Widok

Hotel Amber w Gdańsku

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam pytanie czy ktoś miał lub był na weselu w niedawono otwartym hotelu Amber w Gdańsku, jeśli tak proszę o poweselne opinie ;o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała wesele w tym hotelu, ale dopiero w sierpniu a Ty kiedy?
Też jestem ciekawa opinii na temat obsługi no i co najważniejsze jedzonka ,, czy nie będzie za mało " ? :)
ja mam w lipcu wiec przed Toba, wiem ze pierwsze wesele jest 26.06
a tak a propo ile za sale i noclegi bo hotel fajny.i moze bym sie zdecydowala na wesele w tym hotelu.
za sale nic nie płacisz

a co do pokoi to uzgadniasz indywidualnie z szefostwem (pokoje są piękne) - to trzeba przyznać
do Angi84

zastanawiam się jak dotrzeć do osób, które będą miały wcześniej wesela w tym Hotelu..., żeby napisały co było ok a na co zwrócić uwagę ...

daj znać po swoim weselu jak było - będę wdzięczna :)
napewno napisze co było ok wg poprzedniej Pani menager nie ma sie czym martwić wszystko bedzie ok, i zapewniała że goście beda najedzeni i ze jedzenie jeszcze zostanie. Powiedz mi co robisz z owocami?? kupujesz czy olewasz czy howel ma Ci zapewnić owoce??
A jak dotrzeć do pary z 26.06 nie mam pojęcia
moi goście płacą 100zl od osoby, ja za menu od osoby płacę 160zl.
A Ty ~kasia która opcje wybralaś?? i czy wiesz o której zaczyna i kończy sie doba hotelowa??
jak widzę to te same ceny - uzgodnione z poprzednią Panią menager.
Doba hotelowa myślę, że tak jak we wszystkich hotelach - zaczyna się od 14 kończy o 12 następnego dnia.
Zastanawiam się nad owocami no i ciastem - w sumie będzie tort ale jakieś chyba trzeba będzie kupić ...:(
ja owoce chce gdzieś dokupić (biedronka albo lidl) zastanawiam sie nad babanami bo jak kupie je w piatek zeby do spoboty z żółtych nie zrobiły sie brązowawe ;o/
Ja ciasta na wesele nie dokupuje myślę że to co jest to wystarczy, zamawiam 2-3 blach na poprawiny które robie w domu.
Wódkę będzie Wam nosić świadek czy obsługa??
chyba będzie nosił świadek - szkoda kasy i tak masa pieniędzy idzie na wesele :(
Jak słyszałam hotel ma otworzyć nową salę weselną gdzieś na dole
Ty będziesz już na tej nowej sali robić wesele czy na parterze tam gdzie restauracja ?
Ja będę miała wesele na około 80 osób - a Ty ?
Ja nic nie słyszałam o jakiejs nowej sali, moje wesele będzie tam gdzie restauracja, ma być ok 50 osób
No kasy troche idzie ;o/ musze sie spotkać z nową Pania Menager Ty już z nią rozmawiałaś??
Mówili Ci kiedy masz zapłacić za wesele??
jeszcze się z nią nie widziałam
jakaś nowa sala jest (tak słyszałam ) ale od kiedy będzie czynna to nie wiem - też muszę się zapytać
przedstawili Ci jedną ofertę meni - czy kilka?
przedstawili mi 3 oferty za 150, 170 i 190 zl ja mam za 150 z mała modyfikacją i wychodzi mnie 160
Wódkę macie swoją czy z hotelu??
Wódkę mamy swoją - musimy zaplacić korkowe.:(
z tym korkowym to tez jakiś wymysł, tyle kasy placic za nic, ale jak mus to mus ;o(((
Byłam tam wczoraj i Pani powiedziała, że jest dopłata do sali 1000 zł ale podobno od przyszłego roku ma to nie obowiązywać ale to nie ejst pewne
Do każdego klienta podchodzą indywidualnie.
Kontakt z szefostwem jest bardzo miły więc myslę, że zawsze można się jakoś dogadać.
przepraszam jaka dopłata do sali?? w mojej umowie nic nie ma na ten temat
