Widok

Hobo

Oooo faktycznie...
do Adasia piłem z tym październikiem, metody picia mam czasem dość subtelne-nie każdy je rozumie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

instalacja art-polityczna w Sopocie

Instalacja artystyczno-polityczna "WYBIELANIE OCZERNIALYCH", zorganizowana w Sopocie przez Stowarzyszenie Obrony Drobnych Posiadaczy przed Urzedem Miasta Sopot

http://www.geocities.com/klaudiuszwesolek/

KOLEJNE INSTALACJE - W KAZDY PONIEDZIALEK O 12.00 - w samo poludnie

C

Dziękuję...
Fajny kawałek i bardzo miła dedykacja:)
Jak już jesteśmy po ciemnej stronie mocy
to mam coś dla Ciebie...

dzisiaj

podłączyłam router- po kilku dniach walki i jestem z siebie dumna!
Nie straszne mi deszcze i burze
Nie straszne mi wichry gorące
Jestem Nieprzemakalna!

Jupi, ależ ja mam teraz szybkie łącze!!
Mała rzecz, ale jak bardzo cieszy:)

jop fakty

ale zajawka jeszcze

Siedzi mi w głowie film

"Flashbacks of a Fool" rozwalił mnie ostatnio na łopatki i wstać nie pozwala. Ale leżąc na tych łopatkach "chcąc nie chcąc" zostałem zmuszony wczoraj do refleksji i powtórzyć muszę:
najdłuższa ludzka droga wiedzie z mózgu do serca. Ot co.

Drowning in Dreams

To dla Ciebie Kropka.

Kropeczko

re:"gdzie Ty wynajdujesz takie kawałki?"
Devedesete poznałem w czasach kiedy pracowałem razem z Chorwatami, a po pracy jak się nudziło, zapoznawałem się z "ichnią" muzyką, której mieliśmy 60%pojemności twardzioszka na kompie.
A teraz właśnie znalazłem moją ulubioną płytę "Amber" austriackiej grupy "Dawn of dreams".(trochę niszowa grupa, zaraz wrzucę) Jeśli idzie o tekst i brzmienie to dla mnie "rewela", zaś wokalne kombinacje nie wszystkim muszą się tu podobać cóż...

Hej, nie zaśnij tylko na tym parapecie, uszy do góry sówko :)

„Synku – ZAPISZ SIĘ DO TEJ FALI”!

Znająca życie Matka ci radzi :
„Synku – zapisz się do tej fali”!

Obojętne skąd i kiedy na to patrzysz,
to„na fali” może być nawet słabszy.
W wojsku to liczy się każda chwila
i „falowany” jest każdy
kto ma mniej niż sto dni do cywila :

Cały pobór bierze w swoje ręce,
dłuuugie i cienkie - miary krawieckie
i odcina kawałek fali-
codziennie po centymetrze,
po czym spokojnie- „fajkę” zapali.

Grzegorz Rymopis

UWAGA OSZUSCI !!!!

chce tylko ostrzec ludzi przez przedstawicielami którzy podstawiają się za pracowników którzy pracują dla TP lub za samych pracowników TP a później za doradców którzy reprezentują te firmy, zależy od której strony się ich podejdzie, ale każdym razie zaczynają rozmowę w takim tonie jakby byłoby to obowiązkowe sprawdzanie wody ( a powołują się na to ze TP podpisało coś z natia i wszyscy muszą do stycznia zmieniać łącze itp) nie podpisałam umowy, ale wiem że po jej podpisaniu mógłby przyjść oprócz rachunku z Netii rachunek z TP, a już na 100% policzą sobie za to "doradztwo", najlepiej powiedzieć im że mają poszukać innego głupiego albo że nie macie stacjonarnego, ale jak ktoś jest delikatniejszy, to najlepiej powiedzieć że ma się rachunki elektroniczne (bo oni żądają pokazania rachunku z TP) i kazać pokazać mu identyfikator, ogólnie zbić z trop. a głównie chodzi mi o to żebyście ostrzegli swoich starszych krewnych, naiwną ciotkę lub babcie bo naprawdę jak ktoś pierwszy raz się z tym spotka to może dać się podejść pozdrawiam

