Widok
dziwne
te godziny mojego siedzenia na tym HP, ale czasmi mi tak na przerwie wypadnie wolna chwila...
Ja juz chyba nie bede pisala WSYSTKICH kawlaow o Malyszu ktore uslysze, tylk omoze te naj.. naj.. naj lepsze.
Bo czytalam, musze sie przyznac w POLITYCE ostatnio o nim i o manii na jego temat, no i chyba mnie ogarnela.
Nie znam nikogo (prawie) kto by mial takiego fiola na jego punkcie.
Ale ja tylko na niego lubie (bardzo) patrzec, i nie pluje sie kiedy zajmuje drugie czy trzecie miejsca na podium, nie jak ci idioci z rysunku.
Teraz moglby sobie spasc ze skoczni nawet, po raz drugi wyskoczyc bez nart, nawet zjechac z niej na sankach, ale gdyby usmiechnal sie do kamery...
Usprawiedliwia sie ten kto czuje sie winny, ale ze mna jest inaczej
Jestem pewnego rodzaju psychiczna ekshibicjonistka.
Pozdrawiam wszystkich
Ja juz chyba nie bede pisala WSYSTKICH kawlaow o Malyszu ktore uslysze, tylk omoze te naj.. naj.. naj lepsze.
Bo czytalam, musze sie przyznac w POLITYCE ostatnio o nim i o manii na jego temat, no i chyba mnie ogarnela.
Nie znam nikogo (prawie) kto by mial takiego fiola na jego punkcie.
Ale ja tylko na niego lubie (bardzo) patrzec, i nie pluje sie kiedy zajmuje drugie czy trzecie miejsca na podium, nie jak ci idioci z rysunku.
Teraz moglby sobie spasc ze skoczni nawet, po raz drugi wyskoczyc bez nart, nawet zjechac z niej na sankach, ale gdyby usmiechnal sie do kamery...
Usprawiedliwia sie ten kto czuje sie winny, ale ze mna jest inaczej
Jestem pewnego rodzaju psychiczna ekshibicjonistka.
Pozdrawiam wszystkich
................................................................................
Z WYSOKA RZUCAM KOŚĆMI WRÓŻBY.RĘCE JEDNAK NIE SĄ MOJE.WYTRZYMAŁY WIELE I NAUCZYŁY SIĘ, BY DOTYKAĆ NIE TYLKO TEGO, CO NA POWIERZCHNI.
SIEDEM KOŚCI;CZTERY CZERWONE , TRZY BIAŁE.BIAŁE USTAWIAJĄ SIĘ PIERWSZE.WSZYSTKIE CZASZKI-ZWIASTUJĄ ŚMIERĆ I NIEBEZPIECZEŃSTWO.Z CZERWONYCH JEDNA NOSI ZNAK WODY, BĘDĄCY SYMBOLEM PODRÓŻY, DRUGA WSKAZUJE GWIAZDĘ NIEZNANEGO, CO MOŻE RÓWNIEŻ OZNACZAĆ MIŁOŚĆ, A POZOSTAŁE REPREZENTUJĄ CZASZKI NIEBEZPIECZEŃSTWA.WIDAĆ PRZEPOWIEDNIĘ W PUSTYCH NACZYNIACH, LECZ KOŚCI NIE POSIADAJĄ WRAŻLIWOŚCI KRWI.
SEN DOBIEGA KOŃCA.
PRZEBUDZIŁAM SIĘ.KOŚCI SĄ POZA ZASIĘGIEM MEJ DŁONI ŚMIERTELNICZKI.MOJE RĘCE SĄ NICZYM RĘCE DUCHA.
SIEDEM KOŚCI;CZTERY CZERWONE , TRZY BIAŁE.BIAŁE USTAWIAJĄ SIĘ PIERWSZE.WSZYSTKIE CZASZKI-ZWIASTUJĄ ŚMIERĆ I NIEBEZPIECZEŃSTWO.Z CZERWONYCH JEDNA NOSI ZNAK WODY, BĘDĄCY SYMBOLEM PODRÓŻY, DRUGA WSKAZUJE GWIAZDĘ NIEZNANEGO, CO MOŻE RÓWNIEŻ OZNACZAĆ MIŁOŚĆ, A POZOSTAŁE REPREZENTUJĄ CZASZKI NIEBEZPIECZEŃSTWA.WIDAĆ PRZEPOWIEDNIĘ W PUSTYCH NACZYNIACH, LECZ KOŚCI NIE POSIADAJĄ WRAŻLIWOŚCI KRWI.
SEN DOBIEGA KOŃCA.
PRZEBUDZIŁAM SIĘ.KOŚCI SĄ POZA ZASIĘGIEM MEJ DŁONI ŚMIERTELNICZKI.MOJE RĘCE SĄ NICZYM RĘCE DUCHA.
????????????????????????????????????????????
ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ, LECZ DLACZEGO RYTUAŁY ZMIANY TAK ŻLE OBCHODZĄ SIĘ Z TYMI, KTÓRZY ZOSTALI?NAWET ZNAJOMOŚĆ CIĄGŁOŚCI SPRAW NIE OSZCZĘDZA ŻALU ROZŁĄKI.
CZYM SĄ WŁAŚCIWE DUCHY?FILOZOFOWIE TWIERDZĄ, ŻE SĄ WSPOMNIENIAMI ZACHOWUJĄCYMI SIĘ Z REZERWĄ, ODCZUWAJĄCYMI.JEŚLI TO PRAWDA, JAKA JEST ZATEM RÓŻNICA MIĘDZY NIMI A WCIELENIAMI DUSZ?DUCHÓW NIE OGRANICZA ANI CZAS ANI PRZESTRZEŃ.SĄ WIĘCEJ NIŻ TYLKO SAMYMI SOBĄ.
NALEŻĄ DO WIĘKSZEJ CAŁOŚCI.
ZNISZCZ WSPOMNIENIA TEGO ŚWIATA, A ZNISZCZYSZ NASTĘPNY.
CZYM SĄ WŁAŚCIWE DUCHY?FILOZOFOWIE TWIERDZĄ, ŻE SĄ WSPOMNIENIAMI ZACHOWUJĄCYMI SIĘ Z REZERWĄ, ODCZUWAJĄCYMI.JEŚLI TO PRAWDA, JAKA JEST ZATEM RÓŻNICA MIĘDZY NIMI A WCIELENIAMI DUSZ?DUCHÓW NIE OGRANICZA ANI CZAS ANI PRZESTRZEŃ.SĄ WIĘCEJ NIŻ TYLKO SAMYMI SOBĄ.
NALEŻĄ DO WIĘKSZEJ CAŁOŚCI.
ZNISZCZ WSPOMNIENIA TEGO ŚWIATA, A ZNISZCZYSZ NASTĘPNY.
A JA NIRVANĘ CIEPLUTKO POZDRAWIAM
Leno, z Ciebie rozumna istotka i zobaczysz, ze jak już swoim życiem będziesz żyć to wszystko dobro, które wyłożysz będzie wynagrodzone, dla Ciebie.
może to dziwne, ale ja cały czas wierzę w sprawiedliwość
, , , po części dlatego, że w kość czasem dostaję - za swoje zło.
trzymam kciuki za Ciebie :) :) :)
może to dziwne, ale ja cały czas wierzę w sprawiedliwość
, , , po części dlatego, że w kość czasem dostaję - za swoje zło.
trzymam kciuki za Ciebie :) :) :)
dopiero to odkryliście, że NIHIL NOVI ??
CÓŻ ZA BRAK SPOSTRZEGAWCZOŚCI. jA TU PISZĘ PO TO ABY COŚ TU WYWOŁAĆ, BO WSZYSCY JUŻ NUDZĄ. TU TRZEBA PROWOKACJI DO REAKCJI, HIHIHIHI...
BO SERIO CHRZANIĄ O NICZYM
TY PIK POKPOKU MASZ NORMALNIE R.A.C.J.Ę.
WSZYSTKO NA WASZE POZIOMY JUZ JEST POODKRYWANE
NUDY, CO ???
hihihihihihi
pozdrawiam was
BO SERIO CHRZANIĄ O NICZYM
TY PIK POKPOKU MASZ NORMALNIE R.A.C.J.Ę.
WSZYSTKO NA WASZE POZIOMY JUZ JEST POODKRYWANE
NUDY, CO ???
hihihihihihi
pozdrawiam was