Widok

Halewicz?

w końcu zrezygnował ze statusu bezrobotnego Fightera? i poszedł do biedronki na kasę?

coś dawno nie widziałem jego postów?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak na prawdę to prawda jest jedna. Tylko opinii i gustów jest wiele i każdy ma swoje. Ale to taki szczegół.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuu rozpętałem burzę, trochę nie o to chodziło ale do jednego się zgadzam coraz trudniej małej firmie funkcjonować w tym kraju
i chyba trochę nie tędy droga, a gdzie VAT od osobówek (paliwo, części) ? zmaleje o 50% hehe (kpina)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ szyk

Problemy będą się kumulowały, dopóki łobywatele nie zaczną kojarzyć sobie, że narodziny dziecka mają jednak pewien związek ze wczesniejszym stosunkiem seksualnym. Jednak upływ ok. 9 miesięcy mędzy tym wydarzeniami skojarzenie takie zdecydowanie utrudnia. Co dopiero można powiedzieć o zachowaniach politycznych, gdzie między jednym wydarzeniem a drugim upływają np. 4 lata ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znowu dzieci tęsknią za papą Halewiczem? ^_^
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bądź co bądź jest to męski wątek... ;)))) Więc ja tak szeptem zza krzaczka... ;))) chcecie chłopaki widelce?:) A może Wam herbatki zaparzyć;)))))) Testosteron... współczuję Wam czasem ;))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz jest jak PRL. Wszyscy pałali do niego nienawiścią. Ale jak odszedl, wszystkim z tęsknoty się łezka w oku kręci :p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Obowiazki naczelnego Halewicza trojmiasto.pl przeja ten oto user:

image
http://forum.trojmiasto.pl/?act=user&id=26717

ale w kazdym razie radowalem sie prawie miesiac od tego nowego roku, bo tego stopczyka i jego glupawych podladow juz na szczescie nie ma, widocznie wziol sie za robote bumelant jeden.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Cross słodki... :) ale grillka 'skonsumowałeś'.. :) nie...żebym złośliwa była... A teraz jadem....? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"@Cross słodki... "

to było miłe ale trochę nie kumam o co Ci chodzi. A ten powyżej to jeden z moich licznych fanów.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
o_O Strasznie Hal... mi tam Ciebie brakować :-))
Szyk...chciałbys być takim "bezrobotnym" jak Hal a tymczasem...pewnie do pięt mu nie dorastasz...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hal a może wrócisz na forum?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jestem zaaaa :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Ja też jestem zaaaa
Hal wracaj no...
rozważam taką możliwość ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
czlowieku, siedz sobie tam spokojnie gdzie jestes i nawet nie udzelaj sie publicznie na forum bo tylko ciagle sie kompromitujesz, miales postanowienie noworoczne to sie tego trzymaj, stopczyk, co wy tam palicie - nie zrozumiales tej anegdoty do dzisiaj, zadnej rewolucji tutaj nie wniesiesz swoimi textami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

do góry