Widok

Hej! MARTA

Rozsiewam wirusa więc nie piszę na gg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Storek

Ja mam film po lewej :D:D
A co do Egipcjanina Sinuhe, to coś mi się kołacze film, bo książki na pewno nie czytałam...film który mi się kołacze po głowie leciał w niedzielę i był w cudownych Technicolorze lat 60-tych...

Kiwdul - zrozum, że to już nie admini wycinają posty, tylko "szarzy" czytelnicy HP...czyli jest to ich sposób na oszczędzanie miejsca poprzez wycinanie postów, których nie chcą czytać...

Aube

Nie widziałam nigdy żadnej ekranizacji "Egipcjanina", czytałam tylko książkę, dwukrotnie.... jest doskonała. W razie czego leży u nas na półce.
Mam przynieść jutro ;) ?

Stworku...a co w tym zlego???ze nie poddaje sie takim...manipulatorom???Ambicja jest zla???Przestrzeganie wlasnej moralnosci

i praw jest zle???? hmmm Chyba Tobie nie o to chodzi???
Nie atakujcie mnie tylko za te "moralnosc"...bo wlasnie napisalem tak dlatego, bo tak, a nie inaczej mysle...i czuje...

Tak,

Waltari to miał głowę do słowa i rękę do pióra. Talent co się zowie.

Niedobrze

gdy ambicja przesłania rozsądek. Tylko tyle.

Aube...wiec jesli to oni wycinaja...hmm niech sie pieprza...tym bardziej nie bede mial skrp. zablokowac ten hydepark...Bo jesli

inac co chce...to co to jest???jak to nazwac??? Zaprzestane na tym pytaniu:(((( zobacz sobie, czy ja wycielem samodzielnie jakikolwiek pieprzony post????Zadnego nie wycielem...czekam na tych bozkow...admonow....Ja nie jestem bozkiem...wiec nie bede uzywal "moich praw" :((((( Wybacz Aube...i Stworku...ale to wlasnie swiadczy o Was.... hmmm :((((

I jeszcze jedno...te robaki daly WAM specjalnie takie mechanizmy,specjalnie otworzyli wam kod zrodlowy,byscie swoimi rekami-ich

To tak bardzo szyte grubymi niciami...ze nie bede tego nazywal po imieniu.....Nie bede :(((
Stworku...i mam w d. ...rozsadek....

Cóż,

zawdzięczamy to nikomu innemu, jak tylko xxx

Kiwdul

I w tym momencie udowadniasz że nie jesteś ani trochę lepszy od tych usuwajacych posty....mnie to nigdy nie interesowało, no moze poza momentem gdy xxx zapchał hp niekończacymi się postami...nigdy nie interesowała mnie jednak zabawa w Boga..rozumiem adminów dlaczego oddali to w ręce użytkowników...wiedz tylko że jak ktoś za duzo wycina - sam zostanie wycięty, są nad tym wszystkim admini...zdażało im sie również wyciać moją osobę, na co sie zgodziłam, bo to czy mnie to tu ktoś przeczyta czy nie nie jest dla mnie najważniejszą sprawą - piszę tu dla czystej satysfakcji umieszczenia gdzieś swoich myśli, a interakcja jest jedynie skutkiem ubocznym - nawet mi nie przeszło przez myśl by wyciaż człowieka który nazwał mnie, delikatnie mówiąc, kobietą lekkich obyczajów o problemach intelektualnych i zdrowotnych zwiazanych z pasożytami...bo ma prawo tak powiedzieć - ale raz, a nie powtarzać się co chwilę...w moim przypadku klątwa Amiszów poskutkowała na całej linii, więc nie mam zamiaru zmieniać taktyki...
A swoja taktyką doprowadzasz do sytuacji gdy wzrok wszytskich jedynie prześlizguje się po tekstach pisanych boldem...a więc odnosisz skutek odwrotny do zamierzonego...może nie powinnam cię pouczać, ale wyrażanie swojego zdania to jedna z twoich kadrynalnych wad/zalet*

*(niepotrzebne skreślić)

Stworku :((( G prawda!!!! Zawdzieczamy to podstepnym sukin(...) hmmm ,a nie xxx !!! Oni tak wlasnie chca byscie mysleli i Wy

imi :(((
Obudzcie sie wreszcie do cholery :((((

A teraz zaśnijmy wszyscy snem sprawiedliwych...

dobranoc

Aube...co do bolda-pisze tak zawsze...dla tych...co maja klopoty ze wzrokiem...i wiem,ze nie zawsze to skutkuje...no coz...Ale

ane...to jakis marny moj znak rozpoznawczy...i dobrze, ze tak jest....
Wiecie, ze potrafgie wiele rzeczy...i NAWET PRZEZ MYSL MI NIE PRZYSZLO, BY ZMIENIAC WASZE WPISY , ALBO JE WYCINAC..... :((( TO TEZ O MNIE SWIADCZY...I MYSLE, ZE DOBRZE :((((((
Dobranoc Aube...to nie czas na moj sen....ale Tobie zycze....hmm teczowych snow....I to szczerze....Choc wcale nie swiadczy to o tym, ze wchodze Ci w pupke..... pamietaj o tym zawsze...
pa Aube...spij spokojnie...

Stworku...i Tobie zycze spokojnej nocki...i precz z chorobskami pa :)

Ps....a ja sobie tutaj cos porobie, gdy Wy spac bedziecie...
:)

JESTEMtuNADAL...TO DO WAS "ADMINI" I...I MYSLE SOBIE JAK TO ZWAS zrobic glupkow.... hmm Choc juz tyle razy to robilem...lecz

:)))

Trzymajcie sie niewydarzone pupki :))))

mocno sie trzymajcie :)))
A tak w ogole...nie obchodzi mnie jak sie trzymacie hihihihi :))))

Ciesze sie...ze dzieki mnie...i paru innym w tym marnym pseudo hydeparku mozna uzywac tylko jednego znacznika html :))) Cos za

:)))

Jedna z najgorszych z komercyjnych stacji TV uwazam -Polsat ... dzis wypadl im kolejny lapsus (na fimie,ktory obecnie

aka to stacja z takim zacnym prezesem... hihihi
I wcale nie twierdze, ze owa stacja nie ma wartosciowych pozycji...lecz dla mnie za duzo w niej chlamu....(tak, jak kiedys z emitowaniem disco polo hihihi Boze...co za smieci to byly....)
To taka moja mala dygresja na tematy obce informatycznie... :)))

No nie spie..nie spie :)))

4))Ja nie jestem kutwa, ale ty zapewne tak bagginsie(cos za cos) i sprawdzcie sobie w slowniku, czy KUTWA to wyraz wulgarny nim zaczniecie mnie palic na stosie.Lecz zapewniam was ze takim nie jest!!!
Ale i tak ciebie i was(dwulicowcy) hmm tym slowem na p ...pieprze :)))

K.NN. "

No czekam...czekam,bo nie chce wam zapchac zbytnio serwera :)To taki moj kroczek w stosunku do niektorych piszacych tutaj

...fajny poligon doswiadczalny... :)))

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry