Widok
Aik
Zatem pokoj!
Masz racje, po prostu nie wszyscy nazywaja Rex Mundi Bogiem. Dla mnie jest On jednak drugorzedna sila, mimo wladzy nad tym swiatem (tez nie nieograniczonej). Jezus pod wplywem Rex Mundi zmieniony w Rzym? Slyszalam o tym, interesujace...ale to ludzie po Jezusie stworzyli ten symbol zla...
Czytales "Swiety Graal Swieta Krew", jak sadze? Intryguje mnie tamta teoria adj. "dalszych dziejow" Jezusa i Marii Magdaleny...
Katarskie pozdrowienia!
Masz racje, po prostu nie wszyscy nazywaja Rex Mundi Bogiem. Dla mnie jest On jednak drugorzedna sila, mimo wladzy nad tym swiatem (tez nie nieograniczonej). Jezus pod wplywem Rex Mundi zmieniony w Rzym? Slyszalam o tym, interesujace...ale to ludzie po Jezusie stworzyli ten symbol zla...
Czytales "Swiety Graal Swieta Krew", jak sadze? Intryguje mnie tamta teoria adj. "dalszych dziejow" Jezusa i Marii Magdaleny...
Katarskie pozdrowienia!
kurcze...
w czwartek bylamw stacji krwiodawstwa, ze skutkiem pozytywnym - no i konsekwencje sa takie, zetak jak jestem 'zimnokrwista' przez trzy czwarte roku i cisnienie ledwie pelznie, tak teraz jest bardzo nieskie(meteorologiczne), a ja mam lapy wprost lodowate. Chyba to nie byl najlepszy pomysl o tej porze roku, dobrze ze nastepnym razem bede odawala dopiero w maju.
w barze
siedza Malysz, Schmitt i Ahonen. Ahonen mowi:
- panowie, wczoraj czytalem 101 dalmatynczykow, a dzisiaj skoczylem 101 metrow!Dziwne nie?
Schmitt na to:
- a ja czytalem wczoraj "105 sposobow na kobiety' a dzisiaj polecialem 105 metrow!!!
Malysz przerazony lapie sie za glowe:
- panowie, przerywamy zawody!!! Wczoraj skonczylem "20 000 mil podmorskiej zeglugi!!!
- panowie, wczoraj czytalem 101 dalmatynczykow, a dzisiaj skoczylem 101 metrow!Dziwne nie?
Schmitt na to:
- a ja czytalem wczoraj "105 sposobow na kobiety' a dzisiaj polecialem 105 metrow!!!
Malysz przerazony lapie sie za glowe:
- panowie, przerywamy zawody!!! Wczoraj skonczylem "20 000 mil podmorskiej zeglugi!!!
PSZCZÓŁKO EVO ! ! !
Hmmm, sporo wody upłynęło w Wiśle od naszego ostatniego pisania.Czas to zmienić! Mam w końcu internet, ale pierwszego rachunku - nie powiem - strasznie się boję! Zdarzyło się już, że kończyłem "internetować" przed pierwszą w nocy!!
Nie pytałaś mnie jeszcze o imię.Nie jesteś ciekawa, co?
Nie chcę w końcu być dla Ciebie tylko jakimś tam Ba-o!No to śmiało - zgaduj! Zaczyna się na "M".
Interesuje mnie pewna dziedzina życia, więc zapytam Cię Droga Pszczółko, co oznacza nazwa "Potok"?Chyba wiesz?
Miło wiedzieć, że jesteś humanistką.Chyba ludzi z takimi zainteresowaniami ubywa... A może jednak zdecydujesz się na UG, hę?
"Gratkowaliśmy" ostatnio o miłości.Wprawdzie facet ma z reguły kłopot z wyrażaniem swoich uczuć, ale zaufam Ci i pogadamy o moich(też Twoich) kłopotach, tak?Zresztą częściowo już je znasz.Pamiętasz- Ewa-Ewelina-Emilia!!?
Mam pytanie.Czy i Ciebie opanowała "Małyszomania"?
Dobrze, na tym dziś skończę.Postaraj się odpisać w czwartek lub w piątek.Mam nadzieję, że w tym hydeparkowym chaosie Z N A J D Z I E S Z moje pisanie do Ciebie ! ! !
Ściskam Cię mocno i ciepło. PA!
Nie pytałaś mnie jeszcze o imię.Nie jesteś ciekawa, co?
Nie chcę w końcu być dla Ciebie tylko jakimś tam Ba-o!No to śmiało - zgaduj! Zaczyna się na "M".
Interesuje mnie pewna dziedzina życia, więc zapytam Cię Droga Pszczółko, co oznacza nazwa "Potok"?Chyba wiesz?
Miło wiedzieć, że jesteś humanistką.Chyba ludzi z takimi zainteresowaniami ubywa... A może jednak zdecydujesz się na UG, hę?
"Gratkowaliśmy" ostatnio o miłości.Wprawdzie facet ma z reguły kłopot z wyrażaniem swoich uczuć, ale zaufam Ci i pogadamy o moich(też Twoich) kłopotach, tak?Zresztą częściowo już je znasz.Pamiętasz- Ewa-Ewelina-Emilia!!?
Mam pytanie.Czy i Ciebie opanowała "Małyszomania"?
Dobrze, na tym dziś skończę.Postaraj się odpisać w czwartek lub w piątek.Mam nadzieję, że w tym hydeparkowym chaosie Z N A J D Z I E S Z moje pisanie do Ciebie ! ! !
Ściskam Cię mocno i ciepło. PA!
AGENTKA JO
Hej! Pisze juz na wtorek, bo nie moge dalej odpowiadac na SMSy, chlip! Dziekuje za dzisiejszego i odwzajemniam pozdrowienia. Nie no, zakrecilyscie mnie w petelke hi hi...Moje przypuszczenia z listu musialy Was ubawic. Ok, czekam, moze jutro wreszcie dojdzie list od Ciebie, jak pisalam kartka juz jest. Trzymaj sie!^_^
Esclarmonde
1. Czasami budzi sie pamiec... Przynosi najpiekniejsze wspomnienia, ktore dodaja sil i energii w kazdym czasie i miejscu, unosza jak wiatr... Budza dziwna Muzyke - jak smiech dziecka, spiew syreny i swiatlo odleglych gwiazd...Ale pamiec miesci w sobie rowniez najgorsze koszmary. Kazdy z Was je zna, sny, po ktorych boimy sie znowu zasnac, wspomnienia, zabijajace dusze, niszczace umysly...