? Jakiej Pan prawdy poszukuje, bo na pewno nie tej jedynej. Innych prawd nie ma. Pan za każdą wypowiedzią i każdym razem pokazuje swoją prawdę tzn, widzianą swoimi oczyma - a nie przyjmuje faktu, że może być inaczej. Kogo Pan nazywa biedakiem? Niech Pan się nie wypowiada za kogokolwiek, nie ma Pan do tego prawa. My biedacy mamy swoje zdanie, nie jesteśmy jak bezduszne strachy na wróble, które nie mają nic do powiedzenia.
...Wspaniały popis wodolejstwa. ..
Wolę być wodolejcą, niż jak w Pana przypadku premenstrual syndrome.
W końcu, ku po krzepieniu własnej pychy i ukazaniu mierności obecnej władzy robi Pan to wszystko. Taki jak Pan stetryczały,sfrustrowany eunuch polityczny, może co najwyżej uprawiać samogwałt polityczny w dziale polityka.
To by było na tyle mojego wywodu i nie zamierzać wchodzić z Panem w dysputy, bo i po co.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ Luke
Proszę zwracać uwagę na język - "zetjot jest dogmatem", bo jaki umysł taki język. Zetjot może być co najwyżej "dogmatykiem".

No to ten ostatni argument jest nie do przebicia - sex to argument, dogmat niepodwazalny - "zboczeniec seksu się chwyta".

Jeżeli stwierdzenie, że Ziemia jest okrągła jest dgmatem, to fakt, jestem dogmatykiem.
Ponadto zetjot ma wyłączność na wyrażanie opinii zetjota co jest skandalem, nieprawdaż ? Bo to przecież wyklucza innych,np Luka, ktory, demokratycznie, też chciałby mieć wpływ na to co twierdzi albo nawet mysli zetjot.

Genialny wynalazek ale to był Orwell, czyli plagiat, drogi panie. Spóźnił się pan o ponad pół wieku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry