Widok
My płacimy za noclegi dla gości, bo nie wyobrażam sobie innej opcji, szczerze powiem ze jakbym miala jechac na czyjeś wesele w Polske to jakbym nie miala zapewnionego noclegu to bym po prostu nie pojechała, nawet jakbym w zaproszeniu miala napisane ze mam nie wydawac na prezent tylko na nocleg. przecież dla gościa przyjść z "pustymi rękoma" nie wypada i i tak cos kupi bądź da kase, wiec taki wydatek prezent + nocleg to juz przesada. pozdrawiam
ja nie jestem zwolennikiem płacnia za nocleg, bo jak sie potem dogadają na weselu ze jednym postawiliście spanie a innym nie to bedzie a dlaczego za niego płacisz a za mnie nie, bo ja tez mam daleko np 50 km do domu.
Zgdzam sie z opinią że jeśli się ktoś wybiera na wesele to powinien się liczyć z faktem że będzie musiał sm zapłacić za nocleg - miło jesli para młoda załatwi że goście weselni bedą mieli tanszy nocleg w hotelu w kórym było wesele ale absolutnie nie powinni za nikogo płacić, taka impreza to stanowczo za duży koszt żeby jeszcze noclegi opłacać, a już nie wspomnę o dawaniu prezencików gościom - co było poruszone na jakimś innym forum.
Zgdzam sie z opinią że jeśli się ktoś wybiera na wesele to powinien się liczyć z faktem że będzie musiał sm zapłacić za nocleg - miło jesli para młoda załatwi że goście weselni bedą mieli tanszy nocleg w hotelu w kórym było wesele ale absolutnie nie powinni za nikogo płacić, taka impreza to stanowczo za duży koszt żeby jeszcze noclegi opłacać, a już nie wspomnę o dawaniu prezencików gościom - co było poruszone na jakimś innym forum.
Co do noclegu, byłam niedawno na weselu, gdzie część gości miała opłacony nocleg, część została wręcz zmuszona do wracania do domu. Nie wszyscy śpiący w hotelu byli spoza miasta, więc nie do końca wiem na czym polegała ta loteria :). Dodatkowo próbowano mieszać w pokojach osoby, które się wcale nie znały co w ogóle uważam za porażkę. A za osobę za nocleg płacili 35 zł tylko...

[/url]
[/url]
[/url]