Widok

ILE WAS KOSZTUJE WESELE???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
J.W

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok. Po prostu jest kilka osob, ktore mysla o tym "zwracaniu" dosc intensywnie, a dla mnie takie obsesyjne dumanie "kogo zaprosic?ale czy to sie zwroci?a moze lepiej kogos innego, dadza wiecej???" mija sie z celem wesela.

Rozumiem, ze mialas na mysli, ze to, co wydalibyscie na ewentualne pierdoly do mieszkania wrocilo do Was w postaci prezentow. No i ok.

image

Bizuteria autorska i na zamowienie - zapraszam na maila
45 osób 35 tyś. Wesele było w tym roku w maju.
Niestety nie zwróci się, nie ma szans :(( Może 1/3
nas kosztowalo chyba kolo 25 tys. na 60 osob i wszystko bylo super, w pieknym miejscu, w dobrym stylu
aleks1 a gdzie jesli moge zapytać robiliście wesele?
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
neko 82- rozumiem ze pijesz do mnie!! skad ci sie wzielo "obsesyjne myslenie"?! napisalam do dziewczyn ktore maja ochote o tym napisac z czystej ciekawosci, jezeli ty nie masz to dziekuje!! przeciez nikt nie stoi nad toba z siekiera zebys mi tu natychmiast dala odp co do zlotowki!! grzecznie zapytalam a ty bezczelnie jedziesz na mnie, malo tego, NA DZIEWCZYNY KTORE MI ODPOWIADAJA!!
a na pewno nie robie wesela dla kasy! tylko jakas psychicznie chora osoba musialaby na to wpasc!

pewnie nie bede w takim razie brala koscielnego tylko cywilny.... i co roku tak sobie bede " zarabiala"!! ja piernicze... paranoja...

image

image
przepraszam rybcia za zasmiecanie watku, normalnie jestem mila osoba ale sie zdenerwowalam:(((

image

image
Po to jest forum, ze kazdy moze wyrazic swoje zdanie. Inna sprawa, ze nie napisalam do kogo sie zwracam z prostej przyczyny bedacej faktem, ze nie tylko na tym forum bywam a naprawde mnie irytuje powtarzajacy sie motyw "zwracania". I tyle.

image

Bizuteria autorska i na zamowienie - zapraszam na maila
trzeba umiec odroznic "wyrazanie swojego zdania" na jakis temat od krytykowania ludzi, to drugie akurat na forum jest zbedne... i nie tylko na forum...
a jezeli drazni cie wyrazenie "zwrocilo sie" to specjalnie dla ciebie moge napisac "ile dostalyscie w prezentach":P

image

image
W sumie to jeszcze nie jestem w stanie określić jaki będzie koszt, ale chcemy się zmieścić w kwocie 25 tyś. Wesele mamy na 50 osób zaplanowane.
Wcześniej była mowa o tym, że ktoś płaci sam za wesele, a niektórzy z pomocą rodziców. My też jesteśmy wspomagani przez rodziców z obojga stron, bo by nas nie było stać na finansowanie samemu wesela. Z tym, że rodzice nie ingerują w sprawy takie jak np. goście. Tzn. chcemy zaprosić ich znajomych, ale dlatego, że również ich znamy zarówna ja jak i mój narzeczony. Sprawy takie jak fotograf, kamerzysta, samochód itd załatwiamy sami.

image

U mnie na 75 osób wyszło ponad 30.000 ale to wszystko zależy od miejsca w którym robisz wesele, ja płaciłam 185 zł od osoby, a znajomi np. 120 zł i tu już jest ogromna różnica. Tak czy siak to niezły wydatek :) Powodzonka :)

Anabelle
my placimy po 190zl za osobe ale w ta cene mamy wliczony nocleg, poprawiny i wstep do skansenu we wdzydzach bo tam odbedzie sie slub:) szacujemy ze na weselu bedzie ok 100 czyli wydamy jakies 20tys:)

image
image
za 57 osób wyszło 30 tys.

anulka
martusia83- rozumiem Twoje zdenerwowanie..nie przejmuj sie czasami sa takie dziwne komentarze które kompletnie mijaja sie z tym o co nam chdziło :)pozdrawiam :)

imageimage
Na 70 osób ok.20tyś
image
na 130 osób kosztowało 65 tys .......

image
image
A mieliście poprawiny?? Bo one kosztują tyle co połowa wesela.
2 lata temu na 60 os. z poprawinami wydaliśmy na wszystko łącznie z ubiorem, kosmetyczką itp. 22 tys., a wiele rzeczy było super luks hi hi :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja 4 latat temu na 23 os ok 4 tys ze wsztstkim heheh a moj szwagier 65 osob ponad 27 tys

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
u mnie same obrączki 2000zł :\ jakos nie wyobrażam sobie 4000zł ?????? robiliscie w domku tak? nie kumam :\

imageimage
niektorzy robia tylko obiad dla najblizszej rodziny i podejrzewam ze dlatego tak malo... podejrzewam!:) a poza tym dochodzi jeszcze inflacja:))

image

image

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry