Widok
Ostatni dzien Montsegur
Wzeszlo slonce
jak zwykle...
Tylko ptaki jakos zamilkly
Skaly byly jak skaly
drzewa szumialy
tylko wiatr byl bardziej goracy
od ognia
Nie pytaj gor czy widzialy
(widzialy)
ani deszczu czy plakal
(plakal)
Plakaly kamienie
kamiennymi lzami
strumienie powtarzaly
slowa Ciszy.
Bo Cisza ogarnela swiat.
Ludzie zamilkli
i milcza przez wieki
I tylko bialy golab
polozy czasem
u stop gory
bialy kwiat...
Ps.Marzan - to wlasciwie mialo isc do Kufla, ale znow nie moge wysylac maili. Jakbys to wpuscil, to bedzie mi milo...Pozdrawiam.
jak zwykle...
Tylko ptaki jakos zamilkly
Skaly byly jak skaly
drzewa szumialy
tylko wiatr byl bardziej goracy
od ognia
Nie pytaj gor czy widzialy
(widzialy)
ani deszczu czy plakal
(plakal)
Plakaly kamienie
kamiennymi lzami
strumienie powtarzaly
slowa Ciszy.
Bo Cisza ogarnela swiat.
Ludzie zamilkli
i milcza przez wieki
I tylko bialy golab
polozy czasem
u stop gory
bialy kwiat...
Ps.Marzan - to wlasciwie mialo isc do Kufla, ale znow nie moge wysylac maili. Jakbys to wpuscil, to bedzie mi milo...Pozdrawiam.
PIA
Wierze..za nas obie, dla nas.. I nie pozwole zniszczyc Twoich marzen, bo sa tez moimi. Wiesz o tym.. Wspomnienia budza koszmary, ale one sa tylko czescia. mala czescia pamieci calego zycia. A ono bylo warte tego. by teraz je pamietac. Bez niego nie byloby nas teraz.. ani swiatla, ani milosci. Dziekuje, Kochanie. Dziekuje, ze jestes, ze wytrzymalas..mimo wszystko. Dziekuje, ze moge z Toba/dla Ciebie zyc. I dla nich..ktorzy kiedys znow beda nas potrzebowac.
Juz koniec zlego snu.. juz nastal swit..a ja wlewam w Ciebie nowe sily.. przyjmij je..przyjmij mnie..jeszcze raz.
Juz koniec zlego snu.. juz nastal swit..a ja wlewam w Ciebie nowe sily.. przyjmij je..przyjmij mnie..jeszcze raz.
Esclarmonde
2. Tak wiec czy warto snic, czy warto marzyc? tak latwo spalic, zabic, wysmiac marzenia... Wydaje mi sie jjednak, ze warto... bo to marzenia i sny sa wszystkim, to idee tworza wszystko, niosa sile i nadzieje... Po to sa wlasnie najblizsi - rodzina, przyjaciele - by wspierac nasze marzenia w chwilach, gdy zaczynamy watpic... DziekujeCi, H-chan, ze gdy nie mam sil wierzyc i marzyc, Ty robisz to i za siebie, i za mnie..
Esclarmonde
1. Czasami budzi sie pamiec... Przynosi najpiekniejsze wspomnienia, ktore dodaja sil i energii w kazdym czasie i miejscu, unosza jak wiatr... Budza dziwna Muzyke - jak smiech dziecka, spiew syreny i swiatlo odleglych gwiazd...Ale pamiec miesci w sobie rowniez najgorsze koszmary. Kazdy z Was je zna, sny, po ktorych boimy sie znowu zasnac, wspomnienia, zabijajace dusze, niszczace umysly...
AGENTKA JO
Hej! Pisze juz na wtorek, bo nie moge dalej odpowiadac na SMSy, chlip! Dziekuje za dzisiejszego i odwzajemniam pozdrowienia. Nie no, zakrecilyscie mnie w petelke hi hi...Moje przypuszczenia z listu musialy Was ubawic. Ok, czekam, moze jutro wreszcie dojdzie list od Ciebie, jak pisalam kartka juz jest. Trzymaj sie!^_^