Widok
równiez rozważałam ten hotel ale zrezygnowalam. Są nowi, nie narobili sie jeszcze wesel więc wole nie ryzykować. Tuz po otwarciu znajomi mieli tam imprezę (nauczycielską) i nie byli zbyt zadowoleni. Ale kto wie, moze do przyszłego roku sie wprawią, w koncu kazdy kiedys zaczynał. Ja w kazdym razie wybrałam inny sprawdzony i polecony przez znajomych lokal.
Byliśmy tam na ślubie w czerwcu br i podobało nam się bardzo. Sala piękna (przynajmniej ta górna, dolnej nie widzieliśmy "w akcji"), rewelacyjne oświetlenie, pyszne jedzenie. Zdjęcia i film wyszły imho bardzo fajnie (zdjęcia można obejrzeć, są na naszej stronie w dziale portfolio - Sylwia i Szymon, jeszcze przez kilka dni.. Potem mały remoncik). Do tego cudny apartament dla pary młodej, więc nie będzie trzeba zostawiać dziecka w domu. Wszystko to razem zadecydowało, że sami będziemy tam mieć wesele w lipcu 2010r. :)
z tego co pamietam to sala ok, obsługa byla świezutka wiec pozostawiala najwiecej do zyczenia ( otwozyli sie w maju a impreza była w czerwcu) . Co do jedzenia to ładnie przystrojone, niektórym smakowalo a niektorzy wyszli glodni. Nie chce sie wdawac w szczegóły. Nie robie tam wesela bo nie chce zeby się uczyli m.in. na mnie. Z tego co słyszalam to nawet nie maja jeszcze kucharza na stałe ale nie wiem tego na 100%.
oglądałam zdjęcia i ta duża sala wydaje mi się na małą. Ja wstępnie mam zarezerwowaną małą sale, na 60 osob. Niestety nie moge tej sali zobaczyc osobiście bo mieszkam za granicą. Moja mama ją tylko oglądała ale jak zobaczyłam że duża sala wygląda na tak małą to się zastanawiam jak wygląda ta mała :(( Może ktoś widział małą sale w "akcjii"??
Dzień dobry.Hotel Gniecki w Przejazdowie jako budynek jest nowy,drugi po Gościńcu na ul. Kartuskiej.Jestem właścicielem tego hotelu i pracuję w gastronomi od 30 lat na lądzie i na morzu.Szef kuchni oraz jego z-ca to ludzie z ponad 20 letnim starzem z wieloma branżowymi nagrodami (pracowałem razem z nimi )Zapewniam Państwa że nikt z mojego personelu nie będzie się uczył na Waszych weselach ponieważ zorganizowaliśmy ich setki z bardzo dobrym i uczciwym skutkiem.Zapraszam Młode Pary do naszego Hotelu i zapewniam że zrobimy wszystko aby ten niepowtarzalny dzień w Waszym Zyciu pozostał w Waszej pamięci oraz Gości na wiele lat. Z poważaniem K. Gniecki
0
0
Witam...:)
W październiku miałam okazję dekorować salę ( u góry ) w Hotelu Gniecki. Spędziłam tam troszkę czasu i widziałam wszystkie przygotowania na własne oczy. Cała organizacja przebiegała znakomicie, obsługa i pracownicy tego hotelu bardzo mili i na wysokim poziomie. Z opini P.Młodej dla , której była wykonywana dekoracja, wszystko było wspaniałe i bez zarzutów...:)
Polecam..:)
W październiku miałam okazję dekorować salę ( u góry ) w Hotelu Gniecki. Spędziłam tam troszkę czasu i widziałam wszystkie przygotowania na własne oczy. Cała organizacja przebiegała znakomicie, obsługa i pracownicy tego hotelu bardzo mili i na wysokim poziomie. Z opini P.Młodej dla , której była wykonywana dekoracja, wszystko było wspaniałe i bez zarzutów...:)
Polecam..:)
Oprócz stołu wiejskiego są jeszcze inne dania do zamówienia: szynki, prosię itd.
Należy pamiętać, że dodatkowo płaci się za obsługę i wystrój sali, ale są to niewielkie koszta w porównaniu do konkurencji.
Nie ma za to korkowego!
Z miejsc, które oglądaliśmy te wydaje nam się naprawdę urokliwe i atrakcyjnie cenowo.
Planujemy właśnie tam zorganizować wesele :)
Należy pamiętać, że dodatkowo płaci się za obsługę i wystrój sali, ale są to niewielkie koszta w porównaniu do konkurencji.
Nie ma za to korkowego!
Z miejsc, które oglądaliśmy te wydaje nam się naprawdę urokliwe i atrakcyjnie cenowo.
Planujemy właśnie tam zorganizować wesele :)