Widok

Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolezanka miała tam miec slub ale zrezygnowała nie wiem czemu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
równiez rozważałam ten hotel ale zrezygnowalam. Są nowi, nie narobili sie jeszcze wesel więc wole nie ryzykować. Tuz po otwarciu znajomi mieli tam imprezę (nauczycielską) i nie byli zbyt zadowoleni. Ale kto wie, moze do przyszłego roku sie wprawią, w koncu kazdy kiedys zaczynał. Ja w kazdym razie wybrałam inny sprawdzony i polecony przez znajomych lokal.
image
A dlaczego nie byli zadowoleni?? Z jedzenia, sali, obsługi??
z tego co pamietam to sala ok, obsługa byla świezutka wiec pozostawiala najwiecej do zyczenia ( otwozyli sie w maju a impreza była w czerwcu) . Co do jedzenia to ładnie przystrojone, niektórym smakowalo a niektorzy wyszli glodni. Nie chce sie wdawac w szczegóły. Nie robie tam wesela bo nie chce zeby się uczyli m.in. na mnie. Z tego co słyszalam to nawet nie maja jeszcze kucharza na stałe ale nie wiem tego na 100%.
image
Dzień dobry.Hotel Gniecki w Przejazdowie jako budynek jest nowy,drugi po Gościńcu na ul. Kartuskiej.Jestem właścicielem tego hotelu i pracuję w gastronomi od 30 lat na lądzie i na morzu.Szef kuchni oraz jego z-ca to ludzie z ponad 20 letnim starzem z wieloma branżowymi nagrodami (pracowałem razem z nimi )Zapewniam Państwa że nikt z mojego personelu nie będzie się uczył na Waszych weselach ponieważ zorganizowaliśmy ich setki z bardzo dobrym i uczciwym skutkiem.Zapraszam Młode Pary do naszego Hotelu i zapewniam że zrobimy wszystko aby ten niepowtarzalny dzień w Waszym Zyciu pozostał w Waszej pamięci oraz Gości na wiele lat. Z poważaniem K. Gniecki

0
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byliśmy tam na ślubie w czerwcu br i podobało nam się bardzo. Sala piękna (przynajmniej ta górna, dolnej nie widzieliśmy "w akcji"), rewelacyjne oświetlenie, pyszne jedzenie. Zdjęcia i film wyszły imho bardzo fajnie (zdjęcia można obejrzeć, są na naszej stronie w dziale portfolio - Sylwia i Szymon, jeszcze przez kilka dni.. Potem mały remoncik). Do tego cudny apartament dla pary młodej, więc nie będzie trzeba zostawiać dziecka w domu. Wszystko to razem zadecydowało, że sami będziemy tam mieć wesele w lipcu 2010r. :)
Fashion look photography || Fotografia ślubna
http://www.szwarc-photography.com
e-mail: info@szwarc-style.com

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
oglądałam zdjęcia i ta duża sala wydaje mi się na małą. Ja wstępnie mam zarezerwowaną małą sale, na 60 osob. Niestety nie moge tej sali zobaczyc osobiście bo mieszkam za granicą. Moja mama ją tylko oglądała ale jak zobaczyłam że duża sala wygląda na tak małą to się zastanawiam jak wygląda ta mała :(( Może ktoś widział małą sale w "akcjii"??
Zdjęcia skupiają się na osobach a nie na prezentacji obiektu, taka perspektywa może powodować, że sala wydaje się mała, ale w rzeczywistości spokojnie może pomieścić co najmniej 100 osób.
Fashion look photography || Fotografia ślubna
http://www.szwarc-photography.com
e-mail: info@szwarc-style.com

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my widzielismy obie sale, i obie są ładniutkie... ta mniejsza jest 'w podziemiu' wiec jest tam troszke ciemno... ale górna bardzo mi sie podobała....
mamy tam wesele we wrzesniu 2010.
image

Macie wesele w mniejszej czy większej sali?? Na ile osób??
w tej górnej- czyli wiekszej, mamy wesele na ok 110 osob, a podobno wejdzie tam 130.
image

a może znajdzie się ktoś kto miał tam wesele w mniejszej sali (tej na dole)?? Jakby ktoś jeszcze miał jakieś zdjęcia to byłoby super!!
Witam,

Będziemy mieli z narzeczonym wesele w Gnieckim w dużej sali w kwietniu 2010r. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni z całokształtu współpracy z menedżerem więc szczerze polecam.

007angel
My mieliśmy wesele 19.09 br. w małej sali. Nasi goście i my byliśmy zadowoleni, a jedzenie mają bardzo dobre i do tego ładnie podane i zapewniam, że nikt nie wyszedł głodny.
Czekamy teraz na zdjęcia z wesela.
[url=http://slub-wesele.pl/]image
kaasia, to my też czekamy na zdjęcia ;)
image

Witam...:)

W październiku miałam okazję dekorować salę ( u góry ) w Hotelu Gniecki. Spędziłam tam troszkę czasu i widziałam wszystkie przygotowania na własne oczy. Cała organizacja przebiegała znakomicie, obsługa i pracownicy tego hotelu bardzo mili i na wysokim poziomie. Z opini P.Młodej dla , której była wykonywana dekoracja, wszystko było wspaniałe i bez zarzutów...:)

Polecam..:)
Czy możecie napisać jak cenowo wygląda menu i ewentualne noclegi?
cena za pokój 2os z śniadaniem 200zł, mają 3menu 140, 160, 190zł 1000zł za stół wiejski.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Oprócz stołu wiejskiego są jeszcze inne dania do zamówienia: szynki, prosię itd.
Należy pamiętać, że dodatkowo płaci się za obsługę i wystrój sali, ale są to niewielkie koszta w porównaniu do konkurencji.
Nie ma za to korkowego!
Z miejsc, które oglądaliśmy te wydaje nam się naprawdę urokliwe i atrakcyjnie cenowo.
Planujemy właśnie tam zorganizować wesele :)
Oprócz tego, są bardzo elastyczni, rezygnując np z ciast, menu jest tańsze o 10zł, są otwarci na wszelkie modyfikacje. To była pierwsza i jedyna sala jaką obejrzałam i zrobiła na mnie tak dobre wrażenie, że ani razu nie pożałowałam tego wyboru, ani tego, że w gruncie rzeczy zdecydowałam się na "pierwsze lepsze":)
Czy ktoś z Was zamawiał torta w Gnieckim?

Aga, czy Wy mieliście już wesele, czy planujecie?
Podobno tort jest z Sowy, sama możesz wybrać smaki itp., pierwsze 3 kg masz w cenie menu, a za każdy następny kg dopłacasz 45 zł. Myślę, że to atrakcyjna propozycja.
a my zamienilismy te 3kg tortu na jedno ciasto i tort bedzie z Hafnera :)
image

nulka wiesz że to ja kiedyś założyłam ten wątek :))
image
image
no prosze, założyłaś i sie wykruszyłaś :P
image

ano, gdybym miała dużą sale to napewno bym się nie wykruszyła. Jeszcze nie byłam zalogowana i pod różnymi nickami działałam hehe
image
image
Duże sale są jeszcze dostępne w piątki niezależnie od liczby gości
witam,
ja będę miała wesele w tymże hotelu, 4-go września. Sprawia bardzo miłe wrażenie.Moim zdaniem sala jest przyzwoitych rozmiarów( robię wesele na 80 osób).Bardzo dobry układ sali, wejście do niej od razu z dworu, nie trzeba będzie przechodzić przez np. recepcje. Ceny przyzwoite, ładne pokoje. Reszte czas pokaże...:)
pozdrawiam
image
witam
ja mialam przyjecie slubne w Gnieckim. Jestem bardzo ale to bardzo rozczarowana. mialam male przyjecie slubne, sala miala byc do naszej dyspozycji do godziny 24, a o 19 ZADZWONIL do mojego meza kierownik p. Krzysztof i powiedzial ze od 20 mamy zaplacic za kazda kolejna godzine 30zl kelnerce, poniewaz hotel nie ma personelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wstyd i hańba!!!!
zeby podczas przyjecia miec czelnosc zadzwonic z taka informacja...

nadmieniam ze wlasciciel mial sie z nami kontaktowac zeby wyjasnic zaistaniala sytuacje...do dzis nie bylo telefonu, a slub mial miejsce w sierpniu..

NIE POLECAM!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w umowie , nie było napisane do której godziny dysponujecie Pańswto salą oraz ile kosztuje osoba obsługująca i ile osób będzie obsługiwało , ja mam to w umowie z Hotelem Gnieckiem ustalone
my mielismy male przyjecie na 20 osob w malej sali konferencyjnej. jakos tak wyszlo ze nasza umowa nie byla spisana, dostalismy tylko usalone menu i slownie ustalilismy warunki. nie przyszlo nam do glowy ze nie bedziemy mogli zostac w tej sali do polnocy, tak jak ustalil z nami p.Krzysztof. wydawalo sie ze jest osoba profesjonalna..

a tu taki telefon od niego, ze albo placimy albo wychodzimy i idziemy do domu...
nasz blad ze nie spisalismy umowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Widziałam obie sale , każda inna.Byłam na imprezie Andrzejkowej i Sylwestrze. Dbałość o gości bardzo mnie ujęła. Duża sala jasna na wielkie wesele spokojnie pomieści nawet 130 gości, "mała" na kameralne rodzinne przyjęcie spokojnie pomieści 60 osób. Sama planuje za rok wyprawić tam komunię córeczki w salce najmniejszej tej trzeciej.
Podobał mi się profesjonalizm obsługi i kucharzy... smaczne i piękne przybrane potrawy oraz ciekawe aranżacje dekoracji stołów.
a jak z iloscia jedzonka bo cos tak gdzies wspominali ze marnie.jest w stylu duzy talez na nim tylko na srodku mala porcyjna ladnie udekorowana ale mala???
Witam,
zdecydowanie polecam wesele w Hotelu Gniecki. Mieliśmy tam nasze zaledwie kilka dni temu i wyszło perfekcyjnie.

Sala jest duża, przestronna, pieknie przeszklona. Gustownie urządzona, jasne kolory (beże, brązy). Nie ma żadnych przaśnych, typowo weselnych dekoracji, które bardzo często można spotkać (jeszcze) w wielu miejscach w 3mieście. Wielkim atutem jest to, że część jadalna jest połączona z parkietem i goście siedzący z tańczącymi widzą się wzajemnie. Ma to duże znaczenie z punktu widzenia rozkręcania zabawy, DJ/orkiestra mają kontakt ze wszystkimi. Doskonała akustyka, można się pobawić, a jednocześnie goście siedzący mogą porozmawiać i nie są zagłuszeni przez muzykę.

Jedzenie: rewelacja. Wzięliśmy środkowe menu i wystarczyło jeszcze na poprawiny. Potrawy różnorodne, smaczne, ładnie podane. Polecam wzięcie dodatkowo stołu wiejskiego - zrobił furorę. Poza tym można wymieniać, zmieniać potrawy, Hotel jest w tym względzie bardzo elastyczny.

Tort: świetny. Miałam trochę obaw, bo nie znałam cukierni, z której hotel zamawia (WANT), ale zryzykowałam, bo nie chciało mi się bawić w latanie jeszcze za tortem. Ryzyko się opłaciło. Tort niczym nie ustępuje Sowie. Wzięliśmy biały, trzypiętrtowy, śmietankowo - czekoladowy. Nie został nawet okruszek:)

Napoje/soki: w cenie jest trochę soków i napojów gazowanych, ale trzeba dokupić więcej samemu. System jest taki, że świadek (albo ktoś inny, wyznczony przezparę młodą) dysponuje kluczem do kantorka na wódkę i napoje, o którego wchodzi się z sali weselnej i można samemu tym dysponować. Soki do dzbanków rozlewa obsługa, natomiast wódkę i napoje gazowane roznosi świadek (ogólnie: ktoś z wesela). Hotel nie dolicza korkowego do wódki.

Dekoracja: Pani Magda, która współpracuje z Hotelem w tym zakresie jeest bardzo miłą i otwartą na propozycje osobą. Zrobiła nam piękne, eleganckie i niespotyklane dekoracje. Ustrojenie podstawowe wcale nie jest za skromne, nam sie bardzo podobało, gościom też (tiule na stołach, kompozycja kwiatowa na stole pary młodej, kielichy ze świecami na stołach gości). Za drobną dodatkową opłatą Pani Magda zrobiła nam jeszce miniatury dekoracji z naszego stołu na stołach gości. Jeśli chodzi o dekorację stołu deserowo - kawowego, to musieliśmy kupić trochę owoców we własnym zakesie - z nich kucharze powycinali fajne ozdoby i stół wyglądał b. ładnie.

W cenie Hotel "dorzuca" piękny apartament dla nowożeńców i śniadanie do pokoju.

Mendżer Pan Krzysztof jest bardzo kontaktowy i elastyczny. Obsługa na weselu również była bez zarzutu - dbali, aby na stołach było pełno, byli bardzo taktowni.

POLECAM:)
Hm...
Mowa o hotelu zaraz obok głównej ulicy?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
tak...
image

Dzięki Nulka
Ja jakoś jestem negatywnie nastawiona do robienia wesela zaraz obok głównej ulicy. Hm... Może dlatego, że u nas jest mnóstwo dzieci.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
jakieś nowości o hotelu ?:)
no dla mnie to tez jest niestety minus... ale wszystko jest ogrodzone, a wjazd/wyjazd nie jest bezpośrednio na główna :)

Najpierw mieliśmy rezerwacje w Bardo, niestety cena nas przerosła...
image

Nie graliśmy w hotelu ale widziałem 2 filmy z wesel z ubiegłego roku.Znajomy kamerzysta był zachwycony organizacją i jedzeniem.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam,

też jestem ciekawa nowinek bo moje wesele będzie za trochę ponad miesiąc.

jak będę po i już ochłonę to na pewno zdam relację :)

pozdrawiam,
007angel
007angel, jak mozesz odezwij sie do mnie na mejla :)

mam wesele 5 miesiecy po Tobie :)
image

007 angel i jesli bedzie po wszystkim to zdaj nam relacje ja mam tam wesele za 4 miesiące
jak fajnie, ze jest nas wiecej :)

Karolka, ja licze tez na Twoją relacje w swoim czasie :)
image

jak juz bedzie po weselu to koniecznie piszcie na forum.Tez jestem ciekawa jak wypadnie ten hotel chociaz mimo niektorych nie za dobrych opinii jakos nie moge sie znechecic bo hotel jest bardzo elegancji i z klasa piekne sale i cena nawet ok.tez bede miala tam wesele ale dopiero w przyszlym roku :)
image
ja mam wesele w polowie maja, na pewno zdam relację :)
Inkaa, 15 może ? ;)

to zrobie liste ;)
kwiecień 007angel
maj Inkaa
lipiec karolka784
wrzesień nulka
image

ja rownież mam wesele w maju i mam nadzieje ze wyjdzie wszystko tak jak powinno byc:)
2010
kwiecień 007angel
maj Inkaa
maj gp
lipiec karolka784
wrzesień nulka
image

Tak 15 maja w górnej sali , już nie mogę się doczekac:)
a czy Twoj przyszły mąż ma na imie Sebastian :) ?
image

tak... :)
to bedziesz żoną mojego młodego wujka ;)
image

uhuhu to sie porobiło.. :D
image
hm, czyli Twoją ciocią :))) ....?
no taka młoda ;) Sebastian jest dalszym kuzynem mojej mamy :)
image

już mi opowiedział historię :)
hehehe :)
w każdym bądź razie miło Cie poznać ' ciociu' ;)
image

wzajemnie :)
ja również mam wesele w tym hotelu 11 września, tak więc czekam z niecierpliwością na wasze relacje :)
image
o Gosiaczek.k, to tydzien przede mną :) super !
image

Dziewczyny jakie menu wybrałyście ? my środkowe ale brakuje mi troszkę tam i galarety trzeba będzie czymś zastąpić
czesc dziewczyny

Ja również mam wesele w gnieckim, zastanawiam się nad dekoracją...macie może jakieś ciekawe pomysły?

bardzo fajnie sie złożyło,ja mam 4-go września wesele w Gnieckim. Na pewno będę was informować co do szczegółów.Sama jestem ciekawa jaki tort mi zaproponują i dekoracje...
image
Witam..
Mogę polecić swoje usługi dekoratorskie i florystyczne.
Robiłam dekorację w Hotelu Gnieckim.

Nasza strona www.secretgarden.weselicho.net
my tez mamy środkowe menu - lekko zmodyfikowane :)
jesli chodzi o 3kg toru, zamieniliśmy na czwarte ciasto a cały tort zamawiamy z Haffnera :)

a dekoracje bedzie u nas robić forumka- tesula
dwa serca z małych balonów w kolorze ecru na brązowej scianie za młoda parą plus na stołach kwiaty :)
image

a jakie(chodzi mi o ilość, w jakich butelkach?) dokupujecie napoje? bo w menu są napoje, ale małe ilości.
image

hop :)
image

Witajcie Dziewczyny :)

Cieszę się że nie jestem sama. Za jakieś dwa tygodnie zdam relację jak to było na moim weselu ;) jakbym zapomniała to nulka proszę odezwij się do mnie na maila z przypomnieniem.
My mamy środkowe menu delikatnie zmodyfikowane. Ciasta i tort bierzemy z haffnera, 3kg tortu zamieniliśmy na ciastową roladę.

Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych, Pogodnych i Radosnych Świąt Wielkiejnocy :)

Agata
Agata, a powiedz jeszcze co zrobiliscie z dodatkowymi napojami ?
bo my chcemy kupic butelki 2l i przelac do dzbanków...
image

angel jak tam przygotowania do slubu?? sala gotowa wszystko dopiete na ostatni guzik?:P pewnie stres zzera:) pozdrawiam i udanej zabawy
Witajcie też mam wesele w Gnieckim 03.07 i wybraliśmy środkowe menu, ostatnio zaczęłam się zastanwiać czy wino musujące jest tylko dla pary młodej, czy dla wszystkich. Może, któraś z Was wie coś na ten temat. pozdr
Filmowałem tam wesele 13.02.2010.
Z tego co wiem Para młoda zadowolona.
Obsługa bardzo uprzejma, nawet ja odczułem olbrzymią chęć pomocy i współpracy ze strony obsługi.
Wszystko na najwyższym poziomie. Śmiało mogę polecić.
Może wrzucę trochę kadrów z filmu na swoją stronę z wystrojem sali i posiłkami.
www.filmart.pl
to ja zaczekam ;) ale ciesze sie , ze było ok :)
image

Część Dziewczyny, my również mamy wesele w Gnieckim w lipcu 2010, więc jest znacznie więcej. Ciekawią mnie Wasze opinie, szczególnie po. Mam pytanie odnośnie noclegów, czy rezerwujecie pokoje i jaką cenę udało Was się ustalić? Co do dekoracji, czy oby czasami nie zostało to narzucone, że dekoratorka ma być z hotelu?
007angel

niestety przez weekend nie mialam dostepu do komputera, wiec teraz chciałam Ci złożyć życzenia, Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !! :)

no i oczywiscie czekam na opinie i foteczki :)

Pozdrawiam ciepło męzatko :)
image

Nam stroić salę będzie kwaiciarnia nie współpracująca z hotelem, będziemy na ten temat jeszcze rozmawiać ale myślę,że ni ebędzie problemu :)
a wiadomo ile kwiaciarka sobie życzy za taką usługę?
jeszcze raz ponawiam pytanie, jak robicie z napojami ?? kupujecie 2l i rozlewacie do dzbanków? czy kupujecie mniejsze buteleczki ??
image

Co do napojów to my chcemy kupić 1L i postawić na stole. Odradzałabym rozlewanie napoi gazowanych do dzbanków, bo będą nieświeże - gaz się ulotni.

Proszę napiszcie, co robicie z noclegami??????????????
my nie zapewniamy gościom noclegu.
Zapewnimy gościom z daleka, którzy nie mają tutaj rodziny , napojów na pewno nie będziemy rozlewać, bo dokupimy raczej gazowane, pozostał miesiąc:)
Inka, a w jakich butelkach bedziecie mieć ? 0,5 czy 1l ?

a co do soków, to uważam ze 0,7 na osobe to mało i napewno w soki tez bedziemy sie zaopatrywac :)
image

najlepiej byłoby w butelkach 0,2 szklanych ale jeszcze nie kipiliśmy ani alkoholu ani napoi, więc zdecyduję za parę dni jak będziemy zamawiać, litrowe butle szybko się wygazowują niestety
tez tak słyszałam, ale jak byłam w 2008 na 4 weselach, to na 3 były napoje gazowane i soki w dzbanuszkach i nikt nie narzekał... takze my prawdopodobnie tez tak zrobimy...
wódka bedzie 0.5l
image

Widziałam zdjęcia na filmart.pl, jedzenie przybrane bardzo ładnie
nie otwiera mi sie ta stronka :(
image

Witam wszystkie Panie i Panów :)

od 10 kwietnia emocje ciutkę opadły więc zabieram się za krótką relację.
Pomimo smutnych wydarzeń w dniu naszego ślubu chcemy podziękować naszym Cudowym Gościom za udział w całej ceremonii, księdzu Jackowi z kościoła Bożego Ciała za wspaniałą mszę i kazanie które zapadło nam w pamięć :) pani Gabrysi Rowińskiej (fryzjerce z salonu New Image na Gdańskiej Oruni) za cudowna i bardzo trwałą fryzurę, pani Agnieszce Zielonce-Ikrzyńskiej (wizażystce znanej na forum jako honeyboney) za świetny makijaż który trzymał się jeszcze trzy dni po ślubie.
Za samochód który prezentował się znakomicie chcemy podziękować pani Esterze i pani Aksanie z firmy Prefekt Party.
Za wspaniałą oprawę muzyczną chcemy podziękować orkiestrze Ostry Dyżur - Świetna Zabawa :)
Naszemu Koledze Grzesiowi za robienie zdjęć :)
Dziękujemy Panu Tomaszowi Maciukowi za nagrywanie naszych zabaw - oczekujemy na film ze zniecierpliwieniem :)
Hotelowi Haffner za wyśmienity tort i ciasta - POLECAMY !!!!
A teraz największe podziękowania dla Hotelu Gniecki - dla Pana Dyrektora który był obecny podczas całego wesela i poprawin.
- dla Pana Krzysztofa Kaczorowskiego - Menedżera Hotelu - za całokształt współpracy - przygotowania z Panem Krzysztofem to sama przyjemność - profesjonalne doradztwo oraz wsparcie
- Paniom z recepcji za opiekę nad gośćmi i cierpliwość do dzieci z naszego wesela,
- dla Pana Kucharza i Pomocników - jedzenie wyśmienite i pięknie przystrojone oraz podane - wszyscy goście wręcz zauroczyli się stołem wiejskim, a caneloni z łososia sprawia że ślinianki mocno mi i mojemu mężowi do tej pory pracują ;)
i przede wszystkim WIELKIE PODZIĘKOWANIA I NISKIE UKŁONY DLA OBŁUGI KELNERSKIEJ!! Tak ogromnego profesjoanlizmu jeszcze nie widziałam. Dbali o każdy szczegół zarówno na weselu jak i na poprawinach. Talerze wymieniane co chwilę. Dania podawane z wyczuciem do gości, rozumeiliśmy się bez słów. RAZ JESZCZE BARDZO DZIĘKUJEMY Panu Grzegorzowi, Rafałowi i Panu oraz Pani których imion już (przepraszam) nie zapamiętałam.
DZIĘKUJEMY !!!! Jesteście WSPANIALI !!!!!
Jednogłośnie stwierdziliśmy, że gdybyśmy organizowali nasze wesele po raz drugi, to TYLKO I WYŁĄCZNIE HOTEL GNIECKI!!!!!!!!!

Pozdrawiam,
Agata i Arek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratuluję !!! szczęścia ogromnego życzę i dziekuję za relację , szczególnie dotyczącą hotelu!
gratulacje :) bardzo sie ciesze, ze wszystko wyszło jak chciałaś :)
szczescia i miłości !!
teraz tylko czekamy na jakies foteczki :) ( ja głownie na tort i wystroj hotelu ;)

a dodatkowo tak dla siebie, ciesze sie ze honeyboney, haffner i Gniecki sie spisali :)
wielka ulga !
Pozdrawiam serdecznie !!
image

czesc dziewczyny jak tam przygotowania do wesel?:D
dziewczyny jaka jest cena tego straganu wiejskiego???on jest duzy??
image
stół wiejski kosztuje chyba 1000 zł i wygląda imponująco , widziałam na zywo jak byłam oglądać salę a za parę godzin miało być wesele:)
a według mnie nie jest duży i my go nie mamy :)
image

my też go nie mamy bo uważałam, że płonąca szynka wystarczy z atrakcji, dodatkowo mamy menu ułożone przez nas, zlepek wszystkich po trochu i wydaje mi się,że będzie wystarczająco jedzenia:)
my nie mamy świniaka.. ile płacicie? Oni Wam załatwiaja ? czy macie od kogoś ' z zewnątrz' ?
image

mamy od nich w zależności ile gości tyle świnki , my na przeszło 90 osób mamy zamówione dwie sztukie mięsa, jedna chyba koło 450 zł kosztuje
bo my własnie nie mamy zadnych takich 'atrakcji' i tak sie zastanawiam... u nas bedzie ok 100osob.

macie Dj czy orkiestre ?
image

mamy orkiestrę a co do świnki to slyszałam ,że jest pyszna :)
witam

chcialabym podzielic sie opinia na temat Hotelu Gniecki, gdzie sami niedawno mielismy wesele
jestesmy z moim mezem mega zadowoleni z imprezy, ktora tam sie odbyla, dziekujemy menadżerowi za mila wspolprace, za to ze w zadnej sytuacji nie uslyszelismy odmowy, dziekujemy rowniez wlascicielom hotelu za opieke i czuwanie nad caloscia wesela,
rowniez ogromne podziekowania dla szefa kuchni i wszystkich kucharzy za bardzo dobre jedzenie, ktorego bylo naprawde duzo, wszystko pieknie podane- goscie byli zachwyceni :)
dziekujemy rowniez Pani dekorującej nasza sale bylo naprawdę pięknie tak jak sobie to wyobrażaliśmy tak było i niczego nie brakowało

mega ale to mega podziekowania dla KELNERÓW ktorzy naprawde spisali sie na medal- gratulujemy tak wspanialych i profesjonalnych pracownikow!

generalnie podsumowujac z cala pewnoscia i bez cienia wątpliwości POLECAMY ten Hotel jako miejsce na wyprawienie tak waznej imprezy w życiu jaka jest wesele!!!!

JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY I POZDRAWIAMY CALA OBSŁUGĘ HOTELU

Karolina i Michał :)
uwielbiam czytać takie opinie :)

w takim razie gratulacje i zycze szczescia :)

a kiedy mieliście wesele ? możesz podesłac fotki dekoracji ??
image

Witajcie Dziewczęta:) wlaśnie mija nam tydzień od wesele! wszystko udało się znakomicie,jak to moja mama i wiele innych osób powiedziala ,że nie mogło być lepiej:) ale jest to watek poświęcony hotelowi więc do rzeczy:) obsługa i hotel spisali się wspaniale!!!! nie macie się absolutnie czego obawiać:) my nie byliśmy łatwymi klientami bo wymyślaliśmy swoje menu, poprosiliśmy o zakup przez hotel coolerów aby wódka cały czas stała w lodzie, byliśmy bardzo wymagający co do jedzenia i obsługi i dodatkowo byliśmy bardzo głośni bo bawiliśmy się do białego rana nie rzadko śpiewając na cały hotel. W każdej w wynienionych sytuacji obsługa była z nami, spełniała wszystkie nasze zachcianki. Jedzenie przepyszne i bardzo duzo zostało, gdzie obsługa nawet ze wspaniałym Panem Włacicielem pieknie spakowała i pomogła nam zanieść na drugi dzień do samochodu, wspaniała, rozpływajaca się w ustach płonąca szynka, pieknie przechowany tort, wspaniałe ,śniadanie do pokoju na dzień następny:)mogłaqbym wymieniać zalety tego hotelu w nieskończoność a jestem bardzo surowa w ocenie:) bardzo dziękuję właścicielowi , który by łbardzo długo z nami,menadżerowi , obsłudze sali oraz hotelu, gdybym miała wybierać w 100 % wybrałabym jeszcze raz hotel Gniecki. Goście zachwyceni z my pełni wspaniałych wspomnień !!!!!!!
Inkaa wszystkiego dobrego:)
image
Dziękuję bardzo :) dziewczyny cieszcie się proszę z przygotowań z tego wszystkiego, a szczególnie w dnia ślubu !!! to za szybko mija!!! czerpcie z każdej chwili i niczym się w niu wesela nie przejmujcie, ja się tak wybawiłam, jak już dawno na żadnej imprezie:)!
właśnie zastawiam się nad tym hotelem, mam ślub za rok a już mam problem z terminem!!
ile mieliście gości?? tort załatwiał hotel??
mnie martwi że tam nie ma klimatyzacji :(
jak wyglądały kwiaty na stołach??

