Widok

Hotel Amber

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!czy któraś z Was słyszała jak wypadają wesela w Amberze? jestem bardzo ciekawa jak wyglądają wesela szczególnie w tej nowej sali. Dzięki za wszelkie informacje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na kiedy planujesz tam wesele?
Na początek przyszłego roku, słyszalam o nowej sali, ale nie widzę żadnych opinii, miejsce jest nowe i chyba jeszcze nie sprawdzone:)
Ja mialam tam impreze firmowa....
super zabawa:) jedzonko ok:))
polecam,ale jak na wesele wypad to nie wiem
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
ja tez tam mam w tym roku, na nowej sali. Jakies opinie?
ano walsnie.. bylem tam, na nowej sali takze, wyglada clakiem niezle, obsluga tez bardzo sympatyczna, troche ustawienie sali mogloby byc lepsze ale wszystko mozna rozwiazac tak zeby bylo dobrze jak ktos ma odrobine wyobrazni przestrzennej :) ale jakies opinie by sie przydaly jeszcze :)
Mam pytanie do par, ktore organizuja w tym roku swoje wesele w dolnej sali Hotelu Amber. Czy zdecydowaliscie sie na tradycyjne ustawienie, czy na okragle stoly?
My będziemy mieli okrągłe.
E., a kiedy macie wesele? My na koniec czerwca i tez chcemy okragle
Nie strasz mnie - my też mamy na koniec czerwca :/
Ktos jeszcze? :)
Troche nie bardzo umiem sobie wyobrazic rozmieszczenie okraglych stolow w tej sali i chcialabym podejrzec u pary, ktora bedzie tam miala wesele przed nami
A możesz napisać którego dokładnie macie wesele? Żeby się nie okazało,że mamy razem :P
A co do stołów,to nam powiedziano,że mają dotrzeć dopiero w maju.
Razem nie mamy, nasze jest w piatek :)
My mielismy tam miec ale wlasnie to ze sala jest w lit. L a mamy ok 100 osob nie odpowiadalo nam to ze goscie siedzieli by na 2 salach.

ale miejsce na wesele uwazam ze jest super

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez mam na dolnej sali ale w sierpniu i chyba tez bedziemy mieli okragle stoly. Czy moge was prosic o zdjecie sali, skoro macie wesele w czerwcu?
Nie ma problemu, podziele sie fotkami jak juz bedzie 'po' :)
Tylko najpierw sama chcialabym podpatrzec u kogos takie ustawienie..
ja tam miałam imprezę firmowa dobre jedzonko miła obsługa :)
image[/url]
Fakt, jedzenie bardzo dobre i mila obsluga - bylismy tam z rodzicami na obiedzie.
Zastanawia mnie tylko jak bedzie wygladala ta dolna sala przygotowana na wesele..
imageimage
No my chyba też zdecydujemy sie na ten hotel, na dolną salę, tylko stoły chyba "tradycyjnie". Jestem ciekawa jak wygląda ta dolna sala na wesele, także jakby ktoś miał zdjęcia to poproszę o kontakt. Dla mojej Rodziny ważne jest żeby wesele było blisko tzn. w Gdańsku i najważniejsze to smaczne jedzenie a tam podobno jest dobre więc mi pasuje:)
Bylam w ten weekend zobaczyc dolna sale przygotowana na wesele z okraglymi stolami. Musze powiedziec, ze hotel pozytywnie mnie zaskoczyl. Elegancko nakryte stoly, gustowne dekoracje. Bez kiczu, czy tandety :))
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry