Widok

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy???

Hemoron-stosował ktoś tą metodę na hemoroidy??? Mam II stopień tego paskudztwa i zastanawiam się nad tą metodą, ponoć najmniej inwazyjną i bardzo skuteczną. Ktoś z Was poddał sie temu zabiegowi? Czy są efekty uboczne, miałyście takie? Proszę o podzielcie sie swoim doświadczeniem.

Z góry dziękuje:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

U kogo e Gorzowie Wlkp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przypadku dolegliwości z hemoroidami, polecam konsultację z proktologiem z przychodni ProctoMed. Przyjmuje tam świetny i kompetentny specjalista. Bardzo mi pomógł.

Ja polecałabym Procto-Zac Memethol Barrier Spray. Jeśli chodzi o wszelkie problemy to tylko to mi pomogło.

Polecam Wam tą stronę  https://stophemoroidom.pl
Tutaj na pewno znajdziecie informację na temat tego jak można skutecznie poradzić sobie z problemem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy można podać u jakiego lekarza?

gdzie wy wykonywaliście zbieg metoda gumkowania, chyba u jakiegoś kto nie ma pojecia, ja robiłem dwa razy ( drógi raz po trzech tygodniach a mialem cztery tak zwane spoloty III stopnia) i kompletnie nic nieodczuwalem i nic nieodczuwam a hemoroidow się pozbyłem. Lekarz, ktory mi robił powiedzial, że nie powinny odrastać.Tą metodę polecam nic kompletnie nie boli Robilem to w Gorzowie WLKP.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jak po tej operacji? Byłaś?

A napisz jak dziś z problemem?
Jak to zabieg byl platnybczy nie niecdales w lape
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maść na hemoroidy - http://hespac.com/hemorpl.htm vyhla som sa operácii a hemoroidov sa zbavila úplne.
Dokładnie tez polecam sklerterapie, koszt 500-800zł- wszystko na jednej wizycie -kilka zastrzykow cienka igłą ,przed zabiegiem lewatywa i dieta plynna i tyle,potem wskazane do 7 dni odpoczynku-lekarz daje zwolnienie z pracy, skutecznosc 90% ,im pozniej pojdziecie tym gorzej ,do 2 stopnia skleroterapia jest idealna potem tylko skalpel a to juz boli bardziej po zabiegu. z lekow polecam tabletki cyklo3fort
Przy drugim stopniu, czyli jak te hemoroidy trzeba manualnie wprowadzać z powrotem to może być i dobry pomysł. Przy pierwszym stopniu raczej nie. W ogóle najlepiej spróbować najpierw domowymi sposobami, nasiadówkami z kory, naparami z procto vitale, maściami, a potem ewnetualnie na to, bo to jakby nie patrzeć trochę kosztuje. Jeden zabieg 500 złotych, a w serii trzeba wykonać co najmniej 4

Gdzie miałaś robione gumkowanie? Tez jestem z Rzeszowa, zabieg milam robiony ok. 2 mce temu i do dziś odczuwam skutki :( przez dwa miesiące lekarz mnie zbywał mówiąc ze tak musi być, a teraz jest okres ciężko dostać się do kogokolwiek.

W Rzeszowie nie ma metody hemoron, nie piernicz glupot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie stosowałem, ale patrząc na skuteczność to myślę, że warto rozważyć sztyft chłodzący https://www.kriomed.info , który łagodzi wszelkie nieprzyjemne dolegliwości typu swędzenie oraz ból. Produkt nie wywołuje reakcji alergicznych i żadnych innych niekorzystnych skutków podczas stosowania.

U mnie problemy rozwiązało Goko - pomocy nie mieliśmy z żadnego innego źródła, była ona zerowa. Tzn. pojawiły się sugestie, propozycje rozwiązań, ale nie wynikały z nich żadne korzyści i głównie w tym tkwił problem. U nas jest już całkiem normalnie.
Witam , a mogła by Pani podać jaki hamamelis Virginia 5Ch czy 9Ch , który jest lepszy.Pozdrawiam
Ja też, a jak dlugo trwał ból?

Ja mialam robione w Rzeszowie 2 tyg.temu. owszem zabieg nie bolał ale przez kolejne 2 nice nie spałam, co dzień biorę leki przeciwbolowe, na nic czopki i bardzo boli, teraz jakby cos wypadalo i nie wiem czy tak ma być czy coś poszło nie tak. Nie mam mizliwosci do lekarza bo mam 100km i w prywatnym gabinecie, czekac trzeba ok 3 tyg. Czy czujecie tą gumkę przy wypadaniu? W Rzeszowie pryw.wizyta i zabieg 600zł!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przepraszam probiotyk Procotolact -M-odbudowuje florę dobrych bakterii w okolicach pupy, nawet proktolog mi to przepisał, 1 opakowanie ma 10 saszetek.

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry