Widok

Hotel Amber w Gdańsku

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam pytanie czy ktoś miał lub był na weselu w niedawono otwartym hotelu Amber w Gdańsku, jeśli tak proszę o poweselne opinie ;o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała wesele w tym hotelu, ale dopiero w sierpniu a Ty kiedy?
Też jestem ciekawa opinii na temat obsługi no i co najważniejsze jedzonka ,, czy nie będzie za mało " ? :)
ja mam w lipcu wiec przed Toba, wiem ze pierwsze wesele jest 26.06
a tak a propo ile za sale i noclegi bo hotel fajny.i moze bym sie zdecydowala na wesele w tym hotelu.
za sale nic nie płacisz

a co do pokoi to uzgadniasz indywidualnie z szefostwem (pokoje są piękne) - to trzeba przyznać
do Angi84

zastanawiam się jak dotrzeć do osób, które będą miały wcześniej wesela w tym Hotelu..., żeby napisały co było ok a na co zwrócić uwagę ...

daj znać po swoim weselu jak było - będę wdzięczna :)
moi goście płacą 100zl od osoby, ja za menu od osoby płacę 160zl.
A Ty ~kasia która opcje wybralaś?? i czy wiesz o której zaczyna i kończy sie doba hotelowa??
napewno napisze co było ok wg poprzedniej Pani menager nie ma sie czym martwić wszystko bedzie ok, i zapewniała że goście beda najedzeni i ze jedzenie jeszcze zostanie. Powiedz mi co robisz z owocami?? kupujesz czy olewasz czy howel ma Ci zapewnić owoce??
A jak dotrzeć do pary z 26.06 nie mam pojęcia
jak widzę to te same ceny - uzgodnione z poprzednią Panią menager.
Doba hotelowa myślę, że tak jak we wszystkich hotelach - zaczyna się od 14 kończy o 12 następnego dnia.
Zastanawiam się nad owocami no i ciastem - w sumie będzie tort ale jakieś chyba trzeba będzie kupić ...:(
ja owoce chce gdzieś dokupić (biedronka albo lidl) zastanawiam sie nad babanami bo jak kupie je w piatek zeby do spoboty z żółtych nie zrobiły sie brązowawe ;o/
Ja ciasta na wesele nie dokupuje myślę że to co jest to wystarczy, zamawiam 2-3 blach na poprawiny które robie w domu.
Wódkę będzie Wam nosić świadek czy obsługa??
chyba będzie nosił świadek - szkoda kasy i tak masa pieniędzy idzie na wesele :(
Jak słyszałam hotel ma otworzyć nową salę weselną gdzieś na dole
Ty będziesz już na tej nowej sali robić wesele czy na parterze tam gdzie restauracja ?
Ja będę miała wesele na około 80 osób - a Ty ?
Ja nic nie słyszałam o jakiejs nowej sali, moje wesele będzie tam gdzie restauracja, ma być ok 50 osób
No kasy troche idzie ;o/ musze sie spotkać z nową Pania Menager Ty już z nią rozmawiałaś??
Mówili Ci kiedy masz zapłacić za wesele??
jeszcze się z nią nie widziałam
jakaś nowa sala jest (tak słyszałam ) ale od kiedy będzie czynna to nie wiem - też muszę się zapytać
przedstawili Ci jedną ofertę meni - czy kilka?
przedstawili mi 3 oferty za 150, 170 i 190 zl ja mam za 150 z mała modyfikacją i wychodzi mnie 160
Wódkę macie swoją czy z hotelu??
Byłam tam wczoraj i Pani powiedziała, że jest dopłata do sali 1000 zł ale podobno od przyszłego roku ma to nie obowiązywać ale to nie ejst pewne
Do każdego klienta podchodzą indywidualnie.
Kontakt z szefostwem jest bardzo miły więc myslę, że zawsze można się jakoś dogadać.
Wódkę mamy swoją - musimy zaplacić korkowe.:(
Ja tam planuję wesele dopiero na przyszły rok trochę w ciemno bo wiem że ma być nowa sala i tak do końca nie wiadomo jak to będzie wyglądać, zastanawiam się tylko czy tego jedzenia wystarczy.
przepraszam jaka dopłata do sali?? w mojej umowie nic nie ma na ten temat
a nawet jesli jest taka doplata to mysle ze hotel na tym straci a nie zyska bo nigdzie nie ma jakis smiesznych doplat do sali
z tym korkowym to tez jakiś wymysł, tyle kasy placic za nic, ale jak mus to mus ;o(((
do góry