Widok

Hotel Podewils

Witam, wysłałam cv na stanowisko recepcjonistka w hotelu Podewils.
Czy ktoś tam pracował, zależy mi na opiniach. Tutaj ogłoszenie:
http://praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/recepcjonista_hotelowy-1844069.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś byłam na rozmowie ale na stanowisko kelnerki, nędza, najniższa krajowa, wymagania duże bo "niby" to hotel z wyższej półki a warunki słabe, umowa zlecenie na umowę o pracę trzeba sobie zasłużyć , może teraz coś sie zmieniło ale jakieś trzy lata temu było tak jak opisuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za informacje. Mnie także się wydawało, że taki hotel jak ten oferuje lepsze warunki pracy. Czy ktoś jeszcze może coś powiedzieć o tym miejscu pracy?
jak szukasz pracy to chyba potrzebują na recepcje do bartana w sobieszewie, najlepiej jechać samemu i pogadać z panią dyrektor,super też nie jest ale chyba te 10 zł na godzinę mają, trzeba twardo stawiać warunki i być gruboskórnym :-)
prawda jest taka, ze nie ma co nastawiac sie na wysokie zarobki, nawet w hotelach wielogwiazdkowych.Na stanowiskach "fizycznych" mozna zarobic odrobine wiecej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda, słyszałam, że np. w Hiltonie mimo ciężkiej pracy fizycznej kobiety zarabiają baaardzo mało. 10 zł na godzinę to teraz stawka z kosmosu dla wielu pracodawców a ceny rosną ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolejny raz szukają
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/recepcjonista-ka-ogl6763553.html

Czy tak słabo płacą?
Pracowalem w Podewilsie place co do wymogow sa beznadziejne nawet i recepcjonista nie raz tam musi zajmowac sie ogrodem. Czy znoszeniem prania. Za 1300 to juz lepiej isc na budowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam pracy w tym Hotelu(mam tu na myśli recepcję), praca za 1300 zł a do wyrobienia ok 200 h . 6 dni w tygodniu po 8 h.
Najlepiej znać biegle angielski i niemiecki.
Personel w Hotelu bardzo fajny ale co z tego.
STRASZNE POMIATANIE LUDŹMI ! ZAKWATEROWANIE W OKROPNYM BUDYNKU ( NIEGDYŚ STAJNIA ). CZASAMI KOŃCZY SIĘ PRACĘ O 3 W NOCY A ONI WYŁĄCZAJĄ DOSTĘP CIEPŁEJ WODY OKOŁO 22 I TRZEBA KĄPAĆ SIĘ W ZIMNEJ WODZIE...

Inne tematy z forum Praca

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

do góry