Widok
Dziekuje Ci Roksana...przynajmniej umiesz czytac ze zrozumieniem ;)
Surin.Wesele robimy dla nas bo tego chcemy i to bardzo...i chcemy zeby nasza rodzina byla tego swiadkiem i bardzo wazne jest dla nas to zeby sie dobrze bawili...ale 35 tys jak zauważyłas to duuuuzo kasy...a chyba logiczne jest to ze na kazdym weselu dostaje sie jakies pieniadze prawda ? Wiec wiem ze w jakiejs czesci sie to zwroci.
P.S a ja bym nie chciala takich gości na swoim weselu ;]
Surin.Wesele robimy dla nas bo tego chcemy i to bardzo...i chcemy zeby nasza rodzina byla tego swiadkiem i bardzo wazne jest dla nas to zeby sie dobrze bawili...ale 35 tys jak zauważyłas to duuuuzo kasy...a chyba logiczne jest to ze na kazdym weselu dostaje sie jakies pieniadze prawda ? Wiec wiem ze w jakiejs czesci sie to zwroci.
P.S a ja bym nie chciala takich gości na swoim weselu ;]
Co do noclegu, byłam niedawno na weselu, gdzie część gości miała opłacony nocleg, część została wręcz zmuszona do wracania do domu. Nie wszyscy śpiący w hotelu byli spoza miasta, więc nie do końca wiem na czym polegała ta loteria :). Dodatkowo próbowano mieszać w pokojach osoby, które się wcale nie znały co w ogóle uważam za porażkę. A za osobę za nocleg płacili 35 zł tylko...