Widok

Hepatolog dzieciecy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze polecic jakiegos dziecciecego hepatologa ? Musze isc z coreczka ale chcialabym pojsc do dobrego a nie do jakiegos ktory tylko nas zalatwi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam z synem do poradni przyszpitalnej szpitala zakaźnego na Smoluchowskiego. 2 razy położyli go tam na kilka dni i zrobili naprawdę dużo badań. Więcej to już tylko w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Prowadziła nas dr Ogrodnik, ale to było 10 lat temu i nie wiem, czy nadal jest poradnia dla dzieci.

Na oddziale mieliśmy też kontakt z dr Purzyńską i bardzo dobrze ją wspominam, ale już nie pamiętam szczegółów.

Obie nadal tam pracują.
http://www.pcchz.pl/index.php?ID=35
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze do dr Liberek przychodnia przyszpitalna Szpital Zaspa polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Liberek też polecam. Wprawdzie jest to typ lekarza, któremu "matka do badania nie jest potrzebna", ale jako diagnosta i specjalista naprawdę ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedyna Poradnia Hepatologiczna w Gdańsku jest w szpitalu na Zaspie dr.. Liberek. 1x w tygodniu w piątki. Ale terminy za kilka miesięcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry