Widok

Hotel Opera

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy macie może jakieś opinie o tym hotelu? Słyszałam na razie tylko pochlebne opinie, podoba nam się ich oferta, więc ...sama nie wiem. Pomocy! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bawilam sie tam w zeszly roku i powiem szczerze ze mi sie nie podobalo.Jedzenia bylo bardzo malo o godz 21 wjechal szwedzki stol i na tym sie skonczylo:(malo miejsca do tanca chociaz sala bardzo ladna to zalezy ile kto bedzie mial osob bo u nas bylo 100.Kelnerki nie byly dosyc symatyczne no ale moze trafilam na zly dzien:)
ja też mam podobne zdanie o weselu w Operze, byłam tam gościem i potwierdzam Twoją opinię.Panie kelnerki widać nieczęsto są w dobrym
humorze i same złe dni mają.
Szefowa miała tam wesele córki w sierpniu 2005 roku. Była bardzo zadowolona.
Ja też byłam tam na weselu dwa lata temu. Co do ilości jedzenia tak całościowo to sie bym nie czepiała, bo oprócz dania głownego był i szwedzki stół i grill po północy na zewnątrz, ale faktycznie danie główne nie powalało ilością i chłopacy chcieli dzwonić po pizzę :-) Ja Opery nie brałam pod uwagę bo duże grupy rozdzielają i to mi sięnie podobało, ale tak to było sympatycznie. Fotograf zrobił sobie kącik i cykał wszystkim zdjęcia - ciekawie ...
Byłam tam na weselu 2 lata temu, zdecydowanie nie polecam.
Przede wszystkim osobna sala do jedzenia i osobna do tańca. Takie sale nie nadają się na wesela.
Obsługa była bardzo wolna i również w złym humorze.
Jedzenie wg mnie bardzo mało.
A ja odpowiem odwrotnie- miałam tam wesele w sierpniu i jestem bardzo zadowolona. Generalnie wszystko zależy od tego jak się dogadasz, a nie oczekujesz, że kelnerzy będą ci czytać w myślach. Jak nam coś nie pasowało, to prosiłam żeby robili to tak i tak i wtedy grało.
Menu trochę urozmaiciliśmy, cena się nie zmieniła, a stoły były pełne. Nikt nie był głodny, ciast też było full.
Nasze przyjęcie było na ok. 50 osób i miejsca było akurat. Nikomu nie przeszkadzała osobna sala do tańców, bo akurat mieliśmy takich gości, że kto chciał to szedł się bawić, a kto nie ten siedział przy stole i mógł spokojnie porozmawiać, a nikt mu nie skakał nad głową...
No i ta okolica- las, cisza, ogródek, apartament dla nowożeńców...:) Ach, aż mi się łezka zakręciła...

Hej, czy możemy porozmawiać o tym przez maila? Chętnie popytałabym Cię troche o to, co udało Ci sie tam wynegocjować (czy miałas własne napoje i alkohole, w jakiej ilości itp). Mogę napisac do Ciebie na priva?, pozdrawiam,
Ewa
Jasne, pisz!

do góry