Widok
fate
Zmieniłaś światopogląd?Z facetami na piwo?Oj chyba muszę Cię sprowadzić na właściwą drogę:)
Do oczu nikomu nie wpadłam...co one Ci nagadały?Albo nie, nie chcę wiedzieć:)No dobra, może troche, ale Ty wiesz, że ja jestem grzeczna i postąpiłam tak, że możesz być ze mnie dumna:)
Kiedy przyjeżdżasz na wieś??Pójdziemy na dyske do remizy;)
Do oczu nikomu nie wpadłam...co one Ci nagadały?Albo nie, nie chcę wiedzieć:)No dobra, może troche, ale Ty wiesz, że ja jestem grzeczna i postąpiłam tak, że możesz być ze mnie dumna:)
Kiedy przyjeżdżasz na wieś??Pójdziemy na dyske do remizy;)
Stiller
A tak poważnie to wiesz że u mnie co nieco się działo w piątek.....ale było minęło....żałuj.Aha-mój Bracki ze swoją dziewczyną i Bródka z Magdą najprawdopodobniej wpadną do mnie do Słubic w czwartek.....jak chcesz się z nimi zabrać to zagadaj z Łukaszem........Posiedzicie do poniedziałku, a o nocleg się nie martw.... I jeszcze jedn-usuń trochę maili ze skrzynki bo nie mogę nic Ci wysłać i zmuszasz mnie do mówienia o prywatnych rzeczach na szerszym forum.......:)
CENZURA W ONET.PL
niestety onet.pl intensywnie stosuje cenzurę i nie zamieszcza wielu interesujących wypowiedzi.
wolność słowa wg redaktora onet.pl jest jednostronna- najwyraźniej ma on prawo decydować co się nadaje a co nie.
przy czym usuwane są wypowiedzi, które mogą narazić onet.pl wobec frakcji istotnych politycznie.
no cóż- a wydawało nam się, że mogło to być niezależne forum...
widocznie trochę wody musi jeszcze upłynąć, zanim ten cud nastąpi.
wolność słowa wg redaktora onet.pl jest jednostronna- najwyraźniej ma on prawo decydować co się nadaje a co nie.
przy czym usuwane są wypowiedzi, które mogą narazić onet.pl wobec frakcji istotnych politycznie.
no cóż- a wydawało nam się, że mogło to być niezależne forum...
widocznie trochę wody musi jeszcze upłynąć, zanim ten cud nastąpi.