gratuluje i wszystkiego dobrego!!!
mieliśmy około 100 gości, tort zamawialiśmy gdzie indziej, a hotelowy zamieniliśmy na deser, kwaity również załatwialiśmy na własny rachunek.
aa no to super, a czemu kwiaty na własny rachunek - ich dekoracje nie ciekawe?? skąd brałaś kwiaty? mi mówili że mają dekoratorkę swoją.
ja chyba wezmę tort od sowy, choć tyle jest złych opinii że zaczynam się bać..
jak to nie ma klimatyzacji? z tego co wiem, to jest klima
klimatyzacja jest w hotelu z tego co wiem , dekoracje wydawały mi się za małe poza tym brałam razem z suknią w arttrendzie, tort mieliśmy z cukierni want z pruszcza , piękny i bardzo smaczny,jak będę miała zdjęcia to umieszczę.
Inkaa, jeszcze raz wszystkiego dobrego :)

jak bedziesz miała fotki, podeślij mi prosze pare na e-maila ;) słyszałam, ze sala wyglądała prześlicznie :)
image

Dziękuję Nulka :) zdjęcia podeślę, czasem Sławek pokazywał nam co tam sfotografował i powiem Ci ,że o Fotogrupę też się nie martw :) Twoja ciocia, pozdrawiam :)
Inkaa,
Wiele słońca na nowej drodze życia
Teraz już wiem, czyje strojenie widziałam.
Zwróciłam uwagę na Wasze stroiki na stołach, połączenie kwiatów z patykami było ciekawe i oryginalne.
Do tego stojaki i wisiorkami, naprawdę super:)
Chciałam jeszcze dodać, że zgadzam się z tym, że podstawowe strojenie sali w Gnieckim jest dość ubogie (aczkolwiek kwiaty na stole młodych wyglądają przepięknie), dlatego my za dodatkową opłata bierzemy dodatkowe bukiety na stoły. Bardziej nam się to opłaca. Szczególnie, że Pani od dekoracji jest otwarta na różne pomysły :)
a wiecie może jakie soki daje hotel ? bo wiem, ze to jest firma Garden, dokupiliśmy już pomaranczowe i jabłkowe... i teraz sie zastanawiam czy grejfrut ? czy porzeczka ?

Inkaa, co z Twoją relacją z tego pięknego dnia :D ?
image

z relacj,ą czeekam aż dostanę zdjęcia:) soki były pomarańczowe i jabłkowe, mysmy dokupili ale żadengo nie otworzyliśmy bo wystarczyło to co dał hotel:)
no dobraa, to jeszcze zaczekam :)

serio wystarczyło 0.75l na osobe ?? a my zesmy dokupili koło 60l :P
image

zupełnie niepotrzebnie, duzo schodzi wody z cytryna, która jest bez ograniczeń i gazowanych napojów, z resztą na spotkaniu przed weselem, kierownik sali na pewno Wam powie ,że to wystarczy, myśmy mieli dokupione 24 litry i wypilo się po weselu.
ja sie akurat tym nie martwie, soki są wazne do kwietnia 2011, a po drodze swieta, sylwester... nie zmarnuje sie ;)

my zrezygnowalismy z tych małych pepsi 0.2 na rzecz kilkudziesięciu deserków, i kupilismy nasze w wiekszych butelkach,które beda ponalewane do dzbanków z lodem :)
image

każdy ma swój pomysl na napoje:) my mieliśmy i poszły dość szybko do obiadu, a desery również mieliśmy dodatkowe bo zrezygnowaliśmy z tortu, wszystkiego jest tam naprawdę dużo, myśmy dwa samochody jedzenia wywieźli :) hotelem nie musicie się absolutnie przejmować:)
a masz może jakies fotki od gosci ?? jak możesz to wyslij na @ hanulka0688@wp.pl :)
image

podeslałam, ale mam amało z sali :)
jeśli można to też poproszę o zdjęcia: kasia.gd@op.pl
robię tam wesele w przyszłym roku i jestem bardzo ciekawa każdej relacji :)
ja tez poprosze o jakies zdjecia z wesela:P grzechukob@interia.pl
nulka a Wy kiedy macie wesele?
18 wrzesnia 2010, a Ty ?
image

dopiero za rok:) wiec tak czytamy i sprawdzamy co i jak:) pozdrawiamy
My też planujemy za rok slub i zastanawiamy się nad tym hotelem:) a czy ktoś miał na tej dolnej sali czy wszyscy na górnej? A co myślicie o tym podstawowym menu, może ktoś miał?

Gratuluję wszystkim Młodym Parom;))
image
jeśli można to ja bym też poprosiła o zdjęcia sali na maila - gosiaczek.k_21@wp.pl, mój ślub w tym hotelu już za 3 miesiące z kawałkiem :)
image
też chętnie poproszę o zdjęcia na maila szydlowska.karolina@wp.pl mam wesele w lipcu.
ja rowniez prosze o fotki manka_gdansk@wp.pl
image
mija prawie 3tygodnie od ostatniej wypowiedzi na forum, dziewczyny jakies nowinki na temat hotelu macie?? pozdrawiam
Co tu dużo pisać dziewczyny, niecałe 2 tyg temu miałam tam wesele, wszystko wyszło idealnie.Sala przepiękna, Pani dekoratorka spisała się na 6, wszystko tak piękne,że goście byli zachwyceni!! Kelnerzy uprzejmi, pomocni,..lokal zadbał o wszystko, nie usłyszeliśmy słowa "nie!" Kelnerzy z uśmiechem na twarzy, pakowali jedzenie dla wychodzących gości. Lokal mogę polecić każdemu, ... ten wybór był strzałem w 10!
Poza tym kolorystyka sali weselnej sprawia,że zdjęcia wychodzą naprawdę pięknie . nawet na słabym aparacie są przepełnione kolorami...
Pozdrawiam:)
moge prosić o fotki dekoracji sali ?? bo jestem na tym etapie ;)
image

Nulka moi znajomi prowadza firme dekoratorska i biore od nich dekoracje sali i kosciola, sa konkurencyjni na rynku:)
na jakiej sali mialas wesele???
image
prosze podaj nazwe i jakis telefon kontaktowy badz strone.
moj mejl w profilu
image

Witam:)
Czy bym mogła prosić o fotki z wystroju sali ?
czesc dziewczyny, macie jakies nowinki z hotelu?
http://img832.imageshack.us/img832/9349/wesele016.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/3167/wesele010.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/8881/wesele013.jpg

dziewczyny nie wiem czy mi się uda ale wklęję kilka zdjęć z hotelu :)
no nie udało się :)
no nie udało się :)

image

Uploaded with ImageShack.us
URL=http://img832.imageshack.us/i/wesele010.jpg/]image
image
image

image
image

image

troche malutkie, ale lepsze takie niz żadne ;)
image

dziękuję Nulka :) jak u Ciebie przygotowania ?
nie ma za co :)

w tym tygodniu chcemy kupić wódke i napoje i chyba mamy wszystko jeśli chodzi o wesele ;)

ale jeszcze sprawy kościelne, 2 spowiedzi, zapowiedzi itp

no i stroje trzeba 'dokończyć' :) ale jeszcze niecałe 2 miesiace, wiec póki co jest spokoj :)
image

nulka to super, to zdjecie ze stolem jest super, oni tak fajnie to szykuja?? nie wiesz czy to byly dekoracje hotelowe czy z zewnatrz???
kiedy te zdjecia wykonalas jesli mozna wiedziec
to nie moje zdjęcia, tylko Inki :) ale z tego co sie domyslam, ciasta i deserki robił hotel a te konwalie na stole dekoratorki
image

a wogole co wiecie o obsludze hotelu, jakies opinie na temat osob obslugujacych wesele znacie?? czy hotel narzuca ze jest wlasna obsluga z hotelu czy mozna miec swoich kelnerow??
dodtkowo płaci sie 200 zł za kelnera, nie wiem czy można mieć swoją obsługe...
image

a ja uwazam ze kelnerzy w tym hotelu to jeden z ich najwiekszych plusow wiec nie warto kombinowac..sama mialam tam wesele 3 miesiace temu
hey, macie jakies nowinki z hotelu??
my idziemy na spotkanie za 2 tygodnie :)

wiecie może ile kosztują poprawiny?
image

z tego co sie orientuje to pozostalosci z wesela( przekaski owoce ciasta ) sa w cenie
a obiad i zupa to chyba kolo 40zl za osobe ale nie ejstem pewna. i chyba obsluga free
poprawiny to koszt około 38 zł za osobę, płaci się tylko za obiad, resztę jedzenia wjeżdża z wesela.
Nasze wesele w Hotelu Gnieckim było strzałem w dziesiątkę. Jedzenie - przepyszne i ładnie podane. Obsługa - sprawna, miła i uśmiechnięta. Kierownictwo - p. Krzysztof (kierownik) - osoba na właściwym miejscu, nie dość, że służył dobrą radą, co, ile, kiedy (zdaliśmy się na niego w pełni i niczego nie zabrakło, a jeszcze zostało - mieliśmy drugi zestaw) to wszystko ma pod kontrolą. Pani Małgosia od dekoracji stroi rewelacyjne - pierwszy raz spotkaliśmy się z tym, aby ktoś robił 3 próbne bukiety na stoły, aby Klient był zadowolony, naprawdę polecamy. Bukiety były prześliczne.
Dziękujemy!!!
Pani małgosia?? z jakiej firmy?
czy mowisz o dekoratrce z hotelu Pani Magdzie?:P
kto mial wesele na dolnej tej malej sali???i jak???ile osob bylo???
image
Napewno chodzi o Pani Magdy Szymanskiej- zgadzam sie, ona jest naprawde godna polecenia. Nie tylko wesela, komunie i inne uroczystosci dekoruje ale rowniez cala aranzacja Hotelu jest jej wykonaniem. Polecam!
moze jakies nowe relacje???
image
17 września 2010 miałam wesele w Hotelu Gnieckim w Przejazdowie.Mega miła obsługa, żarcie wyborne, wystrój sali ogarnia Pani Magda Szymańska- świetnie doradza i wie co wie co pasuje do niej. Alkohol na sale można przywieść wcześniej. Jak był jakiś kłopot to obsługa od razu zgłaszała. W prezencie dostałam kartę stałego klienta. Sam włąściciel hotelu składał mi życzenia. Naprawdę godne polecenia miejwce. Piękna sala, super żarcie, czego chcieć wiecej...
ja miałam wesele dzień po Tobie - 18 wrzesnia i też jestem baaardzo zadowolona :)
image

piszcie cos wiecej!ja jestem taka ciekawa wszystkiego.na jakiej sali mieliscie?na ile osob?ciasta mod nich?i jak dobre??tort od nich??i jak??zamawialiscie dzika albo stol wiejski???i jak??wiem ze dekoratorka jest super ale troche ubogo chyba wyglada ta dekoracja a jak wrazenie na zywo??owoce mieliscie?sami zalatwialiscie???i co daje im sie te kupione i oni ladnie przygotowuja na stoly??jaka jest dekoracje stolow??tylko kwiaty?jakie?a jakies swieczniki?piszcie ile sie da!pozdrawiam
image
o matko, ile pytań ;)

ja miałam na sali górnej, na 95 osob w tym 5 dzieci, ciasta były zamawiane przez hotel, były pyszne... dodatkowo mieliśmy jeszcze różne deserki, które zeszły w 20 min- musielismy dokupić ok 100 sztuk , tort zamawialiśmy sami z Haffnera, dzika ani stołu wiejskiego nie było...
Dekoracje mielismy od Estill, swieczki od hotelu (100zł- paliły sie na weselu i poprawinach)
Owoce kupowalismy sami, hotel zrobił sliczną dekoracje :)
image

ktos jeszcze???wlasnie jak z tymi ciastami dobre sa od nich???a robie to tradycyjne powitanie chlebem i sola?
image
Ciasta z Hotelu sa przepyszne zamiawiane z cukierni Want z Pruszcza Gdańskiego.
tradycyjne powitanie chlebem solą jest zapewnione i witają Rodzice pary młodej, kelnerzy podają lampke szampana.
owoce dostarczalismy sami kucharze przepieknie dekorali i byly podane na szybie cos pieknego.
zalezy od opcji I II czy III
ale z reguly tiul kielichy ze swiecami kotara z lampkami za para mloda i bukiet na stole pary mlodej. P. Madzia ma talent:)
My mieliśmy wesele w dużej sali, na 65 osób (taka opcja była możliwa w piątek). Ciasta własnej roboty, dostarczyliśny je dzień wcześniej. Porcjowaniem zajęła się obsługa, ciasto było przez nich ładnie przystrojone i wystawione na oddzielnym stole, gdzie były również owoce kupione przez nas. Pan Krzysztof podał nam ile czego mamy kupić i w zupełności wystarczyło. Tort był zamówiony przez hotel u Sowy, smaczny, ładnie przystrojony (masa marcepanowa, na dole każdy z tortów miał wzdłuż wstożkę, całość udekorowana kwaitami, do wyboru żywe lub cukrowe, na górze figurka) i podany (tort wjechał na sale z racami). W dodatku wyszło nas to taniej niż zamawialibyśmy bezpośrednio nietylko cenowo, ale i czasowo, gdyż nie musieliśmy się martwić czy tort dojedzie czy nie, albo jak go przewieźć. Mieliśmy również szynkę (na 65 osób - jedna 10 kg, zdecdywoanie wystarczyło, a nawet zostało), była przepyszna. Goście do tej pory wspominają jej smak. Standardowo podana rewelacyjne, płonącą wiózł kucharz na sale i tam ją kroił. Jeśli chodzi o dekorację to z tego, co pamiętam w standardowej jest duży bukiet na stół państwa młodych i kielichy ze świecami na stołach dla gości. Dodatkowe strojenie w postaci bukietów na stołach jest dodatkowo płatne. To czy to dużo czy mało zależy, które jak duże masz stoły, ile gości i które meni. My na poczatku chcieliśmy zrobić wydłużone bukiety na stołach, ale okazało się, że się nie zmieszczą, poza tym będą przeszkadzały obsłudze i mogły gościom. Dlatego na każdym ze stołów (14-16 osób) ustawiliśmy na środku duży szklany kielich ze świeczką, dół kielicha był udekorowany świeżymi kwiatami, cena takiego jednego stroiku wynosiła ok. 70 zł. Pani Magda powinna mieć zdjęcia, wiem że para po nas miała podobne strojenie, tylko z innymi kwiatami. Przypomniało mi się jeszcze, że alkohol był podawany przez kelnerów, na początku obawialiśmy się, że może coś zginąć, ale bezpodstawnie. Menu zmienialiśmy, praktycznie mieszaliśmy dania z różnych menu (nie było bigosu :)), tak aby zmieścić się w cenie. Osobiście polecam muszelki z makaronu nadziewane pastą z łososia lub tuńczyka, mi bardzo smakowały zresztą jak pozostałe dania, które niestety spróbowałam dopiero następnego dnia, gdyż z wrażeń nie chciało mi się jeść. Pozdrawiam
bardzo dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi.jesli ktos bedzie chcial cos dopisac to bylabym wdzieczna.jaka cena tortu???oni sami zamawiaja z sowy czy wy chcieliscie???troche malo tej dekoracji podstawowej bo koszt to 500zl
image
image

tak wyglądał stół z ciastami i owocami :)
image

ja mam zarezerwowana sale mala czy ktos mial na tej sali wesele??i jak?wystarczajaca na 60 osob??a moze na 70?nie wiem czy nie jest za "uboga"nawet z ta dekoracja!mieliscie takie ulozenie stolow jak na zdjeciach sali?prosze o wasze fotki tej malej sali.bardzo prosze manka_gdansk@wp.pl
image
witam :) pytanie do Kate - czy mogłabym prosić o podanie/wysłanie na maila ilości owoców jaką doradzono Wam w Gnieckim? będę miała podobną ilość gości na swoim weselu w innym lokalu i zastanawiałam się ile czego kupić. z góry dziękuję :) mój mail to ewa2077@wp.pl
malo chyba jest osob ktore mialy barfdz maja w Gnieckim wasele
image
aha jeszcze jedno czy z malej sali tej na 60 osob jest wyjscie na dwor???to chyba wazne zeby bylo wyjscie na "teras"
image
nie ma, trzeba wjechac winda na góre...

wg mnie dolna sala jest ciemna i nie ma efektu jak górna... ale na górną trzeba miec minimum chyba 80 osob...
image

Ewa, powiem szczerze, że nie pamiętam już ile czego mieliśmy kupić. Jeśli zapytasz p. Krzysia to na pewno Ci powie, poza tym możesz mieć wesele w innym sezonie niż my, co oznacza, że będą inne owoce :) Co do strojenia porozmawiaj z ich dekoratorką te stroiki za 60-70 zł od stołu są naprawdę fajne, możesz poprosić ich o zdjęcia. Wszystkiego dobrego, nie martw się, Gniecki zrobi wszystko tak, jak chcesz...
Też miałem wesele na dolnej sali co prawda niewielkie ale wesele sala nie jest ciemna ma bardzo dobrze rozstawione oświetlenie zresztą z tego co wiem na górnej sali zazwyczaj (oczywiście wedle wyboru) żaluzje są zamykane podczas wesela a do oświetlenia używane są sztuczne światła. Jeżeli chodzi o wyjście to także jest przechodząc przez klatkę schodową znajduje się tam także szatnia oraz palarnia pozdrawiam
ja mialam tam wesele! i zostalam baaaardzo zle rozczarowana! bylo wiele bledow takich jak np. tort maial byc 3 pietrowy a byl 2 wygladal jak zwykle ciasto.To nic do tego jak kelnerzy sie zachowywali tzn potrafili zniknac na dluzszy czas , wchodzili do kantorka z wodka a pozniej wychodzili do kuchni!jeden z gosci poprosil o czysty talerz to go calkowicie olano i nie podano mu tego talerza! kazano nam zaplacic z gory przed weselem mimo ze w umowie jest napisane reszte platnosci po zakonczonej imprezie! co do kelnerow to moge jeszcze dodac ze zaczeli sprzatac jak reszte gosci siedzialo jeszcze przy stole mimo ze umowa byla do 6 rano!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja bylam w Gnieckim u kolezanki na weselu swietny klimat jedzonko bardzo dobre :) Gdybym miala slub w Gdańsku to na pewno bym sie tam skusila :)
Byłam na weselu w Gnieckim rok temu, jedzenia było malo (chociaz to moze wina Panstwa Młodych, bo takie menu wybrali), ale w miare smaczne było. Reszta organizacji byla ok.
pwoedzcie mi jak mozna tutaj powklejac troche zdjec?
posiadam troche fotek stolu deserowego oraz tortu itp:P
najlepiej użyć tego programu

http://imageshack.us/
image

a o to kilka zdjec:
http://yfrog.com/f/2q20100807180630j/
http://yfrog.com/dy20100807180849j
http://yfrog.com/5c20100828155055j
polecam obejzec te kilka zdjec, wrazie potrzeby posiadam duzo duzo wiecej zdjec jesli ktos bedzie zainteresowany piszcie:0
jak mozesz to wklejaj jak najwiecej zdjec.a moze jakies potrawy?
image
manka_gdansk widzę, że masz tydzień przed nami Wesele:) Będziecie mieli na dolnej czy górnej sali? Czy wiecie już coś o dekoracji? Bierzecie tylko tą za 500 zł?
Hej my mamy w Gnieckim w kwietniu. Cena dekoracji waha się od 500-600zł w górę. Podobno najdroższa jaka była to za 1500 tylko wtedy kwiaty były na każdym filarze i na stołach.. :) My pewnie zdecydujemy się na tą najtańszą opcję, bo widzieliśmy na zdjęciach u znajomych :)
image
byłam wczoraj na kolacji w Gnieckim. Jeśli ktoś ma wątpliwości to niepotrzebnie - jedzenie jest przepyszne - zwłaszcza mięsa. Obsługa kelnerska też na wysokim poziomie. Na temat wesel niestety nie mogę się wypowiedzieć bo nie byłam, ale kiedyś zabierałam do tego hotelu grupy zorganizowane na obiad i też wszyscy byli pod wrażeniem jedzonka. PYCHOTKA!

HOTEL GNIECKI NA FACEBOOK ! DUŻO ZDJEĆ !!!

HOTEL GNIECKI NA FACEBOOK!!! ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z NASZYM PROFILEM NA FACEBOOK.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Hotel-Gniecki/153741191350941
aha to moze byc jeszcze drozej niz 500zl?no to extra.cenia sie za te dekoracje.bebeczka mi pisala ze kwiaty na stolach moga byc na filarach lampki na schodach ale nic nie pisala ze za dodatkowa oplata myslalam ze to juz jest w tych 500zl.
na dolnej malej sali
image
Witam
czy możecie podać namiary do dekoratorki z Gnieskiego p. Magdy?
tutaj lub na priv lub maila: tomojmail@op.pl

Pozdrawiam serdecznie :) i gratuluję :)
podaje namiary 501-464-752, magda.szymanska@onet.eu
image
byłam na weselu w hotelu Gniecki wielkie
rozczarowanie,obsługa nie miła,jedzenie niedobre
w ilosciach mikroskopijnych, wszystkie potrawy ozdobione galaretą,nawet sałatka jarzynowa zdecydowanie nie polecam, ceny z decydowanie za wysokie jak na taką kiepską usługę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
W odpowiedzi na Pani ocenę naszych usług uprzejmię chciałbym sprostować :
- Jeżeli chodzi o obsługę i smak potraw to jestem pewny, że wszystko
było na odpowiednim poziomie ponieważ sam dozoruje każde wesele.
- Każde z naszych dań ma gramaturę taką jaka jest podana w menu.
- Przekąski zimne (jak jest taka możliwość ) kroimy na połowe aby
zwiększyć ilość porcji.( organizatorów zapraszamy do wyrywkowego
przeważenia i wyliczenia porcji tuż przed przyjęciem)
- Wyszprycowana wokół luster galareta nie służy do konsumpcji tylko
jako element dekoracyjny. Natomiast jeśli chodzi o galaretkę w
sałatce warzywnej to po prostu się Pani zagalopowała.
- Jeżeli chodzi o ceny to nie wiem gdzie Pani się stołuje ale jak na Hotel
trzy gwiazdkowy to nasze ceny są jedne z najniższych w Gdańsku.
- Przypuszczam że Pani ocena była spowodowana zupełnie z innych
pobudek ,niż stan faktyczny. Zresztą na wszechobecnym
w Hotelu monitoringu wszystko można sprwadzić.Zapraszam
Z Poważaniem właściciel Hotelu K. Gniecki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

porazka

tez bylismy gośćmi na weselu w sierpniu i popieram opinie, kompletna porażka i rozczarowanie !!!! od a do z. jedzenie fatalne, obsluga totalnie nieogarnięta, desery koszmarne a wystrój jak na stypie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam

Ja miałam wesele 1.10.2011 na 100 osób i jestem bardzo zadowolona wszystko na 100% jedzenie ,dekoracja ,obsługa i własciciel polecam serdecznie :),pozdrawiam
po co podpisywac sie w innym watku innym nickiem?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Proszę o opinie z wesel z tego roku... Planuję ślub w sierpniu przyszłego roku i nie mogę się zdecydować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam wszystkim Hotel Gniecki. Wszystko wyszło super i bez stresu.
Kilka wizyt przed weselem w hotelu, ustalenie szczegółów z p. Krzyśkiem
i tyle.

Wzięliśmy dodatkowego kelnera ale 3 spokojnie by wystarczyło. Łącznie były 93 osoby.

Polecam wszystkim HG i nie stresujcie się, że coś nie wyjdzie bo potem człowiek sam się doszukuje problemów, których nikt nie zauważa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
na weselu bawiam sie u koleyanki 15.09.2012r. Sala bardzo ładna i za to plus.

Całe zycie moja rodzina prowadzi restaurację i z doświadczenia mogę powiedzieć że zauważyłam :

fakt ze mięsa musiały byc przygotowywane dużo wcześniej, były mrożone

Sosy z paczki

+ za swieży rosół :)

Dodatkowo obsługa ma duzy +. Zawsze pomagała :)

- za to że ok 22 poprosiłam o rosół bo barszczu nie lubie, a szef kuchni odmówił :(

Gdybym miała robic tam sama wesele zastanowiłabym się, oczywiście kazdy ma swój gust jednym sie podoba drugim nie Wg. mnie nie było najgorzej, lecz na 10 pkt. dałabym 4!
Do póki nie zatrudnią dobrego menadżera to nie polecam... szef nie ogarnia wesel, podpisuje co innego, podaje na wesele co innego. Wraz z mężem podpisywaliśmy umowę z menadżerem na 6 miesięcy przed weselem i niestety po 3 mies dowiedzieliśmy się od osób trzecich, że menadżer się zwolnił i nie ma nikogo na zastępstwo... ale to niestety było już za późno na zmianę sali... Szef strasznie dużo gada i nic z tego później na weselu nie ma... obiecywał pięknie wyrzeźbiony arbuz z naszymi imionami i datą ślubu... Tylko obiecywał... w umowie mieliśmy na wejście cole 0,2 na osobę... (niestety nasz błąd. bo dopiero po paru dniach na spokojnie obmyślaliśmy całe wesele i wtedy się nam przypomniało, że żadnej coli 0,2 nie było...) Co do toru, który jest załatwiany przez hotel... masakra... owszem, był baaadzo smaczny ale nie taki jak zamawialiśmy (tylko smaki się zgadzały..) No i nie polecam stołu wiejskiego... 1500 zł kosztuje a jedno wielkie "g" na nim jest.Szef pokazuje zdjęcia zupełnie innego stołu niż tego co jest na weselu (pokazuje wypełniony a na weselu świeci pustkami)
Po kartę do pokoju nowożeńców sami musieliśmy się prosić... koło godz 23 na stołach nie było talerzy i goście przez pół godz nie mieli na czym jeść... (...)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam na wstępie napiszę, że nie rozumiem niektórych z waszych opinii, miałem wesele w czerwcu i nie miałem, żadnych problemów co prawda umowę podpisywaliśmy z P. Krzysztofem w zeszłym roku w tym już nie pracował i resztę spraw dograliśmy z właścicielem krótko zwięźle i wszystko w temacie bez mydlenia oczu (z tego co wiem właściciel jest związany z tę branżą kilkanaście lat pracował i jako kelner i kucharz więc chyba ma pojęcie co i jak powinno wyglądać) co do Pana Krzysztofa to widziałem go kilka miesięcy temu w innym hotelu w okolicy ale tam też z tego co wiem już nie pracuje. Zamówiliśmy i stół wiejski i szynkę co do stołu znajdowało się na nim wszystko co miało być, a jak się skończyło to donosili chyba tak to powinno wyglądać, a szynka fajna dobrze wypieczona szkoda, że żona takiej nie robi :(. Owoce przywieźliśmy swoje kucharze wycieli z nich dekoracje, co prawda nie były to arcydzieła ale nic za to nie płaciliśmy, a fajnie wyglądało (chcieliśmy zamówić profesjonalnie rzeźbionego arbuza ale sorry 250zł za arbuza hmmm troszkę przesada). Obsługa miła pozdrowienia dla P. Iwony, jedzenie bardzo dobre chociaż zamówiliśmy trochę za dużo. Sala w piwnicy ale szczerze mówiąc kto na to zwraca uwagę. Apartament gratis na dwa dni piękny duży pokój nie ma sejfu w pokoju ale świadek zaniósł prezenty do sejfu przy recepcji i nic nie zniknęło po za tym cały hotel ma monitoring więc chyba nie ma problemu. No nic ja polecam wybieramy się z żoną na sylwestra więc pewnie w styczniu też będzie jakaś opinia pozdrawiam.
Witam!
Jestem zaskoczona niektórymi wypowiedziami. Ja miałam swoje wesele w sierpniu w hotelu Gniecki i jestem baaardzo zadowolona. Zresztą goście również. Wesele było na 60 osób, na dużej sali.
Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Pan Kazimierz doskonale zna się na swojej pracy, kompetentny a przy tym bardzo miły.
Jedzenie bardzo smaczne, mimo iż nie mieliśmy stołu wiejskiego to zostało na poprawiny i nie tylko :)
Obsługa sprawdziła się w 100%.
Nie znałam wcześniej wypieków cukierni, z którą współpracuje hotel.
I muszę przyznać, że tort węgierski i jagodowy był przepyszny.
Pokoje hotelowe przytulne i bardzo czyste.
Jeśli zastanawiacie się, gdzie wyprawić swoje wesele, to ja z całego serca gorąco polecam Hotel Gniecki.
Jestem przekonana, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tego hotelu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry