Widok

Idealny podkład

Dziewczyny pomóżcie! Jak dobrać idealny podkład? Nie mam na myśli koloru, bo z tym sobie radzę bez problemów. Polećcie mi markę. Coś, co będzie idealnie kryło, cera będzie matowa i utrzyma się przez kilka godzin. Testowałam już różne podkłady i za każdym razem odnoszę wrażenie, że wszystkie bledną na mojej twarzy już po 2-3 godzinach i trzeba poprawić makijaż. Polećcie mi taki podkład, który nie będzie uczulał (odpada AA o dziwo), i który będzie dostosowany do bardzo jasnej karnacji.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny a czy któraś z was używała kremu bb od resibo? Jestem ciekawa czy dosyć dobrze kryje i jest trwały

A nie lepszy będzie krem BB? Moim zdaniem to lepsza opcja od podkładu, bo nie zatyka porów i dodatkowo odżywia. Cera potem wygląda na zdrowszą i młodszą.

Niestety krem bb nie zapewnia takie krycia jak podkład.

Zapraszam na lekcje makijażu na własny użytek - pomogę dobrać odpowiednie kosmetyki, odcienie, pielęgnację itp. :)
www.kobiece-atelier.com

www.facebook.com/AtelierKobiece

Kobieca fotografia ślubna i portretowa, makijaże, fryzury

Korygujący podkład tonujący DD typu cushion dla jasnej karnacji. Pozwoli on stworzyć ciepłe wykończenie bez efektu wybielającego stworzy lekką niewidoczną woalkę. Twoja skóra będzie naturalna, świeża i lśniąca. Jeden Cushion od TianDe to kosmetyk 3 w 1: puder, podkład typu cushion DD = krem tonujący oraz krem nawilżający, krem ochronny na słońce.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

Opakowania kosmetyczne (13 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku. (162 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie...

do góry