Widok
A ja myślę, że to możliwe... nawet teraz można znaleźć lokal, gdzie najprostsze menu jest za 80-90zł. Skoro to było 4 lata temu to ceny były jeszcze niższe... Więc "na upartego" nawet w lokalu takie wesele jest możliwe. Obrączki u jubilera też można kupić za 400-500zł. (dwie)... itd.
Nie każdy ma fotografa i kamerzystę... Ciasta też mogą być pieczone przez znajomych... Na wszystkim da się tak naprawdę zaoszczędzić, ale może Agnieszka wyjawi nam tajemnicę swojego weselnego budżetu ;)
Agata jezeli pisalas o mnie to:) mialam sale wynajeta do polnocy za ktora nie placilam bo placi sie tylko po 21 za obsluge tylko 300zl zabawa w sumie przedluzyla sie do 2 w nocy:)
Ciasta upiekla nam ciocia za tort placilam 100:)
posiłek 50 zl na osobe bo wesele mialo byc tylko do polnocy czyli 1 posilek cieply odpadl a i tak duzo jedzenia bylo i zostalo:)
Moja suknia 300 meza garnitur 600 plus alkohol ktory k upowal mi kolzenak na swoj sklep a ze nie mialam duzo gosci to i malo alkoholu bylo:)
A poprawiny na drugi dzien u mnie w domu:) jedzenie z poprzedniego dnia wiec bylo co jesc:)
no to chyba wyjasnilam troche:) aaa a Wesele robilam w Domu Nauczyciela:)
A a muzyke puszczal moj brat z dobrego sprzetu:) moj tatko ma niezla kolekcje plyt i bylo super a co najsmieszniejsze w sali obok bylo wesele na 100 osob hehe i przychodzili sie do nas bawic bo lepsza muza:)
Ciasta upiekla nam ciocia za tort placilam 100:)
posiłek 50 zl na osobe bo wesele mialo byc tylko do polnocy czyli 1 posilek cieply odpadl a i tak duzo jedzenia bylo i zostalo:)
Moja suknia 300 meza garnitur 600 plus alkohol ktory k upowal mi kolzenak na swoj sklep a ze nie mialam duzo gosci to i malo alkoholu bylo:)
A poprawiny na drugi dzien u mnie w domu:) jedzenie z poprzedniego dnia wiec bylo co jesc:)
no to chyba wyjasnilam troche:) aaa a Wesele robilam w Domu Nauczyciela:)
A a muzyke puszczal moj brat z dobrego sprzetu:) moj tatko ma niezla kolekcje plyt i bylo super a co najsmieszniejsze w sali obok bylo wesele na 100 osob hehe i przychodzili sie do nas bawic bo lepsza muza:)
ahaaa no dzieki za wytłumaczenie :) bo jakoś nam to sie nie miesciło w głowach a jedna forumka agas sie zbulwersowała że jesteśmy ciekawe jak te koszta wyglądały , ale widać ty jestes dorosła poważna osobą i potrafisz normaknie odpowiedziec na pytanie przecież po to jest to forum :) i za to ci dziekuje :)
No czyli po części wyszło tak jak myślałam - dużo po kosztach itd. I bardzo dobrze, bo to dowód na to, że tanio też można zorganizować świetne wesele!!! :)
;) Jak to mówią... diabeł tkwi w szczegółach :]