Widok
IVABRADINE- szukam ludzi którzy przyjmują ten lek!!!
Dziewczyny szukam osób które przyjmują ten lek. Ma on zastosowanie w leczeniu przewlekłej dławicy piersiowej u pacjentów kardiologicznych.
Dokładniej chodzi mi o osoby które przyjmowały kiedykolwiek ivabradine (polska nazwa: IWABRADYNA) lub program nagłego pacjenta.Ludzie w młodym wieku pewnie się nie spotkali z tą nazwą, ale może ktoś z Waszej rodziny ze starszego pokolenia zna temat.
Może akurat ktoś z Waszych znajomych stoi przed podjęciem decyzji czy zgodzić się brać ten lek.
I właśnie dlatego szukam wszytkich którzy mają historię choroby serca.
Dajcie znać.
A może jest na forum jakiś kardiolog?!
Dokładniej chodzi mi o osoby które przyjmowały kiedykolwiek ivabradine (polska nazwa: IWABRADYNA) lub program nagłego pacjenta.Ludzie w młodym wieku pewnie się nie spotkali z tą nazwą, ale może ktoś z Waszej rodziny ze starszego pokolenia zna temat.
Może akurat ktoś z Waszych znajomych stoi przed podjęciem decyzji czy zgodzić się brać ten lek.
I właśnie dlatego szukam wszytkich którzy mają historię choroby serca.
Dajcie znać.
A może jest na forum jakiś kardiolog?!
Proszę popytajcie rodziny czy ktoś z nich nie miał propozycji przyjmowania tego leku?
Jest to nowy lek z Francji, polscy lekarze proponują go pacjentom. Niewinny i nieświadomy wszytskiego pacjent przyjmuje to paskudztwo a lekarz bierze za to kasę.
Dajcie znać.
Zależy mi na tym bo ten "lek" zabrał mi tatę
Jest to nowy lek z Francji, polscy lekarze proponują go pacjentom. Niewinny i nieświadomy wszytskiego pacjent przyjmuje to paskudztwo a lekarz bierze za to kasę.
Dajcie znać.
Zależy mi na tym bo ten "lek" zabrał mi tatę