Widok
Ifcia
Tylko przez chwilę zdrzemnąłem się w fotelu przed ekranem monitora, ale wyrwał mnie ze snu telefon od szefa. Więcej zarabiać? Dobre pytanie ja mam zawsze dodatkową drugą robotę na zlecenia gdzie jak dobrze pójdzie dostanę 20 zł za godzinę.
Pierwszą podstawową rzeczą przy dobrych zarobkach jest wykształcenie i kwalifikacje w dziedzinie w której jest deficyt ludzi. A drugi sposób który w tej chwili przychodzi mi do głowy to własna firma choć to ryzykowne i wielu znajomych nie wyszło na tym dobrze.
Pierwszą podstawową rzeczą przy dobrych zarobkach jest wykształcenie i kwalifikacje w dziedzinie w której jest deficyt ludzi. A drugi sposób który w tej chwili przychodzi mi do głowy to własna firma choć to ryzykowne i wielu znajomych nie wyszło na tym dobrze.
Ryouko
Ulica mariacka jest uliczką zaczynającą się na tyłach kościoła mariackiego na starówce w Gdańsku a kończąca się przy Motławie. ten pub jest pierwszy po prawej stronie jeśli stoisz twarzą do Motławy a tuż za plecami masz mury kościoła. Będzie tam pewnie jeszcze Kiszczak i kilka innych potworków ale chyba się nie boisz