Widok
Ja próbowałam z nurofenem to to samo i jakoś nie zauważyłam żeby hamował chorobę u mojego dziecka, jak to było zwykłe przeziębienie to i tak sama z tego wychodziła ale jak już doszło do zakażenia bakteryjnego to i tak nie pomagało z tym,że ja podawałam 2x na dobę.Faktem jest ,że działa przeciwzapalnie i osobiście ja biorę jak mnie zaczyna coś brać,mi pomaga. Jak lekarz tak zalecił to może spróbuj.
Dokladnie tak jak piszecie - Nika- zawsze to stosowalam i bylo w miare, lub pochodne. ibuprofen, paracetamol tylko na goraczke i to takie pow 38,5 przewaznie.
A teraz wlasnie ... niby przeciwzapalnie.
Jutro ide do kontroli , mam nadzieje ze uda sie dostac do tego co zwykle lekarza, juz do innego nie pojde...
(zanim poszlam do lekarza dalam juz neosine itd.- a ta lekarka kazala odstawic, ze to nic nie daje... ehhh)
A teraz wlasnie ... niby przeciwzapalnie.
Jutro ide do kontroli , mam nadzieje ze uda sie dostac do tego co zwykle lekarza, juz do innego nie pojde...
(zanim poszlam do lekarza dalam juz neosine itd.- a ta lekarka kazala odstawic, ze to nic nie daje... ehhh)
Ale jak i ile czasu stosujesz - jako przeciwzapalnie?- bez temperatury???
Jak szybko daje efekt?
Lekarka powiedziała że infekcja wirusowa - i zeby "zadusić" wlasnie taka kuracja- choć ja efektu nie widze- a wrecz gorzej i stad stres....
Ja z Neosine jestem zadowolona- podaje u Dzieci i wydawalo sie ok...
Jak szybko daje efekt?
Lekarka powiedziała że infekcja wirusowa - i zeby "zadusić" wlasnie taka kuracja- choć ja efektu nie widze- a wrecz gorzej i stad stres....
Ja z Neosine jestem zadowolona- podaje u Dzieci i wydawalo sie ok...