Widok

Hobo

Oooo faktycznie...
do Adasia piłem z tym październikiem, metody picia mam czasem dość subtelne-nie każdy je rozumie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzionek

dziś będzie super udany, już wyłapuję tą wibrę z kosmosu i ze smaku kawy :)

„PTAKOM PODOBNI”

Już teraz ludzie się boją
że chłodno jest nocą,
lecz „ptakom podobni”
chodzą bez spodni,
bo nogi im się strasznie pocą.

Grzegorz Rymopis

Opinie o swiss - med

Witam,
chciałabym wykupić abonament w Swiss-medzie do lekarzy pediatrów. Z informacji wynika, że przyjmuje tam dwóch panów: dr Kleina i dr Kossowski.Czy Ktoś miał może kontakt z tymi lekarzami? Czy polecilibyście któregoś z Nich do chłopców, którzy dosyć często (szczególnie młodszy) maja zapalenie górnych dróg oddechowych. Wdzięczna będę za opinie

cześć wszystkim,

właśnie wychynąłem z czterodniowych oparów alkoholowo-takich tam. Czy coś się działo, jak mnie nie było? Bo szczerze mówiąc wolałbym tam wracać ...

:)

hehehehhehh
nic nie straciłeś
wracaj spokojnie

też zostałabym na tym ostatnim ognisku
choć w parku oliwskim na ławce nie chciałabym się obudzić ;)

...

"Bo szczerze mówiąc wolałbym tam wracać ..."

hyhy orientację w terenie to masz właściwą...
4dni?
hmmm, całkiem poprawny wynik.

...

"nic nie straciłeś
wracaj spokojnie"

hehe a to, nazywa się nawrócić zbłąkanego na właściwą drogę...

chwilkę mnie było...

musiałam cofnąć się kilka stron aby nadgonić!
A tu..
Dwa ciekawe teksty Ćmy i C.
Może nie nastrajają optymistycznie ale...dobre
zamyśliłam się...długie gwoździe...ciekawe

W ostatnich dnich postawiłąm na kulturę i to z całkowicie odmiennych światów. Najpierw koncert Fisha, potem Comy, a wczoraj Skrzypek na Dachu w Muzycznym. Reżyseria Gruzy, świetna obsada, dobra muzyka-wszystko to spowodowało iż spetakl był wyśmienity. Trzy godziny świetne rozrywki. Polecam każdemu, choćby po to aby oblec się w eleganckie ciuszki a włosy upiąć w zgrzebny kok;)
Jak miło popatrzeć na elegancko uśmiechające się kobiety i szarmanckich mężczyzn...rzadki to widok niebywale...

WOW! C...

wcześnie wstajesz- 6.06 już z kawą na hydeparku! nono..

A w niedzielę...

RAZ DWA TRZY...
W Parlamencie-czy Wy też się wybieracie?
Byłam w zeszłym roku, fajnie grają na żywo. Publiczność żywo reaguje a na koniec zespół rozdawał autografy, fotki, uściski...

kropeczka

oblec się w eleganckie ciuszki? fiu fiu fiu
zgrzebny kok? brrr
hehehehehe

nie lubię teatru, muzycznego tym bardziej :/
gdyby nie Stomp! w marcu, mogłabym powiedzieć, że nie byłam tam za 20 lat :)
uwielbiam za to filharmonię bałtycką i tam staram się bywać często
kiedyś też robiłam cały ten cyrk z eleganckimi szmatami,
ale jakiś czas temu spotkałam w FB kumpla pianistę w dżinsach i swetrze. zapytałam go fałszywie zbulwersowana (w rzeczywistości zazdrościłam mu wygody), że jak to jest z tym eleganckim łachem, a on mi na to : "w obecnych czasach tak mało ludzi tu przychodzi, że niech już przyjdą w swetrze, byleby chcieli naprawdę szczerze posłuchać tej muzyki".
od tamtego momentu chodzę na ołowiankę w bojówkach i wełnianym golfie, czuję się swobodnie, siadam sobie w miarę możliwości z dala od ludzi, zamykam oczy i przeżywam swoje 2 godziny szczęścia niezakłócane poprawianiem eliganckich łachów :)

Cmo

Właściwie na codzień jestem zmuszona tak się oblekać (ale fajne słowo hihih...) więc dla mnie z pewnością odmianą są jeansy i koszulka! (szczególnie ta z napisem Coma;))
z pewnością jest coś w tym o czym piszesz, że dobrze tak, na luzie... jednak-tradycja!
Dla osób z branż poza krawaciarskich taki ubiorek raz na 20 lat, to jak miód na gardło! hihi...
Muzyka jest dla nie czymś więcej,ciągle gra w mojej duszy i jest tak bliska memu sercu że nie wyobrażam sobie życia bez ciągłego słuchania... delektowania się... najchętniej na żywo
tak, to moja pasja

Dodam że...

Tylko w muzyce odnajduję coś absolutnie pięknego, nieopisywalnego,
niewyrażalnego werbalnie,
co porusza najdelikatniejsze i najczulsze struny duszy człowieka.

...

Ja aktualnie też stawiam na kulturę, zamieniłem słoiki na szklanki, bo dźwignąłem się z piwnicy do mieszkania. Nieskomplikowany jestem, choć w Canadzie wińsko w knajpach klientela ściąga przecież ze słoików przypominających trochę nasz "mały ketchup włocławek", przynajmniej w rejonie Ontario. Polecam. To wszystko jest względne. Dla jednych etykieta to gburstwo, a dla innych szpass. Tak jak pojęcie czasu, dla tych wcześnie dla tamtych późno...

"elegancko uśmiechające się kobiety" znaczy na balu maskowym byłaś?

Żartuję Kropeczko ;))ja prostolinijny chłopak od wideł amerykańskich jestem,
ważne, że Tobie się podobało i w pamięć zapadło.
A ważniejsze jeszcze jest, że dzielić się tym potrafisz. Bałamuć tych facetów z klasą co fajnie pachną, rób im sito z mózgu, bądź zawsze na górze(czy jak kto woli górą:) ha!!
:))

słoiki

po włocławku-mam ich całe mnóstwo! gdybyś tylko potrzebował...

no tak

mnie w kwestiach doboru strojów wieczorowych do omawianych tu instystucji wychowywała babcia, lew, a raczej lwica ;) warszawskich przedwojennych salonów.
i faktycznie długo nie wyobrażałam sobie pospolitych ciuchów w teatrze, czy filharmonii.
ale przyznam, że od czasu tego wywrotowego zdania kolegi pianisty, czuję się bardziej komfortowo i zgodnie ze swoją naturą.
wkurzają mnie trzeszczące pod bicepsem bluzeczki z kołnierzykami ;)
wyglądam w nich co najmniej groteskowo ze swoim chodem drwala, hehehe
babcia się pewno w grobie przewraca, ale dla mnie ważniejsze jest to, że udało jej się zaszczepić we mnie miłość do muzyki klasycznej i w tym sensie, choć zupełnie inna, jestem do niej podobna.

Pewnego

słonecznego dnia podjadę tirem z naczepą.

ćmo

I właśnie za to należy się hołd dla Twojej Babci! Wskazała Ci odpowiednią drogę i dzięki temu potrafisz czerpać radość ze słuchania muzyki, delektować się jej pięknem...

Pikuś tam

z kierunkiem muzycznych preferencji. Mnie zastanawia, kto Ćmę nauczył tej drogi na skróty, przez ogrodzenie oliwskiego parku ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

do góry