Widok

Ifka

Żyjesz? Ja tylko żartowałem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ryouko

To w jaki sposób będziesz w stanie mi je udosępnić? Ghost in the shell mam (zresztą od plagiata) Mononoke hime i Akirę na VHS a na kompie w pracy 5 pierwszych odcinków Vampire Princess... i pierwszy DNA.
Czy masz jakąś propozycję? FTP a może 27 II 19.00 klub Aktora w Gdańsku na Mariackiej

Ifcia

Piszesz w pracy ? Ja też. To może jakiś temacik zaproponujesz? Coś co cię trapi czy intryguję, ja moge mówić na prawie każdy temat. Sztukę dyskusji trzeba trenować.

Dr. Albert

3 dni w pasach przyczepiony do łóżka a potem 3 dni w piżamie.

Zasypiam

hrrrrrrpssssssssss

Zwierzaku

Masz super pracę, że możesz usypiać. Ja chcę na urlopppppppppppppppppp!!!!
Temat (pytanie):
Co zrobić by więcej zarabiać ???

Zwierz

Z wodorostami bardziej do twarzy niż ze śladami zadrapań po narowistych paluszkach.

Plagiat

Wywalą cię? Za co, za chlanie w zakrystii?

Fionn

Nie ściemniaj. Nie możesz ich wspominać z sentymentem jeśli ich wcale nie widziałaś. Bo jak zwykle, gdy przyszło co do czego, to strach Cię przeleciał.

Kwisatz

Może być 27...ale ja niedziamata, co to za miejsce?
Aha, pożyczyć mogę na razie Nausicę, Plastic i DiGi Charat...może być?Reszta jest mi ciągle jeszcze potrzebna...

Mixer...

Miało być spotkanie...pamiętasz, w sylwestra poprzedniego...pół godziny czekalam na mrozie i śniegu...nie pojawiłeś się...Więc nie wiem, czy będę kiedyś jeszcze czekać...

Mixer

Skąd wiesz, że go strach "przeleciał" :) hahaha

Ifcia

Tylko przez chwilę zdrzemnąłem się w fotelu przed ekranem monitora, ale wyrwał mnie ze snu telefon od szefa. Więcej zarabiać? Dobre pytanie ja mam zawsze dodatkową drugą robotę na zlecenia gdzie jak dobrze pójdzie dostanę 20 zł za godzinę.
Pierwszą podstawową rzeczą przy dobrych zarobkach jest wykształcenie i kwalifikacje w dziedzinie w której jest deficyt ludzi. A drugi sposób który w tej chwili przychodzi mi do głowy to własna firma choć to ryzykowne i wielu znajomych nie wyszło na tym dobrze.

Ryouko

Ulica mariacka jest uliczką zaczynającą się na tyłach kościoła mariackiego na starówce w Gdańsku a kończąca się przy Motławie. ten pub jest pierwszy po prawej stronie jeśli stoisz twarzą do Motławy a tuż za plecami masz mury kościoła. Będzie tam pewnie jeszcze Kiszczak i kilka innych potworków ale chyba się nie boisz

Mixer

Hehe mam pazurki co?

Ifka

Ja na urlop pójdę najszybciej w lipcu ale naukowcy mają go sporo!

Kwisatz

Hm...bać się?Ja? ;)...Zjawię się z przyjemnością...
Uprzedzam tylko, że o miejscu mojego pobytu będzie wiedzieć dużo osób, więc jak zniknę bez śladu, będziecie pierwszymi na liście podejrzanych ;)

Urlop...cd

Nie miałam urlopu od 5-ciu lat.
Tragedia
Zmęcznenie mnie dopada

Praca

Jeszcze tylko pół godziny!!

Ifcia

5-lat to naprawde szajby można dostać. Pracujesz na zlecenie? przecież pewna ilość dni urlopu w roku przysługuje (chyba standardowo 26). To powinno być w kodeksie pracy.

Urlop...

Pracuję .... nie na zlecenie
wcześniej na umowę, ale wiesz jak to jest...
Cóż z kodeksem, praca to jak dżungla...
wiecznie walczysz
do góry