Widok
napewno napisze co było ok wg poprzedniej Pani menager nie ma sie czym martwić wszystko bedzie ok, i zapewniała że goście beda najedzeni i ze jedzenie jeszcze zostanie. Powiedz mi co robisz z owocami?? kupujesz czy olewasz czy howel ma Ci zapewnić owoce??
A jak dotrzeć do pary z 26.06 nie mam pojęcia
A jak dotrzeć do pary z 26.06 nie mam pojęcia
ja owoce chce gdzieś dokupić (biedronka albo lidl) zastanawiam sie nad babanami bo jak kupie je w piatek zeby do spoboty z żółtych nie zrobiły sie brązowawe ;o/
Ja ciasta na wesele nie dokupuje myślę że to co jest to wystarczy, zamawiam 2-3 blach na poprawiny które robie w domu.
Wódkę będzie Wam nosić świadek czy obsługa??
Ja ciasta na wesele nie dokupuje myślę że to co jest to wystarczy, zamawiam 2-3 blach na poprawiny które robie w domu.
Wódkę będzie Wam nosić świadek czy obsługa??
w sumie to tak, wiem ze ludzie byli bardzo zadowoleni po pierwszym weselu, ze było dobre jedzenie i nikt głodny nie wyszedł,niczego nie ukradli wiec wszysko ok ;o)
ja nie bede miała nic słodkiego oprócz ciasta ktore zapewnia Amber.
Nowa pani menager powiedziala ze jeszcze jakies ciasto by sie przydalo, ale ja uważam ze ludzie na weselu maja pić wódke a nie obiadać sie ciastem ;oD
ja nie bede miała nic słodkiego oprócz ciasta ktore zapewnia Amber.
Nowa pani menager powiedziala ze jeszcze jakies ciasto by sie przydalo, ale ja uważam ze ludzie na weselu maja pić wódke a nie obiadać sie ciastem ;oD
WESELE 28.09.2013
Polecam wszystkim zorganizowanie wszelkiego rodzaju imprez w hotelu Amber. Dzięki Pani Ani - menadżerce, na naszym Weselu wszystko było dopięte na ostatni guzik. Świetna obsługa, wspaniały klimat oraz cudowne jedzenie chwalone przez wszystkich gości. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu i kreatywności Pani Ani nie musieliśmy martwić się o organizację imprezy i mogliśmy przeżywać ten dzień razem z naszymi gośćmi w cudownej atmosferze. Absolutnie polecamy!!!
Polecam wszystkim zorganizowanie wszelkiego rodzaju imprez w hotelu Amber. Dzięki Pani Ani - menadżerce, na naszym Weselu wszystko było dopięte na ostatni guzik. Świetna obsługa, wspaniały klimat oraz cudowne jedzenie chwalone przez wszystkich gości. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu i kreatywności Pani Ani nie musieliśmy martwić się o organizację imprezy i mogliśmy przeżywać ten dzień razem z naszymi gośćmi w cudownej atmosferze. Absolutnie polecamy!!!