UWAGA OSZUSCI !!!!

chce tylko ostrzec ludzi przez przedstawicielami którzy podstawiają się za pracowników którzy pracują dla TP lub za samych pracowników TP a później za doradców którzy reprezentują te firmy, zależy od której strony się ich podejdzie, ale każdym razie zaczynają rozmowę w takim tonie jakby byłoby to obowiązkowe sprawdzanie wody ( a powołują się na to ze TP podpisało coś z natia i wszyscy muszą do stycznia zmieniać łącze itp) nie podpisałam umowy, ale wiem że po jej podpisaniu mógłby przyjść oprócz rachunku z Netii rachunek z TP, a już na 100% policzą sobie za to "doradztwo", najlepiej powiedzieć im że mają poszukać innego głupiego albo że nie macie stacjonarnego, ale jak ktoś jest delikatniejszy, to najlepiej powiedzieć że ma się rachunki elektroniczne (bo oni żądają pokazania rachunku z TP) i kazać pokazać mu identyfikator, ogólnie zbić z trop. a głównie chodzi mi o to żebyście ostrzegli swoich starszych krewnych, naiwną ciotkę lub babcie bo naprawdę jak ktoś pierwszy raz się z tym spotka to może dać się podejść pozdrawiam

OFERTA PRACY-TRÓJMIASTO

Witam,
pracuję jako asystentka ds. rekrutacji w firmie PGB HR. Poszukuję obecnie osób z okolic Trójmiasta, które posiadają doświadczenie w sprzedaży kredytów hipotecznych. Szczegóły oferty przedstawię zainteresowanym osobom, które prześlą swoje CV pod mój adres e-mail: m.kierach@pgbhr.com
Pozdrawiam serdecznie
Maria Kierach

devedeseta

C, gdzie Ty wynajdujesz takie kawałki?
Niesamowite

Hobo

Ten kawałek jest jednym z najpiękniejszych które zagrało SDM.
Mam akurat tą płytkę w samochodzie i zawsze do niej wracam gdy tylko ogarnie mnie tęsknota za starymi czasami.
A co myślisz o tym?
Musze ciekawie wyglądać gdy tak wydzieram się:
Nieboooooooooooo
Do wynajęcia;)

Jestem

niebywałym przebłyskiem istnienia
Tylko gdzie jestem
Nie wiem

C

Chodzę, mówię, słucham
nawet czasem się uśmiecham
tylko czy jestem?
Nie wiem...

.

Czy wczoraj była pełnia?
Ciekawe czy tylko ja nie mogłam zasnąć?
i dlaczego dziś też nie mogę...
Znów jak sowa na parapecie będę wyczekiwać świtu.
Czuję się...zagubiona

Kropeczko

Daj jakiś znak, że żyjesz!
;)

a jeżeli o sdm piszemy,

to dopóki ten facet wyciąga z gardła takie dźwięki i dopóki będzie śpiewał ten kawałek, to jakkolwiek banalne, przesłodzone i uładzone byłyby inne jego dokonania, dopóty ja będę chłopaków bronił, a i do miniatury się pod koniec listopada z przyjemnością wybiorę. nie lubię zdań wielokrotnie złożonych, ale to niech już pójdzie

correct

"Wiele jest mocy natury
lecz nie ma większej nad człowieka
on wśród burzliwej wichury
wśród fal odmętu
mknie daleko
przez szare płynąc morze
mowę wynalazł i myślom dał polot
i w ludzkim życiu stworzył ład
przed jedną wprawdzie nie ujdzie on śmiercią
lecz na cierpienie znalazł leki"

Mam wryty w pamieć

pewien tekst. Już 15 lat. To Sofokles, o ile dobrze pamiętam, napisze z pamięci, bo tekst zagubiłem, a za ewentualne pomyłki przepraszam.

"Wiele jest mocy natury
lecz nie ma większej nad człowieka
on wśród burzliwej wichury
wśród fal odmętu
mknie przez daleko przez szare płynąc morze
mowę wynalazł i myślom dał polot
i w ludzkim życiu stworzył ład
przed jedną wprawdzie nie ujdzie on śmiercią
lecz na cierpienie znalazł leki"

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Grajdołki (93 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry