Widok

Hotel Amber

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!czy któraś z Was słyszała jak wypadają wesela w Amberze? jestem bardzo ciekawa jak wyglądają wesela szczególnie w tej nowej sali. Dzięki za wszelkie informacje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Dnia 09.07.2011 mielismy Wesele w Hotelu Amber na dolnej sali. Postanowilam ze zostawie opinie aby zachecic Was do korzystaniia z uslug hotelu.
Nasze Wesle nie bylo zbyt duze, ale sala byla przygotowana bardzo przytulnie i elegancko.
*Dekoracja stolow jak i samej sali super. Bez zbednych dodatkow i przesady.
*Obsluga Rewelacja, bardzo uprzejmi,zyczliwi i znajacy sie na rzeczy;)
*Jedzenie przepyszne, Kazdy z Gosci byl bardzo zadowolony a co najwazniejsze najedzony;) Jedzenia bylo bardzo duzo i nikt z pustym brzuszkiem napewno nie wyszedl;)
* Kontakt z Pania organizujaca imprezy bezproblemowy, zawsze chetna do pomocy, chetnie sluzy swoja rada i doswiadczeniem:)

Jesli kiedys przyjdzie mi jeszcze organizowac jakas impreze to tylko tam:)
GORACO POLECAM.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też przyłączam się do zadowolonych z Ambera! Mieliśmy wesele 17.09, absolutnie nie mam się do czego przyczepić, wszystko było tak, jak miało być, a nawet lepiej, niż się spodziewałam... Jedzenie - świeże, przepyszne, wspaniale podane, żałuję, że nie popróbowałam więcej:) Alkohol należycie schłodzony i podany - wódka oszroniona, wino trzymane w lodzie. Obsługa na sali jest bardzo uprzejma, szybka i dyskretna, hotel Amber nie ma się czego wstydzić:)
Pani kierownik to bardzo pomocna i życzliwa osoba, nawet jeśli nie macie pomysłu na ustawienie stołu czy menu, to pani Ania świetnie doradzi - pomogła nam przy wyborze dań z menu, byliśmy bardzo zadowoleni. Pani Ania jest na miejscu całą noc aż do końca imprezy, więc nawet jeśli pojawi się jakiś kłopot, to nie zostaniecie z nim sami. Pokoje hotelowe też bez zarzutu, bardzo eleganckie i czyste.
Wielu gości oceniło nasze wesele jako najlepsze, na jakim kiedykolwiek byli - chyba lepszej reklamy nie trzeba:) Bardzo bardzo polecamy razem z mężem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam jak najbardziej pozytywna opinie :)
pracowałam tam we wrzesniu na weselu i zgadzam sie z przedmowczyniami :) bardzo fajne, eleganckie miejsce, z przepysznym jedzeniem i miłą obsługą. a dolna sala bardzo fajna i nadaje sie idealnie do okraglych stolow. polecam!
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam wesele w Hotelu Amber w czerwcu tego roku - jak najbardziej polecam ten hotel :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś z Was moze napisać jakieś swieże oinie o weselach w amberze?
ja bede mgoła coś napisac na ten temat na koniec sierpnia :) na razie ejstem zachwycona Pania Ania - bardzo fajna kobieta :) sympatyczna i sprawia wrazenei, ze zna sie na tym co robi, cos wiecej bede mogla napisac po naszym slubie. weslee mamy 24 sierpnia w piatek.

na sali dolnej, na 90% na okragłych stołach :)

na razie testowo bylismy tam na obiedzie - zapewne to kwestia smaku, my bylismy w 5 osob, kazdy jadl co innego i wszystkim smakowało.
Raz jeszcze serdecznie polecam - pyszne jedzonko, super mila obsluga, szczegolnie Pani Ania bardzo pomocna i naprawde stara sie z calych sil, zeby wszystko wypadlo jak najlepiej.
Wystroj dolnej sali przy okraglych stolach super..
Koniecznie zdecydujcie sie na pokrowce na krzesla, nie warto na tym oszczedzac, bo efekt jest rewelacyjny :))
ostatnio zajrzałam tam w sobotę - sala dolna będzie nasza oczywiście :)

okrągłe stoły, mimo, że do konca nie były przystrojone (wpadłam tam w środku dnia :) ) powaliły mnie na kolana....!

Zrobiłam kilka zdjęć gdyby ktoś chciał mogę podesłać na maila :)

Sala jest w literę L, duże przestronne okna, 2 wyjścia na taras.

I zgadzam sie z przedmówczynia - pokrowce koniecznie!!! :) ie wymagaja juz zadnego przystrojenia w stylu kokardy bo same w sobie sa eleganckie
a ile się dopłaca do pokrowców? mam wesele we wrześniu na górnej :)
Z tego co pamietam to w zeszlym roku bylo to ok. 6-7 pln/szt.
Najlepiej podpytac sie Pani Ani.
to zalezy jak sie pohandlujesz ;)
Macie jakies zdjecia dolnej sali? :)
ja mam duuuuzo :) i okragle i proste stoly :) bylam tam z 5 razy i robilam fotki przed weselami :) po 24 sierpnia bede mogla pokazac tez wlasne :)
jak chcesz, to podaj maila, to CI przesle :)
moni-furey@hotmail.com
czy mozesz zalozyc sobie maila na Wp??? hotmail przyjmuje wiadomosci do 10mb, a chcialabym wyslac wszytsko jedna wiadomoscia :)
moni-wese@wp.pl dzieki wielkie :))
wyslane :)
och też byłabym bardzo bardzo wdzięczna za fotki!!!

inia_w@tlen.pl
hej! Błagam madzienkaja prześlij mi również:
anna1506@op.pl
do góry