a nawet jesli jest taka doplata to mysle ze hotel na tym straci a nie zyska bo nigdzie nie ma jakis smiesznych doplat do sali
Jak nie masz tego w umowie to nie masz się o co martwić, może to dotyczy nowych umów. W każdym razie ja coś takiego tez usłyszałam od pani z którą rozmawiałam
image
I nie odstraszyło Cie to ja prawde mówiąc wolała bym poszukać innego miejsca na wesele zamiast płacic tysiaka za który mogę w zamian zaprosić sobie około 6 osób
Mnie to odstraszyło ale moja rodzina się uparła co zrobić, ale obiecali, że pokryją ten koszt. Zresztą jeszcze nic do końca nie wiadomo bo z tego co mówiła pani z którą rozmawiałam od przyszłego roku ma nie być tej opłaty.
image
Ja tam planuję wesele dopiero na przyszły rok trochę w ciemno bo wiem że ma być nowa sala i tak do końca nie wiadomo jak to będzie wyglądać, zastanawiam się tylko czy tego jedzenia wystarczy.
image
Pierwsze wesele juz za tydzień, ale niestety nikt sie nie dowie jak było z tym jedzeniem ...
I co cisza po pierwszym weselu w hotelu Amber
Miałam z narzeczonym podjechać pod hotel - ale co by to dało... :(
Jestem bardzo ciekawa jak wyszło wesele - ale brak jakichkolwiek informacji.
Może jakiś gość weselny się znajdzie i zdradzi swoje odczucia - O CO BARDZO PROSIMY !
Do Angi84
I jak tam - dowiedziałaś się czegoś ?
I jeszcze jedno - wiem że ciasto będziesz kupowała na poprawiny - a czy na wesele bedziesz miała coś słodkiego oprócz ciasta ?
w sumie to tak, wiem ze ludzie byli bardzo zadowoleni po pierwszym weselu, ze było dobre jedzenie i nikt głodny nie wyszedł,niczego nie ukradli wiec wszysko ok ;o)
ja nie bede miała nic słodkiego oprócz ciasta ktore zapewnia Amber.
Nowa pani menager powiedziala ze jeszcze jakies ciasto by sie przydalo, ale ja uważam ze ludzie na weselu maja pić wódke a nie obiadać sie ciastem ;oD
Wiesz, to co mówi menegerka to trzeba brać z przymrużeniem oka.
Szkoda, że nie odezwie się ktoś z gości albo jakaś para młoda.
My chyba też nie będziemy mieli żadnego ciasta na weselu - myślę, że tort zdecydowanie wystarczy.
My już jesteśmy po ;oD
wszystko było super jedzenia fuuul i wszystko było bardzo dobre ;oD
Naprawde nie ma sie czym martwić, wesele było super, obsługa też.
Ja polecam hotel Amber w 100%, wszyscy goście byli bardzo zadowoleni no i my też ;oD
Dziękuję bardzo za informację :)
Życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia !!! :)
Zazdroszczę Ci, że juyz masz wszystko za sobą - a ja z lekkim stresem czekam na swój dzień

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za info :)
To super dzięki za info :) no i gratulacje :)
image
WESELE 28.09.2013
Polecam wszystkim zorganizowanie wszelkiego rodzaju imprez w hotelu Amber. Dzięki Pani Ani - menadżerce, na naszym Weselu wszystko było dopięte na ostatni guzik. Świetna obsługa, wspaniały klimat oraz cudowne jedzenie chwalone przez wszystkich gości. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu i kreatywności Pani Ani nie musieliśmy martwić się o organizację imprezy i mogliśmy przeżywać ten dzień razem z naszymi gośćmi w cudownej atmosferze. Absolutnie polecamy!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Amber Hotel odbylo sie nasze wesele. Organizacja, jedzenie, obsluga, wystroj, pokoje, wszystko bylo idealnie i profesjonalnie. Az by sie chcialo powtorzyc:) Polecamy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry