Widok

If

Idz na calosc !!! ;-)
Idz na calosc !!! ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fate

Zmieniłaś światopogląd?Z facetami na piwo?Oj chyba muszę Cię sprowadzić na właściwą drogę:)
Do oczu nikomu nie wpadłam...co one Ci nagadały?Albo nie, nie chcę wiedzieć:)No dobra, może troche, ale Ty wiesz, że ja jestem grzeczna i postąpiłam tak, że możesz być ze mnie dumna:)
Kiedy przyjeżdżasz na wieś??Pójdziemy na dyske do remizy;)

WEJDZCIE,PROSZĘ...

http://KasiaKowalska.pl/konie

Stiller

A tak poważnie to wiesz że u mnie co nieco się działo w piątek.....ale było minęło....żałuj.Aha-mój Bracki ze swoją dziewczyną i Bródka z Magdą najprawdopodobniej wpadną do mnie do Słubic w czwartek.....jak chcesz się z nimi zabrać to zagadaj z Łukaszem........Posiedzicie do poniedziałku, a o nocleg się nie martw.... I jeszcze jedn-usuń trochę maili ze skrzynki bo nie mogę nic Ci wysłać i zmuszasz mnie do mówienia o prywatnych rzeczach na szerszym forum.......:)

Stiller

Niech no tylko wpadnę do Gdańska to zatłukę Cię w 2 sekundy!!!!!!!!!!!!!! Cholero jedna!!!!!!!!!!! Jak Ci nie wstyd!!!!! Wyjdź za drzwi i przemyśl co zrobiłeś!!!!!!

zoo if.

pociagnie albo nie...zalezy co

zoo if.

pociagnie albo nie...zalezy co

Zoo

Nie wiem.... jaki Ty pewien..
Ale pewnie masz racje, młody organizm
także pociagnie jeszcze

if

oj pociągnie, oj pociągnie :)

:)

Nie wiem co Beniutka robiła podczas tego długiego weekendu ale dziś wygląda "idź sobie i nie wracaj"... to nie moje słowa ;)
Zapalenie spojówek, chrypa, krzusi się, pluje...ledwo dycha.....
łomatko... długo juz nie pociągnie ;)

Beniutka

Dzieki i wzajemnie :)

P&W

oj biedactwa ja tez mam dzis chorew gardełko i kaszle to pewnie z nadmiaru czekolady buuu trzymajcie sie cieplutko i wracajcie szybko do zdrowia

Beniutka

Nie ma nas ...
Jestesmy chorzy ( realnie a nie wirtualnie )

P&W

gdzie jestescie? co słychac po weekendzie?

Beniutka

Pracuj, pracuj a garb Ci sam urośnie ;)
Cmokas
do 12 :)

CENZURA W ONET.PL

niestety onet.pl intensywnie stosuje cenzurę i nie zamieszcza wielu interesujących wypowiedzi.
wolność słowa wg redaktora onet.pl jest jednostronna- najwyraźniej ma on prawo decydować co się nadaje a co nie.
przy czym usuwane są wypowiedzi, które mogą narazić onet.pl wobec frakcji istotnych politycznie.
no cóż- a wydawało nam się, że mogło to być niezależne forum...
widocznie trochę wody musi jeszcze upłynąć, zanim ten cud nastąpi.

no niekoniecznie akurat teraz.

Zaprosisz jak naprawimy kolejną awarię bloga w tym miesiącu. wstrzymaj się malutka!
Brak kasy to powazna przeszkoda w utrzymaniu bezawaryjnej pracy.

Siemka

Zapraszam na mojego bloga

REQM...dziekuje choc za to... Trzymaj sie dobrze i cieplo,ja przez slona wode i przez ostatnie oblewanie falami...troszke sie

Na pokladzie bylem w krotkich spodenkach...za dlugo na te temperature i wiatr i fale...Teraz sie kuruje w domu
Pozdrowienia szczere REQM

Mamciu

Co zlot to masz wyjazd do Wawy.. Nio trudno, ale napewno wypijemy za Twoje zdrowko, a jesli nie masz nic do roboty to mozesz wpasc na taki "przedzlot" dzisiaj o 19 w Cyganeri.

Zoobeck

Zostawić????

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (27 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry