Widok

I leci...

i leci...

i leci...

i leci...

i leci...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aik

Zatem pokoj!
Masz racje, po prostu nie wszyscy nazywaja Rex Mundi Bogiem. Dla mnie jest On jednak drugorzedna sila, mimo wladzy nad tym swiatem (tez nie nieograniczonej). Jezus pod wplywem Rex Mundi zmieniony w Rzym? Slyszalam o tym, interesujace...ale to ludzie po Jezusie stworzyli ten symbol zla...
Czytales "Swiety Graal Swieta Krew", jak sadze? Intryguje mnie tamta teoria adj. "dalszych dziejow" Jezusa i Marii Magdaleny...
Katarskie pozdrowienia!

Świetliku

zbierasz jeszcze kalendarzyki?
znalazłam troszku :-)

7sk

nie odpowiadam??dziwne

ja

mysle, ze ten siodmy z kolei

kurcze...

w czwartek bylamw stacji krwiodawstwa, ze skutkiem pozytywnym - no i konsekwencje sa takie, zetak jak jestem 'zimnokrwista' przez trzy czwarte roku i cisnienie ledwie pelznie, tak teraz jest bardzo nieskie(meteorologiczne), a ja mam lapy wprost lodowate. Chyba to nie byl najlepszy pomysl o tej porze roku, dobrze ze nastepnym razem bede odawala dopiero w maju.

w barze

siedza Malysz, Schmitt i Ahonen. Ahonen mowi:
- panowie, wczoraj czytalem 101 dalmatynczykow, a dzisiaj skoczylem 101 metrow!Dziwne nie?
Schmitt na to:
- a ja czytalem wczoraj "105 sposobow na kobiety' a dzisiaj polecialem 105 metrow!!!
Malysz przerazony lapie sie za glowe:
- panowie, przerywamy zawody!!! Wczoraj skonczylem "20 000 mil podmorskiej zeglugi!!!

wredne

a jaka jest roznica miedzy Golota a Malyszem?
Malysz przebywa dluzej w powietrzu niz Golota na ringu...

PSZCZÓŁKO EVO ! ! !

Hmmm, sporo wody upłynęło w Wiśle od naszego ostatniego pisania.Czas to zmienić! Mam w końcu internet, ale pierwszego rachunku - nie powiem - strasznie się boję! Zdarzyło się już, że kończyłem "internetować" przed pierwszą w nocy!!
Nie pytałaś mnie jeszcze o imię.Nie jesteś ciekawa, co?
Nie chcę w końcu być dla Ciebie tylko jakimś tam Ba-o!No to śmiało - zgaduj! Zaczyna się na "M".
Interesuje mnie pewna dziedzina życia, więc zapytam Cię Droga Pszczółko, co oznacza nazwa "Potok"?Chyba wiesz?
Miło wiedzieć, że jesteś humanistką.Chyba ludzi z takimi zainteresowaniami ubywa... A może jednak zdecydujesz się na UG, hę?
"Gratkowaliśmy" ostatnio o miłości.Wprawdzie facet ma z reguły kłopot z wyrażaniem swoich uczuć, ale zaufam Ci i pogadamy o moich(też Twoich) kłopotach, tak?Zresztą częściowo już je znasz.Pamiętasz- Ewa-Ewelina-Emilia!!?
Mam pytanie.Czy i Ciebie opanowała "Małyszomania"?
Dobrze, na tym dziś skończę.Postaraj się odpisać w czwartek lub w piątek.Mam nadzieję, że w tym hydeparkowym chaosie Z N A J D Z I E S Z moje pisanie do Ciebie ! ! !
Ściskam Cię mocno i ciepło. PA!

Lennonko

nawzajem :)
a Polska dzisiaj na 5 miejscu 0.4 przed niemcami :)))

OJ WICHERKU :`)

JAK JA CHĘTNIE ZAWITAM U CIEBIE. BARDZO LUBIE TWUJ DOMEK I GOŚCIĆ U CIEBIE :`)) W PON I WTOREK MA PRÓBNĄ, POTEM W TYGOBNIU MAYBE UDA MI SIĘ SKOCZYC DO CIEBIE. jAK TY MAS ZAJECIA?? POZNO KONCZYSZ CZY WCZESNIE??

???

Tak jakoś ostatnio dręczy mnie pytanie:czym jest życie?Pytanie niby proste ale odpowiedzi jednak nie uzyskałem...

Kapitan Zbik

"Zycie jest tylko przechodnim polcieniem
Nedznym aktorem, ktory swoja role
przez pare godzin wygrawszy na scenie
w nicosc przepada, powiescia idioty
glosna, wrzaskliwa, a nic nie znaczaca."
(Shakespeare)
To niezbyt optymistyczna dla ludzi definicja, ale moze jest w niej troche prawdy...(?)

AGENTKA JO

Hej! Pisze juz na wtorek, bo nie moge dalej odpowiadac na SMSy, chlip! Dziekuje za dzisiejszego i odwzajemniam pozdrowienia. Nie no, zakrecilyscie mnie w petelke hi hi...Moje przypuszczenia z listu musialy Was ubawic. Ok, czekam, moze jutro wreszcie dojdzie list od Ciebie, jak pisalam kartka juz jest. Trzymaj sie!^_^

Cathar Dream

Zwroc twarz ku zachodowi
spojrz w horyzont o zachodzie slonca...
Jestem tam...
sa nasze marzenia
I melodia nienapisana
Piesn jeszcze niezaspiewana
A nade wszystko
Nasze polaczenie
Swiety Sakrament
i wiatr...
( Dla M./Am de Pereille)

Świetliku

w czwartek tylko wieczorkiem mam trening. ewentualnie sroda po 15
pasuje?

Wicherek

powinnas spac
juz po dobranocce

Lennonko

Nie przejmuj sie, jak mi mierzono cisnienie, to po chwili uslyzalam pytanie "jakim cudem ty jeszcze zyjesz"? Bylo ponizej skali.Pisalam Ci, ze jestem "kosmitka"...^_^"
Pozdrawiam!

DORTKO -WICHERKU SŁODKI

PRZEPRASZAM, ZE W TYM TYGODNIU NIE-E. CZY MOZEMY NA PRZYSZLY SIE UMÓWIĆ?? MAM TERAZ MATURKĘ I JADĘ DO BYDGOSZCZY W SRODE A POTEM JUZ SAMA NIE WIEM O CO CHODZI.... ALE W PRZYSZLYM Z MIŁĄ CHĘCIĄ :`))
POZDRAWIAM CIE GORĄCO DOROTKO :`) I POWODZENIA NA TRENINGU :)

uj, hihi

jest rano, juz wstalam a tu caly czas ja tylko na hyde park, ale fajowsko :`))
wlasnie jade na próbną maturę z polaka i nie wiem czemu ale cholernie się denerwuję, TO CHORE !!! PO CO ??
a zresztą nieważne
śpijcie spokojnie
papa

Esclarmonde

1. Czasami budzi sie pamiec... Przynosi najpiekniejsze wspomnienia, ktore dodaja sil i energii w kazdym czasie i miejscu, unosza jak wiatr... Budza dziwna Muzyke - jak smiech dziecka, spiew syreny i swiatlo odleglych gwiazd...Ale pamiec miesci w sobie rowniez najgorsze koszmary. Kazdy z Was je zna, sny, po ktorych boimy sie znowu zasnac, wspomnienia, zabijajace dusze, niszczace umysly...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry