Widok

Hepatolog dzieciecy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze polecic jakiegos dziecciecego hepatologa ? Musze isc z coreczka ale chcialabym pojsc do dobrego a nie do jakiegos ktory tylko nas zalatwi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam z synem do poradni przyszpitalnej szpitala zakaźnego na Smoluchowskiego. 2 razy położyli go tam na kilka dni i zrobili naprawdę dużo badań. Więcej to już tylko w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Prowadziła nas dr Ogrodnik, ale to było 10 lat temu i nie wiem, czy nadal jest poradnia dla dzieci.

Na oddziale mieliśmy też kontakt z dr Purzyńską i bardzo dobrze ją wspominam, ale już nie pamiętam szczegółów.

Obie nadal tam pracują.
http://www.pcchz.pl/index.php?ID=35
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze do dr Liberek przychodnia przyszpitalna Szpital Zaspa polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Liberek też polecam. Wprawdzie jest to typ lekarza, któremu "matka do badania nie jest potrzebna", ale jako diagnosta i specjalista naprawdę ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedyna Poradnia Hepatologiczna w Gdańsku jest w szpitalu na Zaspie dr.. Liberek. 1x w tygodniu w piątki. Ale terminy za kilka miesięcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry