Widok

Hobo

Oooo faktycznie...
do Adasia piłem z tym październikiem, metody picia mam czasem dość subtelne-nie każdy je rozumie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

c

jestes do kitu byles do kitu i bedziesz podgladaczem i do kitu.

11 listopada

dlugie gwozdzie

ale jak sie orientowac
W swiecie gdy wybiera sie
nazwy dzieciom
a samochodom imiona?

no racja, a

niektórzy piechotą to nawet dają radę kilka centymetrów ponad chodnikami, wzdłuż linii dni miesiąca października.

Subtelność to mi została po wczorajszym filmiku "flashbacks of a fool" coś pięknego.

ps dawaj na akord

c

tse tse

kropeczka

kropeczka

adas

adas
kon by sie usmial

c

zachowaj subtelnosc do wejscia twoich kolesiow.
kropeczka..konfiturki
jak wino mozna nosic przez pireneje.
subtelnosc i konfiturki, szybkie spojrzenia, otwierane drzwi, przemykanie cieni. i refleksja za kogo to wszystko.

do domu

idzie sie piechota.

ojej

tirem do was

Hobo

To jest chłopie MMS najnowszej generacji, trafia nawet do tych co są trzeźwi haha
Hej, swoją drogą w Twoim zdaniu nie wiadomo, kto nie może być w stanie nieważkości: ten co wysyła, czy wspomniane kobiety. Rozumiem, że to zależy od interpretacji czytelnika ;)

zasada nr 2

nigdy ale to przenigdy nie wysylaj smsow do kobiet w stanie n*******m. ale czy to jest sms? dobranoc

hobo

;)

phi...

stara droga, znam ją od lat
i wcale nie trzeba skakać przez wysokie płoty
wystarczy zrobić nonszalancki...hic%...zamach nogą
może być i z półobrotu
...i jesteśmy w stawie :)

strażnika z owczarkiem też znam
wywalał mnie nocą z parku

och, to jest jakaś dziura ?

A ja musiałam ostatnio skakać przez płot! i to w wysokich obcasach;)Jej, ale on jest wysoki! Powinni mnie wpisać do księgi rekordów Guinessa! Czy to nie brzmi tak jak piwo z dublina?

Pikuś tam

z kierunkiem muzycznych preferencji. Mnie zastanawia, kto Ćmę nauczył tej drogi na skróty, przez ogrodzenie oliwskiego parku ;)

ćmo

I właśnie za to należy się hołd dla Twojej Babci! Wskazała Ci odpowiednią drogę i dzięki temu potrafisz czerpać radość ze słuchania muzyki, delektować się jej pięknem...

Pewnego

słonecznego dnia podjadę tirem z naczepą.

no tak

mnie w kwestiach doboru strojów wieczorowych do omawianych tu instystucji wychowywała babcia, lew, a raczej lwica ;) warszawskich przedwojennych salonów.
i faktycznie długo nie wyobrażałam sobie pospolitych ciuchów w teatrze, czy filharmonii.
ale przyznam, że od czasu tego wywrotowego zdania kolegi pianisty, czuję się bardziej komfortowo i zgodnie ze swoją naturą.
wkurzają mnie trzeszczące pod bicepsem bluzeczki z kołnierzykami ;)
wyglądam w nich co najmniej groteskowo ze swoim chodem drwala, hehehe
babcia się pewno w grobie przewraca, ale dla mnie ważniejsze jest to, że udało jej się zaszczepić we mnie miłość do muzyki klasycznej i w tym sensie, choć zupełnie inna, jestem do niej podobna.

słoiki

po włocławku-mam ich całe mnóstwo! gdybyś tylko potrzebował...

...

Ja aktualnie też stawiam na kulturę, zamieniłem słoiki na szklanki, bo dźwignąłem się z piwnicy do mieszkania. Nieskomplikowany jestem, choć w Canadzie wińsko w knajpach klientela ściąga przecież ze słoików przypominających trochę nasz "mały ketchup włocławek", przynajmniej w rejonie Ontario. Polecam. To wszystko jest względne. Dla jednych etykieta to gburstwo, a dla innych szpass. Tak jak pojęcie czasu, dla tych wcześnie dla tamtych późno...

"elegancko uśmiechające się kobiety" znaczy na balu maskowym byłaś?

Żartuję Kropeczko ;))ja prostolinijny chłopak od wideł amerykańskich jestem,
ważne, że Tobie się podobało i w pamięć zapadło.
A ważniejsze jeszcze jest, że dzielić się tym potrafisz. Bałamuć tych facetów z klasą co fajnie pachną, rób im sito z mózgu, bądź zawsze na górze(czy jak kto woli górą:) ha!!
:))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry