Widok

Ifka

Żyjesz? Ja tylko żartowałem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WER

TY SOFCIARZU HERBACIANY

Mixer

zalany tam sie nie zjawie nie ?
samochodem nie ma jak jechac
drzewa z gumy nie sa a policjanci nie pija - mimo iz potoczna o nich opinia jest taka jaka jest

Plagiat

Pijesz już niedzielnego poranka?, To jak Ty do kościoła poszedłeś? Dzisiaj i jutro też alkoholizujesz neurony?

...dzień już...

蛋 nie jestem w stanie wylaczyc tych japonskich czcionek ˍˍtylkoㄦak吃daje一i淤ieㄋpisac *(j><*&
{:PI*IIIKJM~!@#$植 aaq@!dfF
boze <>>黑屋   jjCO JA NAROBILEM <J  mn!@##hhchhoolerraf>>ju*(*(%$+)ˍ:

lkjhHYU^T%^^%&^(HBAADFFGQQQQQWWWWWWWWWWS3
KLK:POIOJJJKKK

...dzień już..JUŻ DZIEŃ NADSZEDŁ...

...nie było mnie, gdy mówiono o mnie...nie było mnie, gdy mówiłem o sobie...nie było mnie, gdy dobijano pałami mą MIŁOŚĆ...nie było mnie, gdy spadałem w przepaść –na skraju progu swego domu( który miał być SZCZĘŚCIEM mym i... JEJ....)...a gdzie podziewałem się, gdy PRZYJACIEL umierał w portowym kanale brazylijskiego portu(?!)(być może umierał za mnie...to przeciez ja miałem wypłynąć W TEN CZARTEROWY REJS...)...a TERAZjestem...ale nie widzę siebie spod śmieci niedożytych dni...a góry niespełnionych nocy zasłaniają mi PRZYSZŁOŚĆ...Boże-co zrobię , gdy PRZESZŁOŚĆ już nie opuści mych sfajdanych progów(?!)...
...nie pójde żebrać o śmierć-bo mimo wszystko( i po mimo wszystko!)-KOCHAM te P********one życie-bo...ONA NIM JEST...JA NIM JESTEM...WY NIM JESTEŚCIE...

Fionn

Najnowszy, czyli aktualny model nie posiada już wymiennych. W tej wersji końcówka sama dopasowuje się wielkością i kształtem do potrzeb. Starsze wersje wycofano z użytku ze względu na wzmożoną awaryjność (ze względu na niskie ciśnienie smarowania łożyska ślizgowe się zacierały).
Więc gdzie reflektujesz na zmixowanie? Płynów czy ciał stałych?? Tylko zdecyduj się, zanim strach Cię obleci (przeleci?).
PS. W Ki-Blu jest ostatnio ciasno. Wczoraj trzeba było na stojąco.

Atmo

Aby Mixer nie gadał , że wykręcam się od odpowiedzi rozwiąże teraz Twoje zadanie . Mam przejść z przestrzeni N=3 do N+1 czyli 4 ; proszę bardzo :)
Aby zapisać w przestrzeni Twe nadobne Gabaryty trzeba co najmniej 3 wymiarów : x= szerok. y=dług.
z= wys. Zauważ , nie jest to zapis wierny - brak Twej masy . Jak zapisać w ośrodku "geometrycznym " masę?
Niby nie daje się . A w rzeczywistości jest . Trzeba wprowadzić zatem czwarty wymiar, ową masę .
czy potrafię to odebrać "jaźnią" ? - oczywiście . W najbliższych latach będzie Ci przybywać średnio ok. 1kg masy rocznie . Metodą "Wizualizacji Zwierza " jestem w stanie sobie wyobrazić Ciebie za 10-15 lat .
Pozdrowienia uniżone acz wykwintne :)))

Mixer

a co przeszkadza ci to? co ty tam o kosciele pisales? bojkotuje kosciol i cala instytucje ksiedza cala swoja osoba. jeszcze mnie kiedys w sutannie zobacza!

wrrrrrrrrrrr

Irytują mnie dziś wszyscy, pokłóciłabym się z kimś...
Mixer Ty zawsze chętnie się kłócisz.....

Nie wiem

Skąd ta pewność dziewczyno, że ja miałbym wiedzieć. Pogryź ich wszystkich po kostkach. A potem wstrzyknij lidokainę.

Kiwdul

Znowu zaczynasz.... ....depresjonować.
Wer
Ja rzecznikiem? a może Wodnikiem Szuwarkiem???
Plagiat
Wszystko się wydało. Koloradka Ci wystaje spod swetra.

Do ANONIMA...

...a ja myślałem, że to właśnie chęć życia
przemawiała w tym, co napisałem po kolejnych nie
przespanych dobach(?!)...No dobrze-było bardzo
wewnetrzne(zresztą , jak wszysko co pisze...)...
I przebaczam Ci nie zrozumienie...ale wierszy lub
tekstów "wewnetrznych" nie powinno się
rozumieć...je sie powinno czuć...To tyle gwoli
wyjaśnienia...
-Tak, będę smucić i bedę również śmiał się do
rozpuku(tylko te drugie -coraz mniej mi wychodzi...)...
Oczywiście nie gniewam się na Ciebie(bo o co???)!!!
Trzymaj się ciepło Anonimie i Ty przynajmniej pokazuj
mi, jak można śmiać się i pisać...o czymkolwiek...

CZEŚĆ!!!

OLIMPIADA

...właśnie , przy okazji, oglądam mecz hokejowy USA-Rosja...Amerykanie przegrywają...Mam nadzieję, że jednak wygrają...Ale kogo to obchodzi?...wiem-tylko mnie (teraz)...
Wypalam również min. "Władcę Pierścieni"
i "Harrego Potera"...Kto chce?-tyle przynajmniej moge dla Was zrobic...
Nara-jeszcze sie odezwę...

aneks do OLIMPIADY

...jak ja patrze na ten telewizor(?!)-amerykanie wygrywają-i tak chciałem...

Przypominam

To juuż dziś dni otwarte Kliniki Bieżnikowania Opon Mózgowych. Dojazd gwarantowany pociągiem pancernym lub zakładowym autobusem. Powrót we własnym zakresie. Bliższe informacje (teraz) na miejscu w okienku siostry oddziałowej. Proszę się nie bać, nic wam tu nie grozi. W razie skrajnego niebezpieczeństwa ze strony pacjentów do obrony używam ręcznej haubicy lub Semtexu. Zbiórka chętnych tuż przed południem pod pomnikiem Jana III Schizofrenicznego. Serdecznie zapraszam i polecam się na przyszłość. Tylko u nas dowiesz się co to znaczy NORMALNOŚĆ.

dr. Albert Kocborowski Psychiatra-Neurochirurg

Dr. Albert Kochorowski

...ja -chętny...Tylko nie rób mi ZNACHORKU krzywdy...MASZ POMÓC, a nie ZASZKODZIĆ...przypominasz sobie motto braci z medycyny(???)...( i jeszcze jedno-potrafisz cofnąć czas?...)

Leczenie

Pifkiem
Dziś
wskazane
:)
do zobaczenia
wieczorkiem

Mixer

nie martw sie wywala mnie od razu :)

dr. Albert Kochowski - psychiatra neurochirurg

zlapcie moje opony - wiecie gdzie szukac - dzisiaj bylem pod pomnikiem - was nie bylo
pozdrawiam serdecznie i goraco moze nidlugo zza murow zakonu

Sprostowanie

dr. Albert Kochorowski mialo byc z gory uprzejmnie acz niezbyt nachalnie przepraszam